Hayden Panettiere: Η φοβία του ασανσέρ, η Hot yoga και άλλα fitness μυστικά της

“Save The Cheerleader, save the word!” ήταν το μότο που έκανε την ξανθιά – πρότυπο του αμερικάνικου ονείρου – Hayden διάσημη στα πέρατα του κόσμου. Η πρωταγωνίστρια του Heroes (και σήμερα του Nashville) είναι πια 24 ετών και παραμένει μια από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς στην Αμερική. Η Hayden όμως έχει άλλο ένα αξιοσημείωτο ατού… το σώμα της!

Ποια είναι η σχέση της με την σωστή διατροφή; Τι γυμναστική κάνει για να αποτοξινωθεί; Ποιο τρικ χρησιμοποιεί για να αποφύγει τα ανθυγιεινά σνακ; Ανακάλυψε όλα τα μυστικά της ξανθιάς Αμερικανής ηθοποιού…

Don’t Worry, Be Happy!
Το γεγονός πως βρίσκεται στα τηλεοπτικά studios από μικρό παιδί δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν έχει ανησυχίες για το σώμα της, όπως και κάθε γυναίκα. Εκείνο όμως που παρατηρεί είναι πως όσο το παρακάνει με το τι θα φάει και πόσες θερμίδες θα τις κοστίσει, τόσο “χειρότερα” είναι τα αποτελέσματα. “Κάθε φορά που ανησυχώ υπερβολικά για το τι τρώω, αγχώνομαι και παίρνω κιλά”! εξηγεί σε συνέντευξή της στο Women’s Health. Έτσι, προσπαθεί να τα έχει καλά με τον εαυτό της και να απολαμβάνει τα τρόφιμα που λατρεύει – όπως φρούτα, λαχανικά, αλλά και αλμυρά σνακ.

Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις… απόλαυσέ το!
Η Hayden παραδέχεται πως τίποτα δεν μπορεί να την “τρελάνει” περισσότερο από μια σακούλα πατατάκια. Αλμυρό σνακ που μόνο κακό μπορεί να κάνει στο σώμα της. “Το να τρώει κανείς υγιεινά είναι μια συνεχής μάχη. Εγώ λατρεύω τα πατατάκια. Αλλά αντί να πέσω με “τα μούτρα” στο σακουλάκι, κάνω μια συμφωνία με τον εαυτό μου” αναφέρει η Hayden. Τι κάνει; Φροντίζει να καταναλώσει πρώτα κάτι υγιεινό – ένα φρούτο ή μια σαλάτα – πείθοντας τον εαυτό της πως στη συνέχεια θα έχει το απαραίτητο άλλοθι να φάει ό, τι θέλει. “Έτσι στο τέλος αποφεύγω τα ανθυγιεινά σνακ γιατί είμαι χορτάτη” αναφέρει.

Διατροφή για επαγγελματίες…

Η 24χρονη ηθοποιός φαίνεται να γνωρίζει καλά τους κανόνες της σωστής διατροφής. Δεν θα σου αναφέρει με λεπτομέρεια κάθε τρόφιμο που θα βάλει στο πιάτο της, όμως μπορεί να διακρίνει ποιες ομάδες τροφίμων και σε τι ποσότητα είναι απαραίτητες για να διατηρείται σε φόρμα. “Χρειάζομαι πρωτεΐνη για να τροφοδοτήσω τους μύες και καλούς υδατάνθρακες που όταν το σώμα σου κάνει καύσεις μετατρέπονται σε ενέργεια”!

Ποιο είναι το… μυστικό; Να βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση και έτσι το σώμα σου να καίει ό, τι τρώει. “Αν δεν κάνεις καύσεις, τότε οι υδατάνθρακες μετατρέπονται σε λίπος” και το λίπος σε κιλά! “Και τέλος χρειάζομαι τα λαχανικά για να διατηρήσω όλη τη λειτουργία του σώματος σε ισορροπία”

Τροφές που δεν λείπουν ποτέ από το τραπέζι της; Το τόφου, οι πράσινες σαλάτες και οι σούπες. “Προσπαθώ να έχω πάντα πρωτεΐνη στα γεύματά μου, είτε είναι τόφου, είτε κάτι άλλο. Μετά μια σαλάτα – τα πράσινα λαχανικά βοηθούν όλο το σύστημα να δουλεύει σωστά. Επιπλέον φροντίζω να απολαμβάνω κάποιους υδατάνθρακες και ίσως καμιά σούπα. Λατρεύω τις σούπες!”

Το υγιεινό της λαχταριστό σνακ
Έχοντας στο πλευρό της έναν πρωταθλητή πυγμαχίας – ο αγαπημένος της είναι αθλητής πυγμαχίας – η Hayden έχει μάθει καλά τους κανόνες της διατροφής και έτσι λατρεύει τα shkae πρωτεΐνης! Πρόκειται για smoothies που περιέχουν πρόσθετη πρωτεΐνη σε μορφή σκόνης, φρούτα και φυσικά άπαχο γάλα.

Το αγαπημένο της Hayden αποτελείται από τα εξής: Γάλα αμυγδάλου, πρωτεΐνη σε σκόνη και μπανάνα.

Φοβία για το ασανσέρ… η καλύτερη γυμναστική!
Μπερδεύτηκες; Όπως υποστηρίζει η Panettiere έχει ανέβει δεκάδες χιλιάδες σκαλιά στη ζωή της, κάνοντας έτσι απίστευτη αερόβια άσκηση. Γιατί; “Η καλύτερή μου φίλη έχει φοβία με τα ασανσέρ, οπότε παίρνουμε πάντα τις σκάλες. Μπορεί να ανέβουμε ακόμη και 12 ορόφους. Είναι λιγότερο εξευτελιστικό από το να μπω σε ένα ασανσέρ μαζί της” δηλώνει σε συνέντευξή της.

Φυσικά οι ανάβαση στους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης από τις σκάλες, δεν αρκεί για να δικαιολογήσει το γυμνασμένο της σώμα! Η Hayden λατρεύει τη yoga και μάλιστα έχει βρει έναν τρόπο να αποτοξινώνει και τον οργανισμό της… ποιος είναι αυτός; Η Hot Yoga. “Με 26 πόζες σε θερμοκρασία που αγγίζει τους 40o C “μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά αποβάλλεις τοξίνες και υγρά με τον ιδρώτα” εξηγεί η ηθοποιός.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Shakira
Celebrities με bikini
Στην παραλία
Healthy Celebrities
On twitter

Tα μυστικά των star
στην εκγυμοσύνη
Irina Shayk
Katherine Heigl


And More