Natasha Poly: Τι τρώει; Τι γυμναστική χρειάζεται για να διατηρήσεις το σώμα ενός μοντέλου;

Η Natalya Sergeyevna Polevshchikova (μη με ρωτήσεις πως διαβάζεται, βάλε λίγη από τη φαντασία σου και τις γνώσεις από τους κλασικούς Ρώσους συγγραφείς και make the lucky guess) ή όπως είναι γνωστή στο χώρο της μόδας Natasha Poly ανήκει στα κορίτσια της μόδας που κερδίζουν το φακό και την πασαρέλα με την πρώτη ματιά.

Γεννημένη στη Ρωσία, η 29χρονη Natasha αποτελεί το αγαπημένο παιδί της Vogue, όπου έχει φιγουράρει αρκετές φορές στο εξώφυλλο. Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους οίκους μόδας, με τη λίστα να περιλαμβάνει PRADA, Pucci, Lanvin, Fendi, Nine West και αμέτρητες άλλες συνεργασίες.

Η Poly έγινε πριν από λίγους μήνες μητέρα μιας πανέμορφης κόρης και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέττα της. Ψάξαμε για τα μυστικά του μοντέλου από τη Ρωσία, τον τρόπο που διατηρείται σε φόρμα. Τι τρώει; Τι γυμναστική κάνει;

/

Το μυστικό δεν είναι ούτε η δίαιτα, ούτε η γυμναστική
Συνήθως ακούς πως το αποτέλεσμα ενός όμορφου σώματος είναι προϊόν προσπάθειας με συγκεκριμένη διατροφή και γυμναστική. Χωρίς να ισχυρίζεται πως δεν προσέχει ή ότι δεν γυμνάζεται η Natasha θεωρεί κάτι άλλο πιο σημαντικό για να είναι πάντα σε φόρμα. “Το μυστικό για να διατηρούμαι σε φόρμα είναι πρώτα και κύρια η ξεκούραση. Μετά από εβδομάδες μόδας πάντα φροντίζω να ξεκουράζομαι στο σπίτι. Τρώω, κοιμάμαι και βλέπω τηλεόραση. Και επειδή σε όλη μου τη ζωή ζω μεταξύ τριών πόλεων (ο σύζυγός της ζει στο Άμστερνταμ, οι γονείς της σε μια μικρή πόλη της Ρωσία το Perm και η ίδια δουλεύει κυρίως στη Νέα Υόρκη), πάντα προσπαθώ να καθαρίζω το μυαλό μου” εξηγεί η Natasha.

/

Και πριν από μια μεγάλη δουλειά ή φωτογράφηση; “Όταν δεν με παίρνει ο ύπνος πριν από μια σημαντική φωτογράφηση, ακούω το αγαπημένο μου CD με ήχους από την Αφρική” τονίζει.

/

Κι ύστερα ήρθε η διατροφή

Φυσικά και προσέχει τι τρώει. Η Poly μάλιστα εξηγεί πως εδώ και 8 χρόνια ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή, αποφεύγοντας το κρέας (όχι όμως και τα αυγά ή τα γαλακτοκομικά). “Μια φίλη μου ήταν vegetarian και πάντα αναρωτιόμουν ‘πώς μπορεί να το κάνει;’ μέχρι που μου έδειξε πως να μαγειρεύω vegetarian συνταγές. Από τότε σταμάτησα το κρέας” αναφέρει σε συνέντευξή της.

Σε γενικές γραμμές πάντως η Natasha φαίνεται να αντιμετωπίζει το θέμα διατροφή με ψυχραιμία. “Ακολουθώ απλούς κανόνες: δεν το παρακάνω με τα λιπαρά και τα γλυκά, πίνω πολύ νερό, παίρνω βιταμίνες. Ακολουθώ υγιεινό τρόπο διατροφής, αλλά χωρίς να είμαι φανατισμένη. Είναι φορές που θα φάω μια τούρτα ή θα πιω ένα ποτήρι κρασί” αναφέρει.

/

Μια απλή περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σου αποδείξει τη λατρεία της για τα φρούτα, αλλά και το καλό πρωινό. Παρόλα αυτά η ίδια έχει δηλώσει πως η αμαρτωλή της απόλαυση ήταν και θα είναι η πίτσα.

/

Η εντυπωσιακά καλή της σχέση με τη διατροφή έγινε περισσότερο εμφανής κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης στην κόρη της Aleksandra Christina. Η Natasha γέννησε το Νοέμβριο του περασμένου έτους και έχει ήδη επιστρέψει στο modelling από τον Ιανουάριο, ανοίγοντας το fashion show της PRADA και ποζάροντας για το εξώφυλλο της Vogue Κίνας και Ιαπωνίας.

/

Η γυμναστική στη ζωή της
Η Natasha επιμένει πως ο λόγος που προσέχει είναι πρώτα και κύρια για την υγεία της και στη συνέχεια για να διατηρεί τη σιλουέτα της. “Συνήθως τρέχω για είμαι σε φόρμα. Ταξιδεύω πολύ και το τρέξιμο είναι κάτι που μπορώ να κάνω οπουδήποτε στον κόσμο.

/

Με μια γρήγορη ματιά στο instagram διαπιστώσαμε πως εκτός από το τρέξιμο η Natasha φροντίζει να επισκέπτεται και το γυμναστήριο για ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη. Η τελευταία της αγάπη όμως είναι το kick boxing, με το οποίο καίει θερμίδες όσο γυμνάζει πόδια, γλουτούς και κοιλιακούς.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Iza Goulart
Vanessa Axente
Lily Aldridge

Candice Swanepoel Amy Adams
Emma Stone

And More