ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΤΑ: Χάσε 6 κιλά σε 3 εβδομάδες και προετοιμάσου για τα Χριστούγεννα

Με τον τελευταίο μήνα της χρονιάς συμβαίνει το εξής παράδοξο. Ενώ τα χριστουγεννιάτικα vibes μας κάνουν λίγο πιο χαρούμενες, λόγω του ότι στολίζουμε δέντρο, αγοράζουμε δώρα και βρισκόμαστε με αγαπημένα πρόσωπα, ταυτόχρονα μας προκαλεί ένα άγχος γιατί πρέπει μέσα σε λίγες βδομάδες να χάσουμε τα περιττά κιλά και να έχουμε μια τέλεια σιλουέτα, όπως απαιτεί το χριστουγεννιάτικο σύνολό μας. Άσε που το θεωρούμε και λίγο γρουσουζιά να μας βρει ο νέος χρόνος με τις ατέλειες που άφησαν πάνω μας οι cocooning νύχτες.

Επειδή όμως δεν μου αρέσει να καταφεύγω σε στερήσεις και λανθασμένα διαιτητικά μενού για να πετύχω το στόχο μου, αποφάσισα να απευθυνθώ στο Διατολογικο Γραφείο του Θαλή Παναγιώτου, με σκοπό να προτείνει σε όλες εμάς που βιαζόμαστε να αδυνατίσουμε, την ιδανική δίαιτα express για να χάσουμε μέσα σε 3 εβδομάδες 5 με 6 κιλά. Ανάλογα δηλαδή με το πόσο συνεπής είμαστε με το γυμναστήριο και αν τηρούμε κατά γράμμα το μενού. Ας περάσουμε λοιπόν να δούμε τη δίαιτα της τελευταίας στιγμής παύλα σανίδα σωτηρίας μας…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από τη σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.


Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More