Δίαιτα: Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα με εύκολα φαγητά

Δεν έχεις χρόνο να μαγειρέψεις; Είσαι πολυάσχολη και δεν προλαβαίνεις να μπεις καν στην κουζίνα; Μην ανησυχείς γιατί εμείς έχουμε την ιδανική δίαιτα για σένα, που δεν έχεις χρόνο, που δουλεύεις άπειρες ώρες και ταυτόχρονα θες είσαι αδύνατη και με super σιλουέτα. Αυτό το διατροφικό μενού σου προτείνει “εύκολα” φαγητά που μπορείς να βρεις στο πιο κοντινό εστιατόριο, όπου κι αν βρίσκεσαι. Αν από την άλλη θες να τα προετοιμάσεις μόνη σου, σου εγγυώμαι ότι δεν θα σου πάρουν πάνω από ένα τέταρτο.

Ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Αστέριος Ματσούκας βρήκε τα ιδανικά γεύματα για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Ξέρεις, μια γυναίκα σαν εσένα! Που πρέπει να δουλέψει, να καθαρίσει το σπίτι να πάει στο σούπερ μάρκετ και πολλά ακόμα. Οπότε κάνε schroll down και δες το διατροφικό μενού που σου προτείνει…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More