Η Rihanna έκλεψε τις εντυπώσεις στα Grammy… Μάθε πως αδυνάτισε!

Πάτησε στο κόκκινο χαλί με τον αέρα της star! Το βαθύ ντεκολτέ στο στενό φόρεμά της μιλούσε από μόνο του. Τόσο που σχεδόν κανείς δεν πρόσεξε την χιλιοστή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Η Rihanna είναι πιο fit από ποτέ και οι πληροφορίες λένε πως αυτό οφείλεται στην γυμναστική. Και μπορεί να μην είχε ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα, όμως η αλλαγή από τον Νοέμβριο (βλέπε τη μικρή φωτό επάνω) είναι εντυπωσιακή, ακόμη και στο πρόσωπό της!

Ο προσωπικός της γυμναστής δίνει τα μυστικά της για να ξέρεις πώς τα κατάφερε. Εμείς σου θυμίζουμε και τη δίαιτά της…

Άλλωστε η εντατική γυμναστική την έχει βοηθήσει να χάσει αρκετά κιλά όπως λέει. “Αν κάνω γυμναστική κάθε μέρα μπορώ να χάσω 2-3 κιλά μέσα σε μία εβδομάδα. Αν μάλιστα κάνω παράλληλα και δίαιτα, βλέπω πολύ πιο γρήγορα αποτελέσματα” αναφέρει.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της
Ο Personal Trainer των star Harley Pasternak αναφέρει πως η Rihanna γυμνάζεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, για 25 λεπτά. Μεταξύ άλλων δεν παραλείπει να κάνει ποδήλατο, τζόκινγκ, σχοινάκι μαζί με την καρδιαγγειακή άσκησή της. Αυτά σε καθημερινή βάση, γιατί εν όψει μεγάλων event και περιοδειών η γυμναστική της γίνεται πιο σκληρή και εντατική.

Λίγο πριν τα Grammy λοιπόν αύξησε την εξάσκηση σε 5 φορές την εβδομάδα αλλά και τη διάρκεια της καρδιαγγειακής ασκήσης σε 30 λεπτά. “Το υπέροχο σώμα της είναι έτσι από φυσικού της. Με μια γυναίκα σαν και αυτή, απλά λατρεύεις να δουλεύεις” δηλώνει στην Daily Mail ο προσωπικός γυμναστής της.

Γυμναστική στο σπίτι…

Κι αν νομίζεις πως η τραγουδίστρια γυμνάζεται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα, κάνει λάθος! Ο προσωπικός γυμναστής της φρόντισε να φτάξει ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα μπορούσε να εκτελέσει η Rihanna στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Και η όμορφη ταγουδίστρια είναι η καλύτερη μαθήτρια: “Είναι εκπληκτική! Συνεχίζει να γίνεται ολοένα και καλύτερη στη γυμναστική. Και μάλιστα δεν ξεφεύγει ποτέ από το πρόγραμμα…” τονίζει ο Harley Pasternak.

Το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της

Λατρεύει τα μακαρόνια, το ψωμί και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με υδατάνθρακες. Η Rihanna όμως αγαπά περισσότερο από όλα την τέλεια γραμμή της και ιδιαίτερα τα καλλίγραμμα πόδια της.

“Μου αρέσουν πολύ οι υδατάνθρακες, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι αυτοί ο εχθρός. Δεν είναι θέμα τόσο, να χάσω βάρος, αφού πάντα ήμουν fit, γυμνασμένη και υγιής. Απλά δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Τώρα γυμνάζομαι εντατικά και προσπαθώ να τρώω όσο γίνεται πιο υγιεινά. Και είναι αυτό που με κάνει να χάνω κιλά, χωρίς καν να το σκεφτώ!”

Η Rihanna είχε να επιλέξει από τα παρακάτω για κάθε ώρα της ημέρας, όποτε αποφάσιζε να κάνει δίαιτα!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Rooney Mara Nάντια Μπουλέ Ιωάννα Πηλιχού

Κρυσταλλία Lady Gaga Elle McPherson

And More