Emilia Clarke! Τα fitness μυστικά της πρωταγωνίστριας του Game Of Thrones

Είναι η νέα series-mania των τελευταίων ετών. Κάθε επεισόδιό του γίνεται το θέμα συζήτησης για μέρες μετά την προβολή του και οι φανατικοί της σειράς περίμεναν πώς και πως τη νέα σεζόν που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα. Μιλάμε φυσικά για το Game Of Thrones που καθηλώνει δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε του επεισόδιο. Μια από τους σφετεριστές του Θρόνου είναι και η Καλίσι, κατά κόσμον Emilia Clarke.

Η όμορφη Βρετανή ηθοποιός με τα δεκάδες αποκαλυπτικά πλάνα στη σειρά, ψηφίστηκε από τους άντρες (στην ιστοσελίδα Ask Men) ως η “Πιο Ποθητή Γυναίκα” για το 2014, πήρε το ρόλο για τη νέα ταινία Terminator και μας κίνησε το ενδιαφέρον να μάθουμε τι κάνει για να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Μια δίαιτα “εξολοθρευτής”

Η Βρετανή ηθοποιός, μετά την επιτυχία της ως μυθική πριγκίπισσα στο Game Of Thrones, κατάφερε να πάρει το ρόλο για τη νέα ταινία Terminator, όπου και θα υποδύεται τη θρυλική Sarah Connor.

Λίγες μέρες μετά την δημοσίευση της είδησης, η Emilia μίλησε στο περιοδικό In Style και αποκάλυψε πως η προετοιμασία της για την ταινία είναι αυστηρή: “Όλη την ημέρα, κάθε μέρα εκπαιδεύομαι στη χρήση όπλων, σηκώνω βάρη, κάνω kickboxing και γενικά “τα σπάω”. Και από πάνω, δεν μου επιτρέπεται να τρώω οτιδήποτε θα μπορούσε να έχει έστω και λίγο ωραία γεύση”. Η δήλωση της αυτή προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο, με πολλούς να κάνουν λόγο για επικίνδυνη δίαιτα που στέλνει και λάθος μηνύματα.

To περιοδικό που φιλοξενεί την Clarke στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου περιγράφει όμως και ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Όταν ρώτησαν την ηθοποιό αν θέλει κάτι, αφού έριξε μια ματιά στον πλούσιο μπουφέ μπροστά της, απάντησε: “Όλα μοιάζουν υπέροχα αλλά, με πόνο καρδιάς, δεν μου επιτρέπεται να φάω τίποτα. Τίποτα από όσα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι, εκτός από ένα φλιτζάνι τσάι, χωρίς ζάχαρη και κρέμα γάλακτος”!

Βέβαια, θα πρέπει να πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια ηθοποιός μπαίνει σε αυστηρό πρόγραμμα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για μια ταινία. Έχουμε άλλωστε δει και πολύ πιο extreme αλλαγές στο παρελθόν με πιο χαρακτηριστικές εκείνη της Anne Hathaway για τους “Αθλίους” και της Charlize Theron (από την ανάποδη) για την ταινία “Monster”!

We Love Sugar! Yes We Do…
Διαβάζοντας περισσότερα για την Emilia αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολη είναι αυτή η περίοδος για εκείνη. Γιατί; Μα επειδή όπως έχει αναφέρει λατρεύει τα γλυκά και πάντα έχει καραμελάκια, ζελεδάκια και άλλα τέτοια ζαχαρωτά στο σπίτι. “Πιστεύω πως τα καραμελάκια είναι τροφή των Θεών. Έχω τεράστιο θέμα με τη ζάχαρη. Και τα jelly belly beans. Έχω πάντα ένα μεγάλο βάζο με γλυκά στο διαμέρισμα για τους φίλους” αναφέρει και εξηγεί πως “γι’ αυτή μου την αδυναμία πιστεύω πως ευθύνεται το γεγονός πως δεν μου επιτρέπονταν τα γλυκά όταν ήμουν παιδί. Ένα βράδυ, όταν ήμουν τριών, η μητέρα μου με βρήκε με ένα άδειο μπουκαλάκι με παιδικές βιταμίνες, τις οποίες έφαγα για καραμέλες – κάλεσε το γιατρό”.

Άλλωστε η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones είναι για τον ίδιο λόγο η αγαπημένη όλης της ομάδας στα γυρίσματα της σειράς. “Μου αρέσει να προσέχω το cast. Τους παίρνω macaron με σοκολάτα, muffin με σταφίδες και βρώμη. Είμαι κάθε μέρα φορτωμένη με λιχουδιές, αλλά νομίζω πως οι συνεργάτες μου το εκτιμούν” αναφέρει. Ίσως τελικά το μυστικό στη διατροφή της είναι πως μοιράζεται τα λαχταριστά γλυκά με τους φίλους και συναδέλφους της.

Το μυστικό της για αποτοξίνωση
Ποιο όμως είναι το δικό της μυστικό, αφού στη διατροφή της κυριαρχεί η ζάχαρη (Όταν τις επιτρέπεται βέβαια να αγγίξει κάτι παχυντικό!); “Είμαι παλιομοδίτισσα. Ένα μπάνιο με άλατα, είναι πάντα καλύτερο από οποιοδήποτε μασάζ” εξηγεί για τον δικό της τρόπο για χαλάρωση, αποτοξίνωση και λαμπερό δέρμα.

Ένα χαλαρωτικό μπάνιο με άλατα βοηθά το σώμα να πάρει το απαραίτητο μαγνήσιο που αποτοξινώνει τον οργανισμό, βελτιώνει την απορρόφηση απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, μειώνει το πρήξιμο και την κατακράτηση και αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου, λειτουργία απαραίτητη τόσο για την υγεία, όσο και για τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού.

Γυμναστική για… πολεμιστές
Από το 2011 που έκανε πρώτη φορά πρεμιέρα η πετυχημένη σειρά, η Emilia – και εμείς – έχει δει το σώμα της να αλλάζει ριζικά. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ισχύει πως δείχνει πιο fit όσο προχωρούν τα επεισόδια της σειράς εξηγεί: “Εννοείς πως παρατήρησες τα αποτελέσματα της εγγραφής μου στο γυμναστήριο; Για την ακρίβεια ενώ στην αρχή είναι (Αναφέρεται στην Καλίσι, το ρόλο της στο Game Of Thrones) αθώα και αφελής, στη συνέχεια όλα αλλάζουν. Πρέπει να σκληρύνει και να γίνει άλλος άνθρωπος. Οπότε χρειάστηκε να οπτικοποιήσουμε την αλλαγή στο σώμα της” αναφέρει.

Η Emilia Clarke εμπιστεύτηκε την εξάσκησή της στην trainer των επωνύμων Kristin McGee η οποία έχει αναλάβει celebrities όπως η Tina Fey, η LeAnn Rymes και η Adriana Lima. Τα προγράμματα που ακολουθεί και αυτά στα οποία ειδικεύεται η McGee είναι (Ω! Τι έκπληξη) η Pilates και η Yoga.

Αν στα παραπάνω προσθέσεις την προπόνηση στη χρήση όπλων, την εκμάθηση πολεμικών τεχνών και κινήσεων για τη νέα ταινία, αλλά και τα απαιτητικά γυρίσματα για το Game Of Thrones, τότε μπορείς εύκολα να καταλάβεις γιατί είναι το νο. 1 “απωθημένο” του αντρικού πληθυσμού.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Natasha Poly Iza Goulart
Lily Aldridge

Kaley Cuoco
Amy Adams
Nina Doberv

And More