Kate Middleton! Tα μυστικά της Δούκισσας για να χάσει 14 κιλά μετά την εγκυμοσύνη

Όταν είσαι Δούκισσα, σύζυγος πρίγκηπα που αναμένεται να πάρει το θρόνο και βασιλομήτωρ, τότε τα πράγματα είναι ελαφρώς διαφορετικά για σένα. Η Kate Middleton έπρεπε να είναι σε άψογη φόρμα μετά την εγκυμοσύνη σε χρόνο μηδέν και το κατάφερε. Εντάξει, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως το βασιλικό πρωτόκολλο επιβάλει τέλεια σιλουέτα, η fit Kate όμως ήθελε, όπως και κάθε γυναίκα, να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Τι έκανε για να απαλλαγεί από αυτά τα 14 κιλά (σχετικά λίγα η αλήθεια είναι για εγκυμονούσα) μετά τη γέννηση του πρίγκηπα Γεώργιου; Ποια γυμναστική τη βοήθησε και τι διατροφή ακολούθησε;

Ένα “καρφί” στα tabloid
Εδώ και αρκετό καιρό τα tabloids στη Μεγάλη Βρετανία έψαχναν ένα λόγο για να μιλήσουν για την Kate και τα κιλά της εγκυμοσύνης. Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το μαιευτήριο άφηναν στη λεπτόλιγνη σιλουέττα της – και λογικά – μια ελαφριά κοιλίτσα. Όλα αυτά φυσικά μέχρι πριν από μερικές μέρες όταν και εμφανίστηκε σε ένα φιλανθρωπικό αθλητικό event, όπου έδειξε και τις επιδόσεις της στο βόλεϋ και μάλιστα πάνω σε πλατφόρμες.

/


Στα τέλη Οκτωβρίου σε μια επίδειξη αθλητικής ετοιμότητας η Kate δείχνει τη super flat κοιλιά της (φωτό αριστερά), σε σύγκριση με την κοιλίτσα μετά τον τοκετό (όπως φαίνεται στη φωτο δεξιά).

Σε μια προσπάθειά της λοιπόν να μπλοκάρει τη μπάλα, αποκαλύφθηκε η κοιλιά της, επίπεδη και σέξι όσο ποτέ. Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια τεράστια παραφιλολογία για τον τρόπο που κατάφερε η Kate να αδυνατίσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.


Βασιλική γυμναστική…

H Kate ήταν ανέκαθεν αυτό που λέμε fit girl. Για την ακρίβεια λατρεύει το τρέξιμο, το οποίο και συνέχισε αμέσως μετά την εγκυμοσύνη. Πηγές από το παλάτι αναφέρουν πως η “Kate επέστρεψε σε άψογη φόρμα με το τρέξιμο, αλλά και με γυμναστική. Αυτό είναι το “μυστικό” της ολικής επαναφοράς της”.

Μην ξεχνάς πως το παλάτι προσφέρει κάποια “εξτρά” προνόμια μόνο για γαλαζοαίματους. Το Kensington Palace όπου έχουν εγκατασταθεί η Kate με τον πρίγκηπα William και τον μικρό George διαθέτει προσωπικό γυμναστήριο. Παράλληλα φυσικά η Kate έχει έναν personal trainer πάντα δίπλα της να την καθοδηγεί.

Από την άλλη, η Kate δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Απλά είχε αντικαταστήσει το τρέξιμο και τα βάρη με πρωινούς περιπάτους με τον σκύλο της Lupo, αλλά και yoga ή pilates για εγκύους. Σύμφωνα με πληροφορίες του παλατιού, η Δούκισσα του Cambridge είχε έναν yoga instructor στο παλάτι του Kensington μια φορά την εβδομάδα. Επιπλέον η Δούκισσα δεν σταμάτησε να κολυμπά μέχρι και την… τελευταία στιγμή πριν τον τοκετό.

Helathy Snacking… το τρικ της διατροφής της
Παρά το όσα έχουν γραφτεί για εκείνη και τη μητέρα της – ξέρεις για τη Dukan Diet που τις βοήθησε να χάσουν κιλά για το γάμο – , οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για υγιεινή διατροφή και μόνο. Ούτε fad diets, ούτε στερήσεις και περίεργες διατροφικές συνήθειες. Ποιο ήταν όμως το μυστικό της για να επανέλθει σε τέλεια φόρμα και με φλατ κοιλιά σε μόλις τρεις μήνες; Σύμφωνα με τον περίγυρό της, το μυστικό λέγεται healthy snacking. Φρόντιζε να απολαμβάνει πολλά και μικρά γεύματα. Ανάμεσα στις προτιμήσεις της οι μπάρες δημητριακών με μούσλι, τα φρούτα και τα smοothies από τα χεράκια της μαμάς της Carol που όπως φαίνεται εξυπηρέτησαν άψογα το σκοπό τους.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ζευγάρια του Hollywood
που γυμνάζονται μαζί
Emma Stone Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Giovanna Battaglia
Jennifer Aniston
Anna Wintour

And More