Πώς προετοιμάζονται οι celebrities για τα Όσκαρ. Ποια είναι τα fitness μυστικά τους;

Είναι χωρίς αμφιβολία το πιο λαμπερό red carpet της χρονιάς! Η βραδιά των Oscar συγκεντρώνει τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη… και για να λέμε την αλήθεια αυτό δεν συμβαίνει μόνο για τα χρυσά αγαλματάκια. Λαμπερές παρουσίες και η Dream Team του Ηollywood περνούν μπροστά από το φωτογραφικό φακό και θέλουν να είναι φυσικά όμορφες και λαμπερές. Ποια είναι όμως τα fitness μυστικά της τελευταίας στιγμής; Τι κάνουν λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη μεγάλη βραδιά;

Έχουμε τα μυστικά τεσσάρων υποψηφίων για το χρυσό αγαλματάκι. Plus: Τα πιο διάσημα oscar μυστικά από Demi Moore, Sharon Stone, Jessica Biel και Jennifer Garner. Και για το τέλος, σου αφήνουμε τους τέσσερις πιο τρελούς τρόπους αδυνατίσματος εν όψει Oscar που φημολογείται ότι ακολουθούν οι επώνυμες…

Jennifer Lawrence

H νεαρή Jennifer αναμένει τη μεγάλη βραδιά με τεράστια αγωνία. Δεν είναι και λίγο να είσαι υποψήφια για τον Α’ Γυναικείο ρόλο! Τι κάνει μέχρι την ώρα του Red Carpet; O personal trainer της Dalton Wong μας δίνει μερικές πληροφορίες…

Ενυδάτωση τώρα
: Η πρωταγωνίστρια στον “Οδηγό Αισιοδοξίας” ξεκινά την ημέρα της με χλιαρό νερό με λεμόνι. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας έχει μαζί της νεράκι εμπλουτισμένο με χλωροφύλλη που τη βοηθά να διατηρεί το σώμα της σε ισορροπία. Στις μέρες που απομένουν μέχρι την απονομή των Oscar φροντίζει να απολαμβάνει συχνά τσάι με μέντα που τη βοηθά να καταπολεμήσει το φούσκωμα. Και βέβαια απολαμβάνει ένα χαμομήλι πριν κοιμηθεί για να χαλαρώσει…

Travel tips: H βραδιά των Oscar είναι η τελευταία ίσως από μια σειρά φανταχτερών εκδηλώσεων και τελετών απονομής στα οποία θα έπρεπε να είναι παρούσα. Τι της προτείνει ο γυμναστής της; Και πάλι τσάι για να αποφύγει την κατακράτηση υγρών και σπαράγγια. Τα νόστιμα λαχανικά είναι πρώτης τάξεως διουρητικό για να αποφύγει το πρήξιμο με κάθε τρόπο.

Γυμναστική για τέλειες πόζες: Τέλος, η Jennifer Lawrence ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής για να τελειοποιήσει τη στάση του σώματος. Μια πόζα με τους ώμους χαμηλά, το στήθος ψηλά και την κοιλιά σφιχτή μπορεί να “εξαφανίσει” κάθε ατέλεια τη λαμπερή βραδιά.

Celebrity Tip: Ο Dalton Wong μας έδωσε και το μυστικό της τελευταίας στιγμής. Η Jennifer θα απολαύσει ένα χαλαρωτικό μπάνιο με άλατα (epsom salts)! Όπως ισχυρίζονται τα άλατα αυτά έχουν την ικανότητα να αποβάλλουν τις τοξίνες από το σώμα και να μαλακώνουν τους κουρασμένους μύες.

Naomi Watts

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει την τιμητική της, η Naomi θέλει φέτον να κάνει το “αδύνατο” (The Impossible είναι και ο τίτλος της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί) και να επιστρέψει σπίτι με το χρυσό αγαλματάκι. Για άλλη μια φορά τα μυστικά της αποκαλύπτει η personal trainer της Simone De La Rue.

Mην αφήνεις κάτι για αύριο, αν μπορείς να το ξεκινήσεις σήμερα: Κάπως έτσι σκέφτηκε η Naomi Watts που ξεκίνησε την προετοιμασία για τη βραδιά των Oscar από τον περασμένο Δεκέμβριο. Με εξάσκηση μία ώρα την ημέρα, πέντε μέρες την εβδομάδα η διάσημη ηθοποιός νιώθει έτοιμη να μπει στην εντυπωσιακή τουαλέττα της.

Βάλε ποικιλία: Και όταν λέμε γυμναστική, μη φανταστείς πως η υποψήφια για Oscar Α’ Γυναικείου ρόλου ένιωσε ποτέ πλήξη. Το πρόγραμμά της περιελάμβανε Pilates, χορό, yoga και Barre (ένα είδος γυμναστικής εμπνευσμένο από το μπαλέτο).

Anne Hathaway

Η γλυκιά Anne είναι ίσως η μόνη που για να πατήσει στο κόκκινο χαλί θέλει διακαώς να επισκεφτεί τα πιο χορταστικά και παχυντικά fast food του Los Angeles! Η μοίρα της, τη θέλει να περνάει τα χίλια μύρια κάθε φορά που αναλαμβάνει κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο. Από το “Devil Wears Prada” μέχρι τους επικούς “Άθλιους” φέτος, η Anne είναι αναγκασμένη να κάνει εξαντλητικές δίαιτες και εντατική γυμναστική.

Φυσικά η Anna Hathaway δεν αποκάλυψε ποτέ το σκληρό διαιτολόγιο που τη βοήθησε να χάσει 12 κιλά για το ρόλο της στην ταινία. Πιστεύει πως δεν χρειάζεται να βάλει κανένα στον πειρασμό να κάνει κάτι παρόμοιο, αφού εκείνη έπρεπε να έχει ασθενικό παρουσιαστικό για το ρόλο. Μαζί με την αυστηρή δίαιτα, γυμναζόταν με personal trainer που προσέλαβε ειδικά για την ταινία, 2 ώρες την ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα. [Μάθε περισσότερα για τις κινηματογραφικές δίαιτες της προτεινόμενης για Oscar B’ Γυναικείου ρόλου εδώ]

Helen Hunt

H Helen Hunt είναι υποψήφια για Β’ Γυναικείου ρόλου για την ταινία “The Sessions”! Τι κάνει όμως για να διατηρεί τη σιλουέτα της;

Συνηθίζει να βγαίνει συχνά πυκνά για περπάτημα και χαλαρό τρέξιμο στο πάρκο. Είναι μια από τις αγαπημένες ώρες της ημέρας μαζί με τον σύζυγό της Mathew Carnahan και το σκυλάκι τους! Αν πρέπει να πάρει την υπόθεση πιο… σοβαρά, τότε λατρεύει το spinning (δηλαδή στατικό ποδήλατο με instructor στο γυμναστήριο) και φυσικά βόλτες με απλό ποδήλατο.

Η ενασχόλησή της όμως με τα αθλήματα του νερού δεν εξαντλείται απλά και μόνο στο surf. Φέτος το καλοκαίρι η συμπαθής ηθοποιός θέλησε να δοκιμάσει την νέα μανία της θάλασσας. Λέγεται paddling και δεν είναι τίποτα άλλο από κουπί πάνω σε σανίδα.

Αν ψάχνεις για extra tips και ειδικές αποστολές εν όψει Red Carpet δεν θα βρεις τίποτα. Η Helen δεν μπαίνει ποτέ σε διαδικασία αυστηρής δίαιτας, προσπαθεί απλά να τρέφεται σωστά και φυσικά είναι πολύ cool με το σώμα της. [Μάθε περισσότερα για τα fitness tips της Helen εδώ]

Κι άλλα celebrity tips για το κόκκινο χαλί….
Επειδή όμως την πύλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου δεν θα περάσουν μόνο οι υποψήφιες για το χρυσό αγαλματάκι, ψάξαμε για ακόμη περισσότερα fitness tips εν όψει της απονομής! Ιδου τι ψαρέψαμε από το Hollywood!

Τόνωση στα χέρια: Τι είναι εκείνο που θα κάνει τη διαφορά σε μια – κατά κανόνα – έξωμη ή strapless τουαλέτα; Μα φυσικά τα χέρια. Κάπως έτσι σκέφτηκαν Demi Moore, Cameron Diaz και Lucy Liu που λίγες μέρες πριν τα Oscar επικεντρώνουν όλη τους την προσπάθεια στη γυμναστική στα μπρατσάκια.

Φυτικές ίνες και φύγαμε για τα Oscar: Δύο βετεράνοι του Red Carpet, η Demi Moore και η Sharon Stone μοιράζονται το ίδιο μυστικό. Ποιο είναι αυτό; Τα δαμάσκηνα. Εφοδιάζονται με αποξηραμένα φρουτάκια γεμάτα φυτικές ίνες που τους απαλλάσουν από ενοχλητικό φούσκωμα και πρήξιμο λίγο πριν εκτεθούν στα φλας των φωτογράφων.

Πράσινη επανάσταση, πριν τον κόκκινο διάδρομο: Η Cameron Diaz δεν είναι μόνο fitness freak! Το δικό της τρικ για τέλειο κορμί πριν τα βραβεία βρίσκεται στον κήπο της. Μαρούλι, λάχανο και άλλα πράσινα λαχανικά γεμίζουν το στομάχι χωρίς να παχαίνουν και έτσι η σέξι ξανθιά λάμπει σε κάθε της εμφάνιση.

Απεταξάμην τους υδατάνθρακες: Τουλάχιστον πριν τις 24 Φλεβάρη! Jennifer Garner και Jessica Biel ξεχνούν μακαρόνια, ψωμί και γενικότερα υδατάνθρακες για αρκετές ημέρες πριν τα βραβεία. Είναι ο δικός τους τρόπος να επιταχύνουν το μεταβολισμό και ένα super μυστικό για μέση δαχτυλίδι.

Έξι θεότρελες πρακτικές από celebrities με εμμονές (Do Not Try Them At Home)
Για το τέλος, αφήσαμε κάποιες celebrity που μας άφησαν άφωνους! Με σημαία το “Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος”, επιστρατεύουν τις πιο θεοπάλαβες ιδέες για να μην πάρουν γραμμάριο και να είναι skinny στο κόκκινο χαλί. Ό, τι διαβάσεις στη συνέχεια είναι απλά αποτέλεσμα ματαιοδοξίας και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε βάζει σε ιδέες.

Πιες ξύδι! Το μυστικό για υπέροχο σώμα – λένε – της Fregie, της Cindy Crawford και της Megan Fox. Οι φήμες τις θέλουν να πίνουν σφηνάκια μηλόξυδο για να επιταχύνουν το μεταβολισμό τους και να καταπολεμήσουν τις ληγούρες.

Τρώει η μάνα και του παιδιού της δεν… – Καρότο, μπανάνα, ρυζάλευρο και άλλα υλικά κρέμας μωρού αποτελούν για ένα μεγάλο διάστημα το φαγητό της Jennifer Aniston και άλλων celebrity προκειμένου να έχουν αποτέλεσμα και να αποτοξινωθούν.

Το ποτό της αποτοξίνωσης! Η Beyonce έκανε την αρχή και σύμφωνα με τις πληροφορίες την ίδια μέθοδο αποτοξίνωσης εν όψει μεγάλων event ακολούθησε η Demi Moore και ο Ashton Kutcher. Mayple Syrup, πιπέρι καγιέν, χυμός λεμονιού και νερό είναι το ποτό της δίαιτας που πρέπει κανείς να πίνει αποκλειστικά για 1 εβδομάδα προκειμένου να χάσεις κιλά και να αποτοξινωθείς.

And More