Sofia Vergara! Ποια είναι τα μυστικά διατροφής της Αμερικανής star;

Η σέξι ηθοποιός βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα και απόλαυσε την ελληνική θάλασσα μαζί με τον αγαπημένο της. Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε να βρούμε τα μυστικά που της επιτρέπουν να διατηρείται σε φόρμα παρά τα 41 της χρόνια.

Ποιο είναι το πρόγραμμα διατροφής της; Γιατί δηλώνει πώς σιχαίνεται τα γυμναστήρια και ποιες είναι οι συμβουλές της σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω;

Οι συμβουλές μιας star για κάθε γυναίκα
Πριν διαβάσεις τι κάνει η ίδια προσωπικά για να παραμένει fit, σου έχουμε μερικές συμβουλές από την όμορφη Αμερικανή που είναι σίγουρο πως θα σου φανουν πολύ χρήσιμες.
Το μυστικό ομορφιάς και αδυνατίσματος; Το μέτρο: “Ούτε πολύ φαγητό, ούτε πολλή γυμναστική, ούτε υπερβολές σε τίποτα. Όλα με μέτρο. Και φυσικά, να φορά κανείς αντηλιακό και να κάνεις ό, τι συστήνει ο δερματολόγος – αυτό βοηθά με τη διαδικασία της γήρανσης” εξηγεί η Sofia Vergara για τον τρόπο που πρέπει κάθε γυναίκα να προσέχει τον εαυτό της.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και αυτό σύμφωνα με την Αμερικανή σημαίνει πολλά. Άσχετα με το τύπο σώματός λοιπόν, η Vergara εξηγεί πως η αυτοπεποίθηση πρέπει να πηγάζει από μέσα σου. Έτσι ανεξάρτητα από το σωματότυπό σου, σημασία έχει να βρεις τον καλύτερο τρόπο να προβάλεις το σώμα σου. Η ίδια για παράδειγμα λατρεύει τις καμπύλες της και φροντίζει να τις αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Η ισορροπία της διατροφής

Σε ό, τι αφορά στη διατροφή της, εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι η ισορροπία. Έτσι το μυστικό στη διατροφή της είναι να ελέγχει τις ποσότητες σε κάθε γεύμα της, αλλά και να φροντίζει η διατροφή της να είναι πλούσια σε λαχανικά, άπαχη πρωτεΐνη και προϊόντα ολικής άλεσης. “Αυτό δεν θα με αποτρέψει από το να απολαύσω το αγαπημένο μου κέικ” αναφέρει η ίδια. Μάλιστα εξηγεί πως όσες φορές το παρακάνει με τις ατασθαλείες, βάζει πρόγραμμα αυστηρής υγιεινής διατροφής για τον επόμενο μήνα.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά το πρόγραμμά της μέσα στην ημέρα. Η Sofia φροντίζει να περιλαμβάνει πέντε γεύμα την ημέρα, επιλέγοντας υγιείς υδατάνθρακες και χαμηλή σε λιπαρά πρωτεΐνη.

Το πρωινό της αποτελείται κυρίως από φρέσκα φρούτα, λαχανικά και φρεσκοστυμμένους φυσικούς χυμούς. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι πως δεν θα βρεις ούτε ίχνος λιπαρών στο πρωινό της γεύμα.

Το πρώτο σνακ της ημέρας είναι κάτι φυσικά γλυκό, όπως μια μπάρα δημητριακών ή κάποιο γιαουρτάκι. Ο σκοπός είναι να μειώσει τη λιγούρα της για κάποιο γλυκό.

Το μεσημεριανό της συνήθως περιλαμβάνει ζυμαρικά και προϊόντα ολικής μαγειρεμένα με όσο το δυνατό λιγότερα λιπαρά. Η ίδια πάντως εξηγεί πως δεν είναι ρομπότ και είναι πολλές οι φορές που θα απολαύσει και κάτι λιγότερο υγιεινό και πιο λιπαρό…

Το απογευματινό της σνακ αποτελείται κυρίως από φρέσκα φρούτα, δημητριακά και ένα ποτήρι φυσικό χυμό. Άλλωστε η ηθοποιός πιστεύει – και δικαίως – πως τα πολλά υγρά είναι βοηθούν στην καύση λίπους με πιο φυσικό τρόπο. .

Το βραδινό της είναι χαμηλό σε υδατάνθρακες και τόσο, όσο ώστε να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες του οργανισμού της.

Η Sofia μισεί τα γυμναστήρια
Η 41χρονη ηθοποιός σιχαίνεται το γυμναστήριο, αλλά αυτό δεν την αποτρέπει απ’ το να παραμένει fit. Έχοντας στο πλευρό της τους personal trainer των celebrities του hollywood, Gunnar Peterson και Justin Gelbans παίρνει το απαραίτητο boost για να ακολουθεί το πρόγραμμα γυμναστικής της. “Το να παραμένω σε φόρμα είναι must για την καριέρα μου, αλλά εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι πως διατηρώντας πιο fit lifestyle προστατεύω την υγεία μου” εξηγεί.

Και αφού δεν είναι και η πιο ένθερμη οπαδός του γυμναστήριου, φροντίζει να αλλάζει συχνά το πρόγραμμα εξάσκησής της. Όταν λοιπόν δεν αφήνεται στα έμπειρα χέρια των personal trainers, η Vergara απολαμβάνει την Pilates ή το ποδήλατο.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Shakira
Katy Perry
Healthy Celebrities
On twitter

Gisele
Irina Shayk
Karlie Kloss


And More