Δίαιτα για κοιλιά: Χάσε το λίπος εύκολα και γρήγορα!

Η απώλεια λίπους από την περιοχή της κοιλιάς είναι μια σχετικά δύσκολη αποστολή. Εμείς όμως έχουμε σκοπό να τη φέρουμε εις πέρας με το διατροφικό μενού του Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Θαλή Παναγιώτου, ο οποίος προτείνει σε όλες εμάς μια δίαιτα με συνδυασμούς τροφών που ευνοούν τη διάσπαση του λίπους από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Η επίπεδη κοιλιά αποτελεί στόχο και επιθυμία κάθε γυναίκας. Έχε στο μυαλό σου ότι η σωστή διατροφή και η γυμναστική είναι το άλφα και το ωμέγα σε αυτόν τον “αγώνα” και κύριο όπλο σου η επιμονή και υπομονή σου. Ωστόσο, επειδή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε αυτήν τη ζωή, ξεκινάμε από σήμερα κιόλας την προσπάθειά μας και αφήνουμε στο παρελθόν το περιττό λίπος και τα ενοχλητικά “σωσιβιάκια”. Σου προτείνω λοιπόν να ξεκινήσουμε μαζί το διατροφικό μενού που θα βρεις παρακάτω και να είσαι σίγουρη πως θα φτάσεις το στόχο σου σε χρόνο “ντε-τε”…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ



ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από τη σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.


* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More