Δίαιτα detox: Χάσε 4 κιλά σε ένα μήνα κάνοντας αποτοξίνωση

Αν νιώθεις ότι τον τελευταίο καιρό έχεις πάρει μερικά παραπάνω κιλά, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι! Αν θέλεις να “καθαρίσεις” τον οργανισμό σου από τις τοξίνες αλλά δεν ξέρεις πως, τότε και πάλι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Γενικά θεωρώ ότι το φθινόπωρο μας πιάνει κάτι. Μετά από τις ατασθαλίες των διακοπών, οι οποίες για κακή μας τύχη συνεχίστηκαν μέχρι… τώρα, νιώθουμε την ανάγκη να επανέλθουμε σε μια ισορροπημένη διατροφή που θα μειώσει σταδιακά τον αριθμό που αναγράφεται στη ζυγαριά μας. Και φυσικά θα μας βοηθήσει να φορέσουμε το περσινό μας τζιν χωρίς να ρουφάμε την κοιλιά μας και χωρίς να αφήνουμε το πρώτο κουμπί ανοιχτό.

Οπότε, τι κάνουμε γι’ αυτό; Προτείνω να ακολουθήσουμε την detox δίαιτα της Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, Γεωργίας Καπώλη, η οποία και θα μας βοηθήσει να χάσουμε 4 κιλά και θα διώξει μακριά τις τοξίνες. Τι λες; Πάμε να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Κάνε κλικ εδώ και δες τη συνταγή για το detox smoothie, καθώς και extra tips για φθινοπωρινό detox.

TIP:

  • Μετά από το μεσημεριανό γεύμα να πίνεις ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι.
  • Μετά το απογευματινό να πίνεις ένα φλιτζάνι ρόφημα κρόκου Κοζάνης.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

 

Read More

And More