Stacy Keibler! Πως διατηρείται σε φόρμα το κορίτσι του George Clooney;

H πρώην (ή και νυν ποιος ξέρει;) αγαπημένη του George Clooney, μπορεί να μονοπώλησε το ενδιαφέρον των σκανδαλοθηρικών περιοδικών για τη σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό, έχει όμως να επιδείξει μια λαμπρή καριέρα πριν και (μεταξύ μας κυρίως) μετά από τη σχέση της μαζί του.
Η Stacy έχει ασχοληθεί με το modeling, την υποκριτική, ακόμη και το wrestling στο παρελθόν και αν μη τι άλλο έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει σε κάθε δημόσια εμάνισή της. Ποια είναι όμως τα μυστικά της Αμερικανής για τέλειο σώμα; Τι γυμναστική κάνει και ποια διατροφή ακολουθεί;

Διατροφή, όπως λέμε τρόπος ζωής…
Μπορεί να έχουμε βαρεθεί να το ακούμε, όμως φαίνεται πως εκτός από κλισέ απάντηση των επωνύμων, είναι και η αλήθεια. “Η υγεία, το fitness και η ευεξία ήταν πάντα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Είναι τρόπος ζωής” αναφέρει η Stacy.

Και για να τα καταφέρει κρατά πάντα τις ισορροπίες: “Όταν δεν γυμνάζομαι, αισθάνομαι την ανάγκη να το ισορροπήσω με πιο προσεκτική διατροφή. Φροντίζω να επιλέγω όσο περισσότερο βιολογικά τρόφιμα”.

Τα μυστικά της…
Η δίαιτά της είναι απλή. Για την ακρίβεια δεν είναι καν δίαιτα. Προσέχει την ποσότητα, τρώει με σύνεση και εγκράτεια και προτιμά τρόφιμα χωρίς γλουτένη, απαλλαγμένα από πολλή ζάχαρη και πρόσθετα. “Νομίζω πως η μερίδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σωστή διατροφή, αλλά επίσης θεωρώ ότι το μέτρο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Οπότε δεν είμαι το κορίτσι που θα σου πει πως δεν θα δοκιμάσει ποτέ κάποιο γλυκό ή ένα ποτήρι κρασί” αναφέρει για να ολοκληρώσει: “Θα φάω μία, δύο μπουκιές, αλλά δεν θα καταβροχθήσω όλο το γλυκό. Το θέμα είναι να καταλάβεις τι συμβαίνει στον οργανισμό σου και να μπορείς να το εξισορροπήσεις την επόμενη μέρα”. Τώρα θα μου πεις – και λογικά – πως γίνεται να έχεις μπροστά σου ένα λαχταριστό κομμάτι cheesecake και να φας μόνο δυο πηρουνιές. Εδώ σε θέλω…

Η Stacy πόσταρε πριν από λίγο καιρό το βίντεο που ακολουθεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Είναι ένας έξυπνος και καλογυρισμένος τρόπος να συνειδητοποιήσει κανείς πόσες θερμίδες έχουν τα τρόφιμα που καταναλώνει. Δες το βίτνεο…



Η επανάσταση του σωστού φαγητού

Εκτός όμως από τη σωστή διατροφή για ένα καλοσχηματισμένο σώμα, η Stacy πηγαίνει την υπόθεση σωστό φαγητό ένα βήμα πιο πέρα. Δείχνει ενθουσιασμένη με όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται στην Αμερική, ώστε να μάθουν οι άνθρωποι να τρώνε σωστά και να μην παραδίνονται στο εύκολο, παχυντικό και ανθυγιεινό φαγητό.

Είναι ένθερμη υποστηρικτής της προσπάθειας της Robyn O’Brien μιας οικονομικού αναλυτή από την Αμερική, που αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή της στην ανάδειξη του καταστροφικού τρόπου διατροφής στον δυτικό κόσμο. Η Robyn συνέταξε μια εκτενή έρευνα που αποδείκνυε τις αρνητικές συνέπειες της βιομηχανίας τροφίμων στην υγεία και ιδιαίτερα σε εκείνη των παιδιών.

“Γίνομαι δημιουργική στην κουζίνα, για να υποστηρίξω την Ημέρα της Διατροφικής Επανάστασης. Ποιος άλλος γιορτάζει;” έγραφε κάτω από την εν λόγω φωτογραφία πριν περίπου ένα μήνα, στις 16 Μαΐου παγκόσμια ημέρα διατροφικής επανάστασης με σκοπό να ενεργοποιηθούμε όλοι σχετικά με την υγιεινή διατροφή.

Η τούρτα αυτή είναι η απόδειξη πως η Stacy πέφτει σαν τρελή στα γλυκά; Όχι ακριβώς αφού όπως εξηγεί πρόκειται για απολαυστική μεν, χωρίς γλουτένη δε τούρτα σοκολάτας!

Το ίδιο και με το απολαυστικό αυτό παγωτό. Χωρίς γλουτένη, ζάχαρη, αλλά και λακτόζη!

Η Γυμναστική είναι σαν να πίνεις νερό…
Ναι δεν το είπε ακριβώς έτσι, αλλά αυτό πάνω, κάτω έβγαινε σαν συμπέρασμα. “Το κίνητρο για τη γυμναστική είναι απλό. Πρέπει κανείς να κάνει την εξάσκηση καθημερινή συνήθεια, όπως όταν πίνει νερό”! Χμ… με προβληματίζει λίγο το γεγονός πως για το ένα πρέπει απλά να πάω στο νεροχύτη ή το ψυγείο, ενώ για το άλλο πρέπει να… ιδρώσω!! Όχι ότι δεν έχει μια λογική.

Ποιο είναι όμως το πρόγραμμά της σε ό, τι αφορά στην εξάσκηση; Λίγο απ’ όλα! “Βαριέμαι πολύ εύκολα. Γι’ αυτό μου αρέσει να αλλάζω τις συνήθειές μου στη γυμναστική. Θα κάνω λίγο απ’ όλα” επισημαίνει. Όπου “απ’ όλα”, εσύ βάλε: “Πεζοπορία, τρέξιμο και ανάβαση σε σκάλες, όπου και αν είμαι θα βρω μια εξωτερική δραστηριότητα να κάνω. Έχω και personal trainer. Κάνω Pilates. Μου αρέσει να γυμνάζω όλο το σώμα και να κρατώ και το μυαλό μου σε εγρήγορση”

Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεται σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι; “Ακόμη κι όταν είμαι σε ταξίδι, κουβαλάω μαζί μου μια τσάντα γεμάτη λάστιχα γυμναστικής, DVD με προγράμματα εξάσκησης και γενικότερα πράγματα που μπορώ να πάρω μαζί μου και να κάνω οπουδήποτε”!

And More