Liv Tyler! Το αγόρι της ο personal trainer και η δίαιτα με την οποία έχασε 6 κιλά σε δύο εβδομάδες…

To κορίτσι με την ε-ξωτική ομορφιά (να είναι άλλωστε τυχαίο που την επέλεξαν να υποδυθεί το πανέμορφο ξωτικό που έκλεψε την καρδιά του βασιλιά στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών;), η χαμένη κόρη του Steve Tyler. Μια γυναίκα με ιδιαίτερη ομορφιά και φυσικά εντυπωσιακό σώμα. Ποια είναι τα μυστικά της;

Πώς αντιμετώπισε το θέμα “σώμα” κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά την εγκυμοσύνη της; Και… ποια δίαιτα ακολούθησε για να χάσει 6 κιλά σε δύο εβδομάδες, “μπαίνοντας” 2 νούμερα στα ρούχα της; Όλες οι λεπτομέρεις βρίσκονται σε αυτό το άρθρο…

Κάποτε μου είπαν πως αν χάσω κιλά θα έχω περισσότερα κιλά! Αρνούμαι όμως να μπω σε τέτοια καλούπια. Για όλο τον υπόλοιπο κόσμο είμαι αδύνατη και μου αρέσει έτσι ακριβώς όπως είμαι” ανέφερε η Liv στο παρελθόν, αναφερόμενη πιθανότατα στα χρόνια που έκανε modeling! Έκτοτε παντρεύτηκε, έκανε ένα γιο, χώρισε και έβαλε στη ζωή της τη γυμναστική πιο… εντατικά. Άλλωστε η νέα της αγάπη – λένε πως – άκουγε στο όνομα David Kirsh, που είναι ένας από τους πιο διάσημους personal trainer στην Αμερική.

Η LIV ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
Δεν μπορούμε να βρούμε κάποια περίοδο στη ζωή της Liv που να χρειάστηκε πραγματκά δίαιτα. Αν μάλιστα δεις και τον διάσημο μπαμπά της, μάλλον τα γονίδια την καταδικάζουν να έχει αδύνατο, skinny σώμα για πολλά χρόνια ακόμη. Όχι ότι αυτό συμβαίνει η θα συμβεί χωρίς προσπάθεια. Η Liv πάντως θυμάται την περίοδο της εγκυμοσύνης μόνο με χαμόγελο…

Είναι ο θηλασμός το κλειδί για να χάσεις κιλά;
“Η εγκυμοσύνη με έκανε να δω πολύ διαφορερικά το γυναικείο σώμα. Είναι μια τεράστια αλλαγή και τα πράγματα δεν είναι ποτέ έκτοτε τα ίδια. Όμως αισθάνεσαι περήφανη για τα… σημάδια σου” αναφέρει σε συνέντευξή της στο Marie Claire. Μην φανταστείς πως ήταν εύκολο για εκείνη. Χρειάστηκε να προσέξει πολύ τη διατροφή της ακόμη και πριν τη γέννα: “Είναι αλήθεια πως καταναλώνεις πολλή ενέργεια [με το θηλασμό], το οποίο όμως είναι και εξαντλητικό. Εγώ για παράδειγμα εμφάνισα διαβήτη κύησης, πράγμα που σήμαινε πως έπρεπε να ακολουθώ αυστηρή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όμως από τη στιγμή που γεννήθηκε ο Milo, το μόνο που μπορούσα να ονειρευτώ είναι να τρώω donuts!” αναφέρει.

Πόσο γρήγορα επέστρεψε στα κιλά της
Όπως και να έχει κάθε γυναίκα έχει άγχος για την διαδικασία επαναφοράς στα ρούχα που φορούσε πριν την εγκυμοσύνη. Πόσω μάλλον να είσαι επώνυμη και η εικόνα είναι μέρος της δουλειάς σου. “Από την πρώτη στιγμή που έμεινα έγκυος, μέχρι και την ημέρα απου ο Milo έγινε ενός, είχα αποφασίσει συνειδητά να απέχω από τη δουλειά. Ήθελα να έιμαι απλά η μαμά του και να μην αρχίσω τις εμμονές με τον εαυτό μου” εξηγεί η Liv.

Αργά, αλλά σταθερά, η Liv θα έπρεπε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Πώς το έκανε; Με πολύ γυμναστική, spa και καλή διατροφή. “Ήταν μια πρόκληση [να χάσω τα κιλά]! Ακόμη γυμνάζομαι με τον David Kirsh. Δεν κάνω όμως δίαιτες αστραπή. Αντίθετα λατρεύω το spa, το οποίο είναι πραγματικά αποτοξινωτικό. Είναι ένα παλίο χαμάμ/σάουνα στο κέντρο του Los Angeles. Κάθεσαι στο ατμό και όταν σε τρίβουν μαύρη “λέρα” βγαίνει από το σώμα σου”

ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΫΟΡΚΕΖΟΥΣ
Όταν θέλησε να βάλει την γυμναστική στη ζωή της, εμπιστεύθηκε το πρόγραμμά της στον personal των celebrities David Kirsh, ο οποίος πήρε και τη θέση του “επίσημου αγαπημένου” της μετά το διαζύγιο. Τότε ήταν που ξεκίνησε και την δίαιτα Ultimate New York Diet! Ένα πρόγραμμα που έχει λανσάρει ο διάσημος personal trainer.

Η δίαιτα αυτή είναι ένας συνδυασμός αυστηρής διατροφής με γυμναστική που υπόσχεται να κάψει μεγάλες ποσότητες λίπους σε δύο μόλις εβδομάδες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Liv Tyler έχασε πριν από 1 χρόνο με αυτό τον τρόπο έξι κιλά, πέφτοντας έτσι και δύο νούμερα στα ρούχα!

Τι περιλαμβάνει η Ultimate New York Diet;.
Μπήκαμε στην ιστοσελίδα του David Kirsh και μάθαμε περισσότερα για την δίαιτα που ακολούθησε η Liv. Εκείνο που έπρεπε να κάνει ήταν να μείνει πιστή στο πρόγραμμα διατροφής, καθόλου εύκολο αν αναλογιστείς πως δεν μπορούσε να φάει… τίποτα! Έτσι για δύο μήνες απαγορευόταν το αλκοόλ, το ψωμί, τα προϊόντα σιταριού, τα γλακτοκομικά, οι γλυκαντικές ύλες, τα φρούτα και τα περισσότερα λιπαρά. Και εσύ τώρα θα μου πεις, τι έτρωγε; Ομελέτες από ασπράδια αυγών, ψάρια, κοτόπουλο, γαλοπούλα, λαχανικά και σαλάτες. Μαζί με αυτά έπινε και δύο shakes πρωτεΐνης (έχεις παρατηρήσει που αυτά τα shake γεμάτα πρωτεΐνη είναι η απόλυτη τάση στους celebs τελευταία;).

Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της;
Παράλληλα θα έπρεπε να κάνει εξάσκηση καθημερινά η οποία περιελάμβανε 90 λεπτά καρδιαγγειακές ασκήσεις (που απαιτούν κίνηση, ρυθμό κτλ). Βέβαια δεν έλειπαν και οι ασκήσεις με βαράκια, μπάλα γυμναστικής ή ακόμη και medicin ball (μικρότερη και πιο βαριά μπαλίτσα)

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Jessie J
Σόφη Πασχάλη
Olivia Palermo

Michelle Obama
Jessica Hart
Λάουρα Νάριες


And More