ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα!

Αν ανήκεις στις ανυπόμονες της παρέας και θέλεις να χάσεις κιλά στο άψε σβήσε, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου μας προτείνει την ιδανική δίαιτα για να χάσουμε 8 κιλά σε ένα μήνα, χωρίς καν να πεινάσουμε και να στερηθούμε γεύματα. Αν θέλεις λοιπόν άμεσα να διώξεις τα κιλά και το λίπος και να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να ακολουθήσεις το παρακάτω διατροφικό μενού.

Έχε πάντα κατά νου ότι για την επίτευξη του στόχου σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η γυμναστική. Οπότε, αυτόν τον ένα μήνα που θα προσέχεις τη διατροφή σου, καλό θα ήταν να μην παραλείπεις το γυμναστήριο ή ακόμα και το περπάτημα. Ενίσχυσε τον εαυτό σου με υπομονή και επιμονή και άμεσα θα μπορέσεις να κουμπώσεις ξανά το skinny παντελόνι που σου έπεφτε μικρό.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από τη σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More