Suki Waterhouse! Πόση γυμναστική κάνει ένα “it” girl; Τι “αποκαλύτπει” το instagram για το φαγητό της;

Την ανακάλυψαν σε μια pub του Λονδίνου όταν ήταν μόλις 16 ετών και μέχρι σήμερα, έχει ήδη δει τον εαυτό της εξώφυλλο στο περιοδικό Elle και στη Vogue. H Suki Waterhouse, το “it” girl από τη Μεγάλη Βρετανία έχει ιδιαίτερο στιλ, χαλαρή διάθεση, διάσημη σχέση με τον Bradley Cooper, τον οποίο γνώρισε σε μια βραδιά ασταμάτητου χορού… και φυσικά τέλειο σώμα!

Ποια είναι τα fitness μυστικά της για να παραμένει σε φόρμα; Ποιες είναι οι διατροφικές της συνήθειες και τι ακριβώς είναι το Skinny Bitch Collective το οποίο λατρεύουν όλα τα μοντέλα στην Αγγλία αυτόν τον καιρό;



Don’t Worry Be Happy Diet!!

Το μότο της Suki είναι πως πρέπει να είσαι πάντα ευγνώμων για όσα ζεις και να μην παραπονιέσαι διαρκώς για τα μικρά και τα καθημερινά. Πολύ γενικό θα μου πεις… οκ! Όμως η ίδια δείχνει να το εφαρμόζει καθημερινά. Απολαμβάνει το junk food αν τύχει και το φωνάζει (instagram).

F***n yeah!! γράφει κάτω από αυτή τη φωτοτγραφία στο instagram

Είναι όμως και ένα μοντέλο με απόλυτη επίγνωση της σωστής διατροφής, που μας τη συστήνει από το… κρεβάτι της. Ένας δίσκος γεμάτος λαχανικά που μόνο καλό μπορούν να κάνουν στη σιλουέτα της.

Άλλες φορές πάλι, απολαμβάνει το χυμό από διάφορα φρέσκα λαχανικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για κάποιο από τα διαφημιστικά τα οποία έχει αναλάβει.

Όπως καταλαβαίνεις, με αυτό τον τρόπο ενυδατώνει συνεχώς τον οργανισμό της και του προσφέρει αντιοξειδωτικά και βιταμίνες για να είναι πάντα σε φόρμα.

Τα αγαπημένα της fitness routines
Σε συνέντευξη της η 22χρονη Suki αποκαλύπτει πως εκείνο που λατρεύει να κάνει για να παραμένει fit είναι kickboxing και χορός. Μάλιστα όπως διαβάσαμε ήταν κατά τη διάρκεια ενός μαραθώνιου χορού που γνώρισε τον Hollywood star Bradley Cooper που της έκλεψε την καρδιά (ακόμη κι αν πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει πια χωρίσει!). Η Waterhouse δηλώνει μάλιστα πως μπορεί να χορεύει ασταμάτητα όλο το βράδυ.

Μια άλλη αγαπημένη συνήθειά της είναι η βόλτα με το σκύλο στο πάρκο. Εντάξει, δεν το λες ακριβώς γυμναστική, όμως ξέρεις πολύ καλά πως ακόμη και μισή ώρα περπάτημα είναι ικανά να βάλουν και πάλι το μεταβολισμό σου σε λειτουργία.

Kι ύστερα ήρθε το SBC!!
Όπου SBC, βάλε Skinny Bitch Collective! Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που λατρεύουν όλα τα κορίτσια της μόδας από το Λονδίνο και έχει γίνει το πιο hot trend αυτήν την εποχή σε ό, τι αφορά τη γυναικεία εξάσκηση στη Μεγάλη Βρετανία

H Suki εμπιστεύεται τον εμπνευστή του SBC Russel Bateman, για ένα πρόγραμμα γυμναστικής που κάθε άλλο παρά εύκολο το λες. Μαζί της στα μαθήματα γυμνάζονται και τα μοντέλα Millie Mackintosh και Daisy Lowe, αφού φαίνεται πως στο Λονδίνο πια τα κορίτσια της μόδας κοιμούνται νωρίς και γυμνάζονται πολύ σκληρά.

“Δεν υπάρχει τίποτα το skinny στο SBC. Έχουμε στόχο την ενδυνάμωση του γυναικείου σώματος και θέλουμε να εκπαιδεύσουμε τις γυναίκες καλύτερα σε ό, τι έχει να κάνει με τη γυμναστική και την υγεία” δηλώνει ο Bateman. Τι κι αν πρέπει να κάνει κρόυλ στο έδαφος, ή ατελείωτα καθίσματα η Suki δηλώνει πως λατρεύει το μάθημα γιατί όπως δηλώνει τη βοηθά να “απελευθερώσει το θηρίο που κρύβει μέσα της”!

Τι το διαφορετικό όμως έχει το πρόγραμμα αυτό; “Είναι η ένωση κλασικών ασκήσεων με πιο extreme κινήσεις που έχεις να τις επαναλάβεις από τότε που ήσουν παιδί” εξηγεί ο personal trainer. Δες για παράδειγμα το video με τη Suki την ώρα της εξάσκησης και θα καταλάβεις τι εννοεί.

Mην τρομάξεις από αυτό που θα δεις… όλα γίνονται για καλό σκοπό και κυρίως για τέλειο σώμα!


Τα tips για να “ανήκεις” στο κόσμο των Skinny Bitch

Ο personal της Suki δίνει τα βασικά συστατικά της επιτυχίας για να έχει μια γυναίκα τέλειο σώμα! Σημειώνεις;

1.Περισσότερο σεξ, καλύτερος ύπνος και περισσότερη κίνηση καθημερινά

2.Φρόντισε να βγάλεις από τη ζωή σου οτιδήποτε δεν προσφέρει στην ποιότητα ζωής σου

3.Φάε περισσότερα κραμβοειδή λαχανικά όπως μπρόκολο και κουνουπίδι που βοηθούν στην αποτοξίνωση και την απώλεια λίπους από τα πόδια και την κοιλιά

4.Φρόντισε να έχεις μαζί σου πάντα φρέσκους χυμούς και λαχανικά για κάθε στιγμή που νιώθεις λιγούρα. Ο ίδιος μάλιστα σε συνεργασία με μια εταιρία βιολογικών προϊόντων προσφέρει στις επώνυμες πελάτισσές του καθημερινά φρέσκα φρούτα, smoothies και χυμούς λαχανικών για όλες τις ώρες.

Στην κουζίνα με τον Bradley
Το τελευταίο διάστημα η Suki έχει την τύχη να απολαμβάνει gourmet πιάτα κάθε βράδυ στο σπίτι της από τον καλό της. Ο Bradley Cooper έκανε εντατικά μαθήματα στο πλευρό το Gordon Ramsay για τις ανάγκες της ταινίας “Hell’s Kitchen”. Κι ενώ προηγουμένως δεν μπορούσε να βράσει ούτε αυγό (όπως τον πειράζουν οι φίλοι του) στη συνέχεια έμαθε πολλά και κάθε βράδυ ετοίμαζε εντυπωσιακά δείπνα με συνοδεία κρασιού για την καλή του.

Και μπορεί η gourmet κουζίνα να αγνοεί πολλές φορές τη σωστή διατροφή, οι πληροφορίες όμως λένε πως ο Bradley έχει κερδίσει πολλούς πόντους στα μάτια της καλής του, που λιώνει κάθε φορά που τον βλέπει να μαγειρεύει.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Natasha Poly Iza Goulart
Lily Aldridge

Kaley Cuoco
Amy Adams
Nina Doberv

And More