Lily Aldridge! Τα fitness μυστικά ενός μοντέλου… Πόσο κόπο χρειάζεται ένα τέλειο σώμα;

Η εμφάνισή της αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη. Η Lily Aldridge έκανε ένα πέρασμα από την παρέα των Αγγέλων της Victoria’s Secret, γνώρισε, αγάπησε και παντρεύτηκε τον τραγουδιστή των Kings of Leon, Caleb Followill, έγινε μητέρα και πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή ρούχων. Εμείς ψάξαμε να βρούμε το μυστικό της fitness επιτυχίας μια όμορφης γυναίκας που αν και έγινε μαμά, παραμένει σε απόλυτη φόρμα και καταλήξαμε… Τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο!

Τι βάζει στο πιάτο του ένα μοντέλο;
Είναι η απορία που τριβελίζει κάθε “κοινή θνητή”! Τι μπορεί να τρώει μια γυναίκα που εξασκεί το επάγγελμα του μοντέλου και διαθέτει τόσο ωραίες καμπύλες; Το σίγουρο είναι ότι προσέχει…

“Όλα είναι θέμα ισορροπίας! Καταναλώνω μεγάλες ποσότητες βιολογικής πρωτεΐνης και λαχανικών” σημειώνει η Lily. Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα τη θέλουν να ακολουθεί, από την εποχή που περπατούσε στο runway των show της Victoria Secret, την διάσημη δίαιτα με βάση την ομάδα αίματος. Η ίδια βέβαια δεν το έχει επιβεβαιώσει (ή διαψεύσει) σε κάποια δήλωσή της.

/

“Το να διατηρούμαι υγιής με ισορροπημένη διατροφή είναι η πρώτη μου προτεραιότητα” αναφέρει η Lily και τονίζει πως αυτό ξεκίνησε ιδιαίτερα όσο θήλαζε την μικρή της κόρη.

Το έξυπνο σνακ και η διατροφική αμαρτία μετά το catwalk

Η Aldridge ξέρει πως να ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή. Κι αν αναρωτιέσαι πως προλαβαίνει, το μυστικό της είναι μάλλον… κοινό μυστικό για κάθε σύγχρονη γυναίκα. “Μου αρέσουν οι μπάρες δημητριακών, είναι το πιο εύκολο σνακ που μπορώ να πάρω μαζί μου και να φύγω” εξηγεί. Παρόλα αυτά όταν πρόκειται για το πρωινό της η Aldridge είναι “Εγγλέζα” και φροντίζει να το απολαμβάνει όσο πιο πλούσιο γίνεται.

/

Όπως κάθε γυναίκα όμως, έτσι και η εκθαμβωτική Lily θα ενδώσει σε μια νόστιμη πίτσα. Μάλιστα είναι το πρώτο πράγμα μετά από μια απαιτητική μέρα στη δουλειά. “Μετά από ένα show θα πάω κατ’ ευθείαν για πίτσα”.
Και κάπως έτσι επιβραβεύει τον εαυτό της…

/

“Κάνω πολύ νόστιμο αρακά με προσούτο. Είναι η δική μου σπεσιαλιτέ”

Όμως… γυμναστική, γυμναστική και πάλι γυμναστική
Η Lily λατρεύει την εξάσκηση. Είναι κομμάτι της ζωής της σχεδόν καθημερινά. Και όπως θα καταλάβεις με όλα αυτά που κάνει είναι αδύνατο να μην έχει τέλειο σώμα.
“Κάνω πολύ yoga και Pilates. Νομίζω πως είναι κάτι που πρέπει να ακολουθούν ακόμη και οι άντρες. Είναι εκπληκτικός τρόπος εκγύμνασης” αναφέρει σε συνέντευξή της και… καρφώνει με το γάντι και το σύζυγό της και front man των Kings Of Leon. “Το λέω συνέχεια στο άντρα μου πως πρέπει να δοκιμάσει την Pilates, γιατί είναι μια τόσο έντονη μορφή άσκησης. Ξέρω πως μοιάζει αρκετά κοριτσίστικο, αλλά έχω δει τεράστιους αθλητές να το κάνουν!” συμπληρώνει.

Πώς όμως καις θερμίδες, ενώ σμιλεύεις το σώμα σου; Η Lily έχει την απάντηση: “Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να εναλλάσσω καρδιαγγειακή άσκηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Γι’ αυτό λατρεύω το box και στη συνέχεια θα φροντίσω να κάνω Pilates ή μπαλέτο για να διατηρήσω τους μύες μου τεντωμένους και λεπτούς και να αποφύγω το ‘φούσκωμα’”

Η Aldridge έχει διαπιστώσει πως όσο πιο πολλά πράγματα κάνει στη γυμναστική της, τόσο λιγότερο βαριέται. “Μετά την εγκυμοσύνη η γυμναστική μου ήταν περίπου η ίδια, βασικά γυμνάζομαι πολύ έτσι κι αλλιώς!! Pilates, yoga, box, μπαλέτο. Μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα για να μην βαριέμαι”. Τελευταία μάλιστα έχει βρει το νέο της αγαπημένο fitness routine στο πρόγραμμα beauty ballet που δανείζεται τη μέθοδο της μπαλαρίνες για όμορφο καλογυμνασμένο σώμα.

/

Υπάρχει βέβαια κάτι, που όσο και αν το προσπάθησε δεν μπόρεσε να το βάλει στο πρόγραμμα. Τι; Το τρέξιμο. “Έχω δοκιμάσει και το τρέξιμο, αλλά κάθε φορά καταλήγω κατακόκκινη σαν το παντζάρι – και αυτό δεν είναι καθόλου κολακευτικό” σημειώνει.

Η αγαπημένη της playlist
“Μου αρέσει πολύ η rock’n’ roll όσο κάνω γυμναστική. Το Queens of Stone Age και το Arcade Fire είναι μερικά από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα για να… ιδρώσω” χμμμ… να παρεξηγηθεί ο αγαπημένος της σύζυγος που δεν τον ακούει όσο γυμνάζεται; Ουπς!

/

Κι ένα μυστικό ευεξίας
Με την καριέρα της σε πλήρη εξέλιξη, τη δική της συλλογή ρούχων, αλλά και μια κόρη δύο ετών ο χρόνος που απομένει για τον εαυτό της μοιάζει λιγοστός. Υπάρχει κάτι που της λείπει πια και δεν μπορεί να το έχει όσο θα ήθελε; “Το να κοιμάμαι αρκετά, αλλά απολαμβάνω κάθε λεπτό του να είμαι μητέρα” σχολιάζει.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Iza Goulart
Vanessa Axente
Red Carpet Ready!

Candice Swanepoel Amy Adams
Emma Stone

And More