Kesha: Πώς κατάφερε να αποκτήσει τόσο sexy οπίσθια; Μάθε τα fitness μυστικά της

Μπορεί να είναι γνωστή για το εκκεντρικό της στιλ, το προκλητικό μακιγιάζ και τα περίεργα hairstyles που επιλέγει σε κάθε της εμφάνιση, όμως κάτω από όλη αυτή τη λάμψη και την υπερβολή, η Kesha είναι ένα δυνατό και αληθινό κορίτσι. Η τολμηρή τραγουδίστρια της pop μουσικής διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους, με νέο ανανεωμένο look, εμφανώς αδυνατισμένη και γυμνασμένη. Και μάλλον σε αυτό έχει βοηθήσει και ο νέος της σύντροφος. Ο έρωτας όμως δεν αρκεί για να αποκτήσει κάποιος ένα τόσο δυνατό και γραμμωμένο σώμα. Χρειάζεται προσπάθεια και κάποια μυστικά, τα οποία αποκαλύπτει η ίδια και ο personal trainer της.

Oι φωτογραφίες της βάζουν φωτιά στο Instagram
Η Kesha γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και μεγάλωσε με την ανύπαντρη μητέρα και τον μικρό αδερφό της, αντιμετωπίζοντας πολλά οικονομικά προβλήματα. Σήμερα είναι 27 χρόνων, έχει ύψος 1.75 και βάρος 59 κιλά. Εάν την ακολουθείς στο Instagram θα έχεις καταλάβει από τις φωτογραφίες πόσο αγαπάει το νέο sexy κορμί της, καθώς με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να το επιδεικνύει. Και ποια δεν θα το έκανε στη θέση της…



Η πειθαρχημένη μαθήτρια

Ποια είναι όμως η εικόνα που έχει σχηματίσει ο personal trainer έως τώρα για τη μαθήτρια του; «Είναι πολύ συνεπής και πειθαρχημένη. Όταν βρίσκεται σε περιοδεία γυμνάζεται καθημερινά ενώ κανονικά συνηθίζει να προπονείται 3 με 4 φορές την εβδομάδα, περίπου από μια ώρα.» Το πρόγραμμα που ακολουθεί, έχει διαμορφωθεί βάσει του χαρακτήρα της Kesha και περιλαμβάνει διάφορες ασκήσεις γιατί η ίδια διψά για νέες προκλήσεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Ένταση, ταχύτητα και δύναμη
Η προπόνησή της δεν απέχει πολύ από αυτή ενός αθλητή. Έχει ένταση, ταχύτητα και απαιτεί πολύ δύναμη. Κάνει 24 λεπτά Tabata (μια υψηλής εντάσεως προπόνηση) για να γυμνάσει κυρίως τα χέρια, χρησιμοποιώντας 2 βαράκια των 4 κιλών, 1 μπάλα των 3 κιλών και μια ζώνη αντίστασης. Επίσης κάνει αρκετά Pilates με στόχο την ενδυνάμωση των γλουτών και των μυών της κοιλιάς. Έτσι εξηγούνται λοιπόν οι τρομερά σφιχτοί και αξιοζήλευτοι γλουτοί της.

Ποιες ασκήσεις κάνει όμως για να το πετύχει αυτό; Η απάντηση είναι καθίσματα με βάρη, πλειομετρικές ασκήσεις και άλματα. Ο συνδυασμός όλων αυτών των διαφορετικών ασκήσεων είναι και αυτός που της έχει χαρίσει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πέρα όμως από την σκληρή καθημερινή και εντατική προπόνηση, η Kesha προσέχει ιδιαίτερα και τη διατροφή της. Στο παρελθόν μάλιστα είχε δεχτεί πολλά υποτιμητικά σχόλια για το βάρος της από παραγωγούς κυρίως, ενώ κάποια στιγμή αντιμετώπισε και το πρόβλημα της βουλιμίας.

Μια Vegan που λατρεύει το ελληνικό γιαούρτι
Ίσως να μην ήξερες ότι η Kesha δηλώνει vegan για αυτό και τρώει άφθονα λαχανικά, τα οποία προτιμά να είναι μαγειρεμένα στον ατμό, όπως επίσης φρούτα, ξηρούς καρπούς και δημητριακά. Η διατροφή της επίσης περιλαμβάνει πράσινα φασόλια, σπανάκι, κινόα, πλιγούρι βρώμης ενώ η ίδια λατρεύει το ελληνικό γιαούρτι και τη σοκολάτα, την οποία αποφεύγει γενικά και προτιμά να αντικαθιστά με ένα παγωμένο τσάι χωρίς ζάχαρη, συνήθως ιβίσκου ή με γεύση μούρο.

Κι αν νόμιζες ότι ανήκει στον κύκλο με όλα τα διάσημα κακομαθημένα κορίτσια που προκαλούν τα media με το περίεργο attitude και τις δηλώσεις τους, τότε πέφτεις έξω. Μάθε λοιπόν ότι η Kesha παρόλο που έχει υιοθετήσει ένα αμφιλεγόμενο στιλ στα videos και στις δημόσιες εμφανίσεις της, είναι αντίθετη στις καταχρήσεις και αποφεύγει το αλκοόλ.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Kate Mara Helena Christenssen Behati Prinsloo


And More