Rooney Mara! Πώς διατηρεί το σώμα του το κορίτσι με το τατουάζ; Πώς αποτοξινώνει τον οργανισμό της;

Είναι μια από τις ταινίες που ακούς όπου κι αν βρεθείς. Η μεταφορά του Σουηδικού έργου στην χολιγουντιανή κινηματογραφική σκηνή έχει προκαλέσει αίσθηση και το “Κορίτσι με το τατουάζ” είναι σίγουρα the talk of the town. Το ίδιο και η νεαρή πρωταγωνίστρια που υποδύεται τον βασικό ρόλο. Η Rooney Mara δεν μας ήρθε από το πουθενά. Η 27χρονη Αμερικανίδα συμμετείχε και στην ταινία Social Network, με σκηνοθέτη και πάλι τον David Fincher.

Και μπορεί η γλυκιά Rooney να χρειάστηκε να αλλάξει τελείως το παρουσιαστικό της για την ταινία, η μικροσκοπική και καλλίγραμμη όμως σιλουέτα της διαγράφεται σε κάθε σκηνή της ταινία. Ποια είναι τα fitness μυστικά της; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί;

Pressed Juicery – Αποτοξίνωση με χυμούς!

Ο οργανισμός χρειάζεται ένα διάλειμμα. Μια περίοδο κατά την οποία μπορεί να αποβάλλει τις τοξίνες, να δυναμώσει το ανοσοποιητικό του σύστημα και να βοηθήσει το πεπτικό σύστημα να λειτουργήσει. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της εταιρίας Pressed Juicery που έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια πολλών celebrities.

Έτσι και η Rooney φαίνεται πως ακολουθεί το συγκεκριμένο σύστημα αποτοξίνωσης. Σύμφωνα με το περιοδικό Allure η πρωταγωνίστρια του “Κοριτσιού με το τατουάζ” ακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να διατηρήσει τη γραμμή της. Έκτοτε και ο φωτογραφικός φακός την “συνέλαβε” με ένα από τα… θαυματουργά μπουκαλάκια φυσικών χυμών της Pressed Juicery στο χέρι.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;
Για ένα διάστημα περίπου μίας εβδομάδας η νεαρή ηθοποιός αντικαθιστά τα γεύματά της με φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών. Είναι ο τρόπος της να καθαρίζει τον οργανισμό της και να ρυθμίζει το μεταβολισμό της. Όχι, η Rooney δεν μπήκε στη διαδικασία της αποτοξίνωσης για την ταίνα. “Δεν θα έλεγα πως χρειάστηκε να κάνω κάποια συγκεκριμένη δίαιτα για να υποδυθώ τον ρόλο” αναφέρει. Με αυτόν τον τόπο, απλά, ενυδατώνει το σώμα της με 6 χυμούς την ημέρα, την ξεκουράζει και εξαλείφει τις τοξίνες από τον οργανισμό της.

Τελειώνοντας την αποτοξίνωση, όπου πίνει αποκλειστικά και μόνο χυμούς, το Pressed Juicery προβλέπει συγκεκριμένη διατροφή που θα βοηθήσει τον οργανισμό να “ολοκληρώσει” την αποτοξίνωση και να γεμίσει ενέργεια.

Πρωινό
Φρέσκα φρούτα και σαλάτα λαχανικών
ή Φρουτοσαλάτα, smoothy λαχανικών

Μεσημεριανό
Smoothy φρούτων και λαχανικών
ή Σαλάτα και κατσικίσιο τυρί

Βραδινό
Λαχανικά στον ατμό και φρέσκια σαλάτα με ελαιόλαδο και λεμόνι
ή Σαλάτα, μαύρο ρύζι και γλυκοπατάτες

Το πρόγραμμα γυμναστικής της
Ο αινιγματικός ρόλος του κοριτσιού με το τατουάζ ήθελε την Lisbeth Salander να είναι δεινή boxer. Έτσι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η ηθοποιός παρακολούθησε εντατικά μαθήματα kickboxing. “Δεν είχα κάνει ποτέ ομαδικά αθλήματα, αν και ήμουν πάντα ιδιαίτερα ενεργός άνθρωπος” δηλώνει η Rooney στο περιοδικό Allure. “Άλλωστε κάνοντας kickboxing βρήκα και έναν πολύ καλό τρόπο να παραμένω αδύνατη, αλλά και σε φόρμα” συμπληρώνει.

Η 27χρονη ηθοποιός λατρεύει τη γυμναστική και έχει παρακολουθήσει κατά καιρούς μαθήματα Pilates και yoga. Η Rooney Mara δεν παραλείπει να κάνει καρδιαγγειακή άσκηση σχεδόν καθημερινά, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει απλά πως βγαίνει για τρέξιμο.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Drew Barrymore Nάντια Μπουλέ Ιωάννα Πηλιχού

Κρυσταλλία Lady Gaga Elle McPherson

And More