The personal trainers! Τι ασκήσεις κάνουν οι star; Πώς διατηρούνται; Δες τα videos…

Πώς διατηρείται σε φόρμα η Eva Longoria; Η Megan Fox; H Lady Gaga; Τι έκανε η Jennifer Lopez για να επιστρέψει στις σέξι καμπύλες μετά την εγκυμοσύνη; Μα φυσικά εντατική γυμναστική, μαζί με τους αγαπημένους τους personal trainer.

Μπορεί για εμάς τους “κοινούς θνητούς” ο όρος personal trainer να είναι σχετικά πρόσφατη έννοια, οι διάφοροι όμως celebrities του Hollywood έχουν εδώ και χρόνια τον προσωπικό τους γυμναστή. Τον άνθρωπο που θα τους βάλει σε πρόγραμμα προκειμένου να μην “ξεφύγουν” και να έχουν το εντυπωσιακό σώμα.

Βρήκαμε πέντε από τους A-list (όπως τους χαρακτηρίζουν στην Αμερική) Hollywood personal trainers και σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα γυμναστικής τους.

1. Patrick Murphy
Είναι ο αγαπημένος γυμναστής της Eva Longoria. Η Desperate Housewife του εμπιστευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα το μικροσκοπικό αλλά καλλίγραμμο σώμα της. Ο Patrick όμως έχει αναλάβει τα τελευταία 15 χρόνια μια σειρά από διασημότητες, όπως και το μοντέλο Candace Kroslak ή τον sexy ηθοποιό Mario Lopez!

Δες στο video ένα πρόγραμμα γυμναστικής αντίστοιχο με εκείνο που έκανε μαζί με την Eva.

2. Tracy Anderson
To όνομά της ξεπετάγεται πίσω από κάθε ολική επαναφορά μιας επώνυμης κυρίας του Hollywood. H Τracy έχει καταφέρει να εμπνεύσει δεκάδες stars, που την εμπιστεύτηκαν για να διατηρήσουν ή ακόμη και να βελτιώσουν την γραμμή τους. Κράτα μερικά μόνο ονόματα από την μκρά λίστα: Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Jessica Simpson και πολλοί πολλοί άλλοι!

Το παρακάτω video είναι ένα compilation με τις Καλύτερες ασκήσεις για τέλειο σώμα, όπως τις παρουσιάζει η ίδια η Tracy Anderson!

3. David Kirsch
Από τα “θαυματουργά” του χέρια έχουν περάσει πολλές εκθαμβωτικές κυρίες. Η εντυπωσιακή Heidi Klum, αλλά και η γλυκιά Anne Hathaway τον εμπιστεύτηκαν για να γυμναστούν σωστά και αποτελεσματικά. Άλλωστε ο David εκτός από γυμναστική έχει αναπτύξει και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγιεινής συμπεριφοράς και σωστής διατροφής.

Δες παρακάτω ένα video με ασκήσεις από τον Celebrity Personal Trainer στην παραλία!

4. Harley Pasternak
Είναι ο Mr 5. Ο τυχερός του αριθμός είναι αναμφισβήτητα το 5, γιατί με αυτή τη συνταγή έγινε διάσημος σε όλο το Ηollywood. Μαζί με το πρόγραμμα γυμναστικής, ο Harley Pasternak ετοίμασε κι ένα πρόγραμμα διατροφής που έγινε από τα πιο διάσημα τα τελευταία χρόνια. Δες την 5 factor Diet και τι περιλαμβάνει κάνοντας κλικ εδώ! Αν προσθέσεις τους διάσημους που τον εμπιστεύονται σε εκείνους που “κουράρει” η Tracy Anderson, τότε έχεις συμπληρώσει όλο το roaster της βιομηχανίας του θεάματος σήμερα. Μεταξύ άλλων ο Harley έχει αναλάβει την Hilary Duff, την Megan Fox, την Jennifer Hudson, την Katy Perry, τον Robert Pattinson, αλλά και την Lady Gaga!

Δες στο video πρακάτω ένα μέρος από το διάσημο πλέον 5 factor workout!

5. Gunnar Peterson
Ο Gunnar έχει ένα όνομα στο roaster των celebrities που γυμνάζονται στο πλευρό του και αυτό αρκεί! Angelina Jolie! Η εκρηκτική Mrs Pitt γυμνάζεται τρεις φορές την ημέρα με τον Gunnar Peterson. Εκτός βέβαια από την Αngelina ο διάσημος γυμνατής έχει αναλάβει και την Kim Kardashian και την Sofia Vergara!

KANE KΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Read More

And More