Δίαιτα για κάψιμο λίπους: Χάσε 6 κιλά σε ένα μήνα

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να ξεκινήσεις επιτέλους αυτήν τη δίαιτα που αμελούσες από Δευτέρα σε Δευτέρα. Σου δίνει το κίνητρο…. Τώρα λοιπόν που έχεις ενισχύσει τον εαυτό σου με αποφασιστικότητα και πειθαρχεία, ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις το διατροφικό μενού που θα σε απαλλάξει από 6 κιλά λίπους. Ναι, θα χάσεις λίπος και όχι υγρά ή μυική μάζα. Και όλα αυτά για να μπορείς επιτέλους να “λιαστείς” στην παραλία χωρίς να σκεπάζεσαι από αμηχανία και άγχος…

Οκ, μπορεί η λέξη δίαιτα να σε τρομάζει και να σε κουράζει μόνο και μόνο στη σκέψη της, αλλά να είσαι σίγουρη ότι δεν θα πεινάσεις. Να θυμάσαι πάντα πως η μυστική συνταγή της επιτυχίας είναι η θέληση, το γυμναστήριο και φυσικά η κατάλληλη διατροφή. Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Γεωργία Καπώλη, φρόντισε να σου παρέχει το ιδανικό μενού και αφήνει τα άλλα δύο πάνω σου. Καλή επιτυχία λοιπόν!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Extra tip:

  • Μετά το μεσημεριανό γεύμα να πίνεις ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι.

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Κράτα το

Read More

And More