Μαθαίνουμε τα fitness μυστικά 10 celebrity, όπως τα αποκαλύπτουν οι personal trainers τους

Sneak peak σε όλα όσα συμβουλεύουν οι celebrity trainers τους διάσημους πελάτες τους για να χάσουν κιλά και να αποκτήσουν το καλλίγραμμο κορμί που βλέπεις. Μαθαίνουμε τα μυστικά διατροφής και – ΦΥΣΙΚΑ – γυμναστικής δέκα επωνύμων, από πρώτο χέρι. Από τον personal trainer τους.

Angelina Jolie, Lucy Liu, Reese Witherspoon, Anne Hathaway και έξι ακόμη super stars, αποκαλύπτουν τα fitness μυστικά τους δια… αντιπροσώπου!


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα

Smart Tip: Μάθε από τα μυστικά τους, χρησιμοποίησε τις πληροφορίες των γυμναστών τους προς όφελός σου και φυσικά… βρες τον προσωπικό σου personal trainer εδώ, στο TLIFE.

1. Μπαίνεις στο Fitness και κάνεις την ερώτησή σου, κάθετι που σε απασχολεί για τη δίαιτα και ένας ειδικός από την ομάδα του Κλινικού Διαιτολόγου Διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη θα σου δώσει την απάντηση.

2. Κάνεις κλικ” στις δίαιτες του TLIFE και αμέσως εμφανίζονται μπροστά σου εκατοντάδες διαιτολόγια για να διαλέξεις το ιδανικό για εσένα.

3. Αναζητάς τα προγράμματα γυμναστικής των γυμναστών του TLIFE και επιλέγεις ανάλογα με το σημείο του σώματος που θέλεις να γυμνάσεις, τις θερμίδες που θέλεις να χάσεις ή το χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου για γυμναστική.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Rita Ora
Anja Rubik Brooklyn Decker

///

Carolyn Murphy
Kendall Jenner
Oι χυμοί και τα smoothies
που πίνουν οι celebrities!

///

And More