Nicole Scherzinger! Τι τρώει, πως γυμνάζεται, τι κάνει και έχει τόσο τέλειο και σέξι σώμα;

Αν τη δεις, σε κάποιο video clip, σε οποιαδήποτε εμφάνισή της, είναι αδύνατο να μην ζηλέψεις το σώμα της. Τι κάνει; Πως το κάνει;

Ίσως η φιγούρα της σου θυμίζει κάτι από τα παλιά! Το όνομά της συνδέθηκε με το girlband Pussycat Dolls των οποίων και ήταν μέλος. H Nicole Scherzinger όμως από τότε έχει λάβει μέρος και έχει κερδίσει στο αμερικάνικο Dancing With The Stars, ενώ αυτή τη σεζόν πήρε τη θέση της Sheryl Cole στο X-Factor.

Όμως η Nicole είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και για το καλλίγραμμο σώμα της! Η 34χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται ανελειπώς τα δέκα τελευταία χρόνια στη λίστα με τις πιο sexy γυναίκες του περιοδικού ΜΑΧΙΜ!

Ποια είναι τα fitness μυστικά της;

Με… δικά της λόγια!
Η Nicole απάντησε για όλες τις fitness συνήθειές της στο περιοδικό Glamour και έλυσε όλες μας τις απορίες!
Πώς διατηρείται σε φόρμα: Με το χορό… Eίναι το μυστικό που με κρατάει σε φόρμα! Άλλωστε οι χορογραφίες μου είναι τόσο έντονες και απαιτητικές που κάνουν πολλή δουλειά.

Πόσες φορές γυμνάζεται την εβδομάδα:
Κάνω jogging δύο φορές την εβδομάδα για 30 με 45 λεπτά και επίσης κυκλική προπόνηση στο γυμναστήριο για όλο το σώμα. Φροντίζω να εναλλάσσω καρδιαγγειακές ασκήσεις, με ασκήσεις ενδυνάμωσης με βαράκια.

Ποιο είναι το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά:
Κοιλιακοί επάνω σε fitness ball είναι το μυστικό μου για υπέροχους κοιλιακούς. Ο τρόπος αυτός τονώνει όλον τον κορμό.

Ποιο είναι το πρόγραμμα διατροφής της; Δεν πιστεύω στις δίαιτες! Αγαπώ το φαγητό… Αν στερήσω τον οργανισμό μου, τότε θα με πιάσει λιγούρα και θα θέλω να φάω περισσότερο. Φροντίζω τα σνακ μου να είναι υγιεινά -γιαούρτι, φρέσκα ανάλατα κάσιους και ντοματάκια cherry! Επίσης, επιλέγω φρούτα και κυρίως μήλα, φυστικοβούτυρο ή μπάρα με αμύγδαλα και σοκολάτα.

Άλλωστε η Nicole όπως και όλες οι γυναίκες μπήκε στον πειρασμό παλιότερα να κάνει δίαιτα. Όπως αναφέρει σε άλλη συνέντευξή της θέλησε να ακολουθήσει τη δίαιτα του σφένδαμου/ Maple Syrup Diet! Μάθε τι περιλαμβάνει εδώ.

Αν θελήσει να μειώσει τις θερμίδες από τη διατροφή της κάνει τα εξής τρικ:

– Αποφεύγει το βραδινό φαγητό
– Έχει πάντα μαζί της νόστιμα και υγιεινά σνακ
– Μειώνει τους υδατάνθρακες, το αλάτι και τα γαλακτοκομικά

Ποιος είναι ο διατροφικός της πειρασμός: Δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα γλυκό, red velvet cake από το κατάστημα Doughboys στο Los Angeles. Με κάνει να αισθάνομαι ευτυχισμένη και μόνο στη σκέψη του!

Γυμνάσου όπως η Nicole
Όπως καταλαβαίνεις η γυμναστική είναι το βασικό στοιχείο κλειδί για υπέροχο, αδύνατο σώμα. Η Nicole Scherzinger έχει στο πλευρό της πολλά χρόνια τον celebrity trainer Adam Ernster που φροντίζει το πρόγραμμά της. Ο αμερικανός γυμναστής αποκάλυψε τα μυστικά του, που δίνουν στο πρώην μέλος των Pussycat Dolls τέλειους κοιλιακούς και σφιχτούς γλουτούς σε μια σειρά από βίντεο με ασκήσεις…

Πάρε μια ιδέα από το πρόγραμμα που έδινε ο personal trainer της για τέλειους κοιλιακούς!

Εδώ ο Adam Ernster σου δείχνει μερικές απλές ασκήσεις με μπάλα για τέλειους γλουτούς

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Kate Middleton Nάντια Μπουλέ Ιωάννα Πηλιχού

Κρυσταλλία Lady Gaga Elle McPherson

And More