Nina Dobrev! Μάθε τα fitness μυστικά της πιο σέξι teen-vampire

Για να γίνεις μεγάλη star στον κινηματογράφο και την τηλεόραση τη σήμερον ημέρα πρέπει να είσαι, να φλερτάρεις ή να έχεις σχέση με κάποιον βρυκόλακα. Στο σενάριο φυσικά! Η Nina Dobrev είναι μία από τις νεαρές ηθοποιούς που έγιναν παγκοσμίως γνωστές, εξαιτίας της συμμετοχής της στη δημοφιλή teen σειρά “The Vampire Diaries”!

Η 25χρονη σήμερα Nina σιχαίνεται τους ανθρώπους που μετράνε θερμίδες, δεν θα πει ποτέ όχι σε ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσα ή ένα burger, λατρεύει τη yoga και επιδίδεται σε όποιο άθλημα βάλει ο νους σου με την πρώτη ευκαιρία. Ψάξαμε, αναζητήσαμε, διαβάσαμε και μάθαμε όλα τα fitness μυστικά της…

Nina όπως Konstantinova…

Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας – για τις fan της σειράς αυτό λέει πολλά για την επιλογή της στο ρόλο της Katerina από τη Βουλγαρία – και μόλις δύο ετών μετακόμισε στον Καναδά με την οικογένειά της. Εκεί ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη fitness πλευρά της σε ηλικία μόλις 9 ετών.

Ενεργό μέλος της ομάδας βόλεϋ κοριστιών του σχολείου, αλλά και αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έμαθε πολλά για τη φυσική κατάσταση. “Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Σκληρή δουλειά, αλλά το να ταξιδεύω και να διαγωνίζομαι ήταν πολύ διασκεδαστικό” αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Seventeen. “Προπονούμουν πέντε μέρες την εβδομάδα επί τρεις ώρες την ημέρα. Έχω τραυματιστεί πολλές φορές, έχω υποστεί εξάρθρωση ώμου, μώλωπες και τελικά μπορώ να πω πως έχω τα πόδια μια μπαλαρίνας από το μπαλέτο και τη γυμναστική” αναφέρει αλλά συμπληρώνει πως δεν είναι τα πόδια το πιο δυνατό σημείο στο σώμα της.

Από αθλήτρια, ηθοποιός
Σήμερα η Nina είναι ηθοποιός και έχει αφήσει πίσω της εκείνη την περίοδο του πρωταθλητισμού. Εκεί ήταν που συνειδητοποίησε πόσο δύσκολο είναι για μια απλή γυναίκα να διατηρείται σε φόρμα. “Όταν σταμάτησα να έχω τόσο προγραμματισμένη προπόνηση, άρχισα να αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να πρέπει να σκέφτεσαι τι θα φας και τι προσπάθεια χρειάζεται για να παραμείνει κανείς fit” εξηγεί. “Πριν μπορούσα να τρώω junk food συνέχεια. Όμως αυτό το κάνεις όταν ασχολείσαι με τον αθλητισμό και ο μεταβολισμός σου είναι πιο γρήγορος” σημειώνει.

Φυσικά, για τη διάσημη ηθοποιός δεν φαίνεται να δυσκολεύτηκε να βρει τη χρυσή τομή. Άλλωστε η γυμναστική είναι αγαπημένη της ασχολία και αυτό φαίνεται από τις αμέτρητες φωτογραφίες της σε ώρα εξάσκησης. Επιπλέον η Dobrev δεν χάνει ευκαιρία να λάβει μέρος σε κάποιον αγώνα, να κάνει κάποιο άθλημα είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι.

“Τα τελευταία χρόνια, συμβουλευόμουν συνέχεια τους ανθρώπους με τους οποίους δούλευα μαζί για τη γυμναστική μου. Θα ρωτούσα για παράδειγμα τον Paul (Wesley) και τον Ian (Somerhalder) από τη σειρά να μου δείξουν τι να κάνω. Είναι σαν να έχεις έναν personal trainer, χωρίς στην πραγματικότητα να έχεις κάποιον” αναφέρει.

Το όνειρο της yoga
Πέρα απ’ όλα όμως η Nina λατρεύει τη yoga. Της αρέσει ιδιαίτερα η Hot Yoga και όπως αναφέρει έχει καταφέρει να βάλει πολλούς από τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά να ακολουθήσουν τη yoga-mania της.

Έτσι πριν από μερικούς μήνες δήλωσε στο αμερικανικό Cosmopolitan πως σκοπεύει να ανοίξει το δικό της χώρο. “Θέλω να ανοίξω το δικό μου yoga studio. Το να σχεδιάζεις το χώρο και να ψάχνεις για κτίριο έχει πλάκα. Η yoga μου άλλαξε τη ζωή και ελπίζω να το κάνω και για άλλους” σημειώνει.

Vegetarian? Όχι για τη Nina
Ενώ η γυμναστική είναι το στοιχείο της, η Nina σπάνια μιλάει για διατροφή. Κάποτε δοκίμασε να ακολουθήσει vegetarian διατροφή, όμως γρήγορα κατάλαβε πως δεν μπορεί να αποχωριστεί το κρέας. “Προσπάθησαν να γίνω vegetarian για τέσσερις μήνες, αλλά ύστερα από λίγο, ένιωθα αδύναμη, σαν να έχω ανάγκη από πρωτεΐνη. Χρειάζομαι ένα burger-από μοσχαρίσιο κιμά, όχι σόγια” αναφέρει η ίδια.

Και να σου πω κάτι; Δεν το λέει έτσι τυχαία! Μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα σε βεβαιώσει πως και την πίτσα της θα απολαύσει και το burger θα επιλέξει όταν έρθει η ώρα.

Η αλλεργία για τους diet-freak
“Κάποιος που μιλάει για το πόσο τρώει και μετράει θερμίδες δεν είναι καθόλου ελκυστικός για μένα” λέει η Nina, εξηγώντας πως δεν μπήκε ποτέ άλλοτε σε διαδικασία δίαιτας. “Άσε που όταν περιορίζεις τον εαυτό σου σε ό, τι αφορά στο τι θα φας, αυτό επηρεάζει και τη διάθεσή σου” συμπληρώνει. “Έχω γνωρίσει άτομα που είναι σκέτος εφιάλτης να τους συναναστρέφεσαι επειδή ακριβώς δεν τρώνε”!

Το μυστικό της για να μην φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο; “Έχω πάντα ένα μήλο ή μια μπάρα δημητριακών στην τσάντα μου, σε περίπτωση που κολλήσω στην κίνηση με το αυτοκίνητο – ούτε εγώ δεν μπορώ να μείνω μόνη με τον εαυτό στο αμάξι όταν πεινάω” αναφέρει αστειευόμενη.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Natasha Poly Vanessa Axente
Lily Aldridge

Candice Swanepoel Amy Adams
Emma Stone

And More