Δίαιτα: Χάσε 6 κιλά σε ένα μήνα και απόκτησε αδύνατη σιλουέτα πριν την παραλία

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει (όπως λέει και το ελληνικό άσμα), με τους καλοκαιρινούς μήνες να βρίσκονται μια ανάσα μακριά! Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποια στην παρέα του Tlife που να μην σκέφτεται αυτήν την εποχή τις εξής λέξεις: 1. Καλοκαίρι, 2. Μπικίνι, 3. Δίαιτα. Και σίγουρα για να πάτησες “κλικ” σε αυτό το θέμα είσαι μια από αυτές. Κι εγώ να ξέρεις!

Ναι, η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε να “τρενάρουμε” όσο μπορούσαμε αυτήν τη διαδικασία, αλλά τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τώρα τα όρια στένεψαν! Για αυτό λοιπόν, ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Θαλής Παναγιώτου, προτείνει σε όλες εμάς (που είμαστε σχεδόν της τελευταίας στιγμής) μια δίαιτα που θα μας βοηθήσει να χάσουμε έξι κιλά σε ένα μήνα, άρα και να φορέσουμε το μπικίνι μας με φουλ αυτοπεποίθηση. Τι λες; Πάμε μαζί να κάνουμε την προσπάθειά μας (για ακόμα μια φορά :P)…


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
1. Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
2. Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
3. Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα.
4. Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι.
5. Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.


* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More