ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε τα περιττά κιλά με ένα χαμηλού κόστους διαιτολόγιο

Μήπως τελευταία νιώθεις τα ρούχα σου να σε καταπιέζουν; Μήπως δεν μπορείς να ελέγξεις την όρεξή σου και τα delivery στο σπίτι έχουν γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια; Μήπως υποσχέθηκες στον εαυτό σου ότι θα ξεκινήσεις διατροφή και δίαιτα για να διώξεις τα απρόσκλητα κιλά;

Ο personal trainer και σύμβουλος διατροφής Θαλής Παναγιώτου, ετοίμασε μια δίαιτα -με εύκολα και οικονομικά φαγητά- που θα σε βοηθήσει να χάσεις έως και 4 κιλά σε ένα μήνα! Δες το μενού και στο τέλος μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις πολύτιμες συμβουλές που σου δίνει για να έχεις σίγουρο αδυνάτισμα.


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…

– Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως. Για ενυδάτωση και αποφύγη κατακράτησης υγρών.

– Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.

– Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα. Έτσι επέρχεται πιο γρήγορα ο κορεσμός και δεν πεινάς μετά από λίγο.

– Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι. Προκαλεί κατακράτηση που σημαίνει πρήξιμο σε πολλά σημεία του σώματος.

– Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου. Το ιδανικό είναι μικρά συχνά γεύματα παρά ένα-δύο την ημέρα με πολύ μεγάλη ποσότητα στο πιάτο σου.


Επιμέλεια: Θεοδωροπούλου Δέσποινα

And More