Δίαιτα για την περιφέρεια: Το αποτελεσματικό μενού που θα εξαφανίσει τα ψωμάκια

Περιφέρεια ή ψωμάκια! Όπως και να το πεις το αποτέλεσμα είναι ίδιο… Και ξέρω πόσο σε ενοχλεί! Ειδικά όταν ετοιμάζεσαι και θέλεις να φορέσεις αυτό το σούπερ στενό τζιν ή την pencil φούστα που σου έκαναν δώρο, νιώθεις ότι κάτι παρά – πετάει εκεί στα πλαϊνά. Κάτι που χαλάει όλη την εικόνα του σώματός σου και φυσικά ρίχνει την αυτοπεποίθησή σου.

Πληροφορία Νο1: Οι περισσότερες σε αυτήν την παρέα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς οι μεσογειακές σιλουέτες χαρακτηρίζονται από αυτό το μειωνέκτημα ή καλύτερα από αυτό το γονίδιο που περνάει από γενιά σε γενιά.

Πληροφορία Νο2: Για ακόμα μια φορά σου βρήκα τη λύση. Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου μας δίνει την ιδανική δίαιτα που θα μας απαλλάξει άμεσα από αυτό το πρόβλημα. Συνέχισε, λοιπόν, τη γυμναστική και ξεκίνα την εβδομάδα σου με αυτήν τη διατροφή!

Τι λες; Είσαι έτοιμη να δούμε αυτό το σούπερ διατροφικό μενού;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!



ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από τη σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.


Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More