Heidi Klum, Liv Tyler! Βρήκαμε τις ασκήσεις που τις κρατούν σε φόρμα

Ποιο είναι το μυστικό της Heidi Klum και διατηρείται σε τέλεια φόρμα; Πως παραμένει σέξι και εκθαμβωτική η Liv Tyler; Τι κάνει η Ellen Barkin για να έχει αυτό το κορμί; Μα φυσικά ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής.

Στο πλευρό τους ο personal των celebrities Davidi Kirsh, που μας δείχνει στα παρακάτω βίντεο μυστικά για γυμναστική που έχει πραγματικά αποτέλεσματα.

10 λεπτά αρκούν για να τονώσεις όλο το σώμα. Δες το video

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί αν εκτελείς σωστά τις ασκήσεις που κάνεις μόνη σου στο σπίτι; Μην ξεχνάς πως, αν μια άσκηση δεν εκτελείται σωστά τότε ούτε αποτέλεσμα έχει, αλλά κυρίως σε βάζει σε κίνδυνο. Κίνδυνο να τραυματιστείς…
Το παρακάτω video θα σου δείξει πως θα διορθώσεις τα πιο συχνά λάθη όταν κάνεις γυμναστική.

Και για τις πιο τολμηρές, ο David Kirsh παρουσιάζει τις πιο extreme ασκήσεις για άψογη επίπεδη κοιλιά. Τολμάς;

Γύμνασε πρώτα από όλα τη θέληση
Ο David Kirsh πιστεύει πως είναι σημαντικό για τον καθένα να φτιάξει ένα πρόγραμμα ευεξίας! Με τη σωστή διατροφή και γυμναστική θα φτάσεις στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι παρακάτω συμβουλές είναι για να δυναμώσουν τον πιο σημαντικό μύ από όλους: τη θέληση!

-Καθάρισε την κουζίνα: Καθάρισε τα ντουλάπια της κουζίνας σου από επεξεργασμένες τροφές και άλλους ανθυγιεινούς πειρασμούς. Φρόντισε αντίθετα να έχει φρέσκα τρόφιμα και λαχανικά. Είναι πολύ απλό… αν τα φαγητά στα οποία έχεις πρόσβαση είναι τα σωστά, τότε θα μπορέσεις να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και να παραμείνεις πιστή στο στόχο σου.

-Τήρησε των κανόνα των 5 γευμάτων: Υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ του αυτοέλεγχου και της γλυκόζης στο αίμα. 5 γεύματα την ημέρα είναι το μυστικό για να διατηρήσεις τη γλυκόζη στο αίμα σταθερή, να αποφύγεις τις ανεπιθύμητες λιγούρες και να καταναλώνεις σωστές τροφές.

-Καθημερινή εξάσκηση: Αν κάνεις την γυμναστική καθημερινή σου συνήθεια, τότε γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Φρόντισε λοιπόν να βάλεις τη γυμναστική στο πρόγραμμα, την ίδια ώρα κάθε μέρα. Με αυτό τον τρόπο θα προσηλωθείς πολύ πιο εύκολα στο στόχο σου.

-Κράτησε ημερολόγιο:Σημείωσε τα φαγητά που καταναλώνεις κάθε μέρα στο ημερολόγιο διατροφής σου. Δεν θα παρεκλίνεις από το πρόγραμμά σου αν είσαι αναγκασμένη να το αποστηθίζεις και να το καταγράφεις.
-Ο ύπνος είναι ιερός: Για να κρατήσεις τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού σου σταθερά είναι σημαντικό να κοιμάσαι τουλάχιστον 6 με 8 ώρες κάθε βράδυ. Έτσι θα ξεκουραστείς, θα “φορτίσεις” τις μπαταρίες σου και θα είσαι πολύ πιο δυνατή να τηρήσεις απαρέγκλιτα το πρόγραμμά σου.

Read More

And More