Jessie J! Το κορίτσι από την Αγγλία αποκαλύπτει τα fitness μυστικά τoυ

Μόλις 25 χρόνων, έχει στο ενεργητικό της 11,5 εκατομμύρια πωλήσεις singles, μοναδικές συνεργασίες και μια ζωή που μπορεί να γίνει και ταινία. Η Jessie J είναι ένα αστέρι που μόλις γεννήθηκε… Και φαίνεται πως το πασπαλισμένο με αστερόσκονη DNA της, της χάρισε και ένα αξιοζήλευτο σώμα. Πώς μπορεί μια γυναίκα με διαγνωσμένα καρδιολογικά προβλήματα να εξακολουθεί να δίνει κουράγιο σε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, σε ό, τι αφορά στον υγιεινό τρόπο ζωής; Ξετυλίγουμε τα μυστικά διατροφής, γυμναστικής και ευεξίας της Βρετανής star…

Είναι σίγουρα από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη νύχτα της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους (εν ζωή) Queen και ρόκαρε με τρόπο που άφησε όλο τον κόσμο με το στόμα ανοικτό. Το εντυπωσιακό ήταν η ολόσωμη χρυσή φόρμα που δεν άφηνε πολλά περιθώρια για ατέλειες στο σώμα… Κι όμως η Jessi την τόλμησε.

Ποια είναι τα μυστικά της διατροφής της;
Ναι! Άλλη μια επώνυμη που λατρεύει τα ζαρζαβατικά, τα υγιεινά φαγητά και δεν πέφτει στον πειρασμό του Junk Food. “Τρώω πολλά φρούτα, πολλά λαχανικά και πίνω πολύ νερό!” αναφέρει στο Pop Magazine. Σωστά, όμως από την άλλη ποτέ δεν θα έλεγε όχι σε έναν παχυντικό λαχταριστό πουρέ, νόστιμη καροτόσουπα γεμάτη κρέμα γάλακτος ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα. “Λατρεύω τους υδατάνθρακες! Θα προτιμούσα πουρέ πατάτας με αρκετό βούτυρο και τυρί. Αυτή είναι η “αμαρτία” μου, αντί για ένα λιπαρό μοσχαρίσιο burger” αναφέρει.

Το ψάξαμε πολύ… και δεν μπορούμε να την διαψεύσουμε! Η Jessie αγαπά το φαγητό (ειδικά ό, τι έχει να κάνει με πουρέ, καρότο και πατάτα). Ανακαλύψαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter μια σειρά από λιχουδιές που ανοίγουν την όρεξη. Για ρίξε μια ματιά σε μερικά μόνο από τα πιάτα που έχει αναρτήσει – σε νυχτερινές ώρες κυρίως – στο twitter…

/

Κάνοντας τον fitness spy στο διαδίκτυο βρήκαμε πως η Jessie λατρεύει επίσης το παγωτό, όπως φυσικά και τη σοκολάτα. Τι πιο φυσιολογικό; Όλοι μας δεν τρελαινόμαστε για αυτά;

/

Healthy habbits – Thanks Mom!
Εκείνο που δεν μπορεί να υπομείνει, είναι το Junk Food. “Δεν μου αρέσει το πρόχειρο φαγητό. Είναι το μόνο πράγμα του οποίου δεν είμαι fan.” εξηγεί η 25χρονη τραγουδίστρια. Όλα όμως είναι θέμα διαπαιδαγώγησης. Τι εννοώ; Η μητέρα της Jessie είναι εκείνη που κατάφερε να κάνει την Jessie να αποφεύγει το πρόχειρο φαγητό. “Όταν ήμουν μικρή, η μητέρα μου συνήθιζε να μας φτιάχνει σπιτικές πατάτες με μπουκιές κοτόπουλου και να μας τις δίνει μέσα σε κουτάκια με το γράμμα “Μ”, λέγοντας μας πως είναι από τα McDonalds. Όταν αργότερα πήγα στα McDonalds, το φαγητό δεν ήταν τόσο ωραίο όσο της μαμάς μου” αναφέρει!

Κορμί σε υπέροχη φόρμα
Στις πρώτες τις εμφανίσεις κανείς θα πρόσεχε τα εκκεντρικά ρούχα και αξεσουάρ. Όμως η Jessie μεγασλώνει και αφήνει πίσω της τις υπεροβολές. Μαζί τους και τις υπερβολικά μακριές μπλούζες… Σε συναυλία που έδωσε πριν από λίγο καιρό, το λευκό μπουστάκι της αποκάλυπτε τους υπέροχους κοιλιακούς της.

/

Ποιο είναι το μυστικό της; Δεν είναι τα ατελείωτα καθίσματα και οι κοιλιακοί. Είναι η καρδιαγγειακή άσκηση – που όταν γίνεται με μέτρο βοηθά και την καριδά της, αφού η Jessie έχει χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια – που κάνει θαύματα στο γυναικείο σώμα. Η αερόβια, καρδιαγγειακή άσκηση είναι η καλύτερη απάντηση στην καταπολέμηση του λίπους. Κι όταν το λίπος χαθεί τοπικά, τότε έρχονται να κάνουν την εμφάνισή τους οι καλοσχηματισμένοι μύες της.

To βιβλίο και η εύθραυστη υγεία της…

/

Η Jessie J έχει καταφέρει να είναι μια από τις πολλά υποσχόμενες τραγουδίστριες (και δημιουργούς) στην Μεγάλη Βρετανία, με δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις και τεράστια επιρροή στη νεολαία. Πίσω όμως από τη λάμψη υπήρχαν και δύσκολες στιγμές, με την Βρετανή να έχει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της, να παθαίνει ελαφρύ εγκεφαλικό στο παρελθόν, αλλά να μην το βάζει κάτω. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Μα φυσικά γιατί ένα κορίτσι με σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και όλη την πίεση της μουσικής βιομηχανίας να προβάλει μια πολύ συγκεκριμένη εξωτερική εμφάνιση, κατάφερε να είναι ο εαυτός της. Ο σέξι, υιγής πια και λαμπερός εαυτός της που τρώωει υγιεινά, αλλά κάνει και ατασθαλείες, που γυμνάζεται και που αποφεύγει το junk food και το αλκοόλ.

Έτσι η Jessie κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, αυτοβιογραφία για την ζωή της so far, όπου μιλά για όλα και εμπνέει με τον τρόπο ζωής της εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Το Nice to meet you όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου βγήκε στα ράφια τον Σεπτέμβρη και οι ουρές για ένα αντίτυπο έκλειναν τους δρόμους του Λονδίνου.

Τα μυστικά της Jessie για τέλειο σώμα και όχι μόνο…
Μίλησε στο BBC και έδωσε συμβουλές για να νιώσεις καλύτερα. Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να μην αφήνεις ποτέ τίποτα να σε ρίχνει. Εμείς διαλέξαμε δύο συμβουλές της που σίγουρα μπορούν να σε βοηθήσουν να αγαπήσεις το σώμα και την εικόνα σου, αλλά και να μην θεωρείς πως κάποιες “κακές συνήθειες” αποτελούν μονόδρομο στη διασκέδαση:

Μην σε πιάνουν ντροπές – Έμαθα να μην αφήνω κάτι τέτοιο να με επηρεάζει. Κάποτε έκανα φωτογράφηση και είχε μείνει lipstick στα δόντια μου. Κανείς δεν μου είπε τίποτα, αλλά δεν πρόκειται να νιώσω ντροπή για αυτό. Είναι σημαντικό να μπορείς να γελάς με τον εαυτό σου και να μην τον παίρνεις τόσο σοβαρά. Απλά πες: Δείχνω σαν ηλίθιος, σε όλους συμβαίνει κάποιες φορές.
/

Μέτρησε τα χαρίσματά σου – Έχω ένα πρόβλημα με την καρδιά μου και υπέστην ένα μικρό εγκεφαλικό, αλλά νομίζω πως αυτά στην πραγματικότητα είναι τα χαρίσματά μου. Γιατί έτσι δεν μπορώ να κακοποιώ το σώμα μου, όπως κάνουν άλλοι άνθρωποι. Θυμάμαι όταν κέρδισα το πρώτο μου βραβείο όλοι μου έλεγα πώς θα το γιορτάσω που δεν κάνει να πίνω αλκόολ; Το βρίσκω πολύ λυπηρό όταν οι άνθρωποι συνδέουν τη μέθη με τη διασκέδαση. Δεν είναι ο δικός μου τρόπος. Πρέπει ο κόσμος να ξέρει πως δεν είναι αυτός ο μόνος τρόπος να περάσεις καλά.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Jennie Garth
Σόφη Πασχάλη
Olivia Palermo

Michelle Obama
Hilary Swank
Gwen Stefani


And More