Η δίαιτα της μιας εβδομάδας που θα σε γλιτώσει από τα κιλά που άφησαν πίσω τους οι ατασθαλίες

Είπες θα συγκρατηθείς και τελικά δεν το έκανες. Καμία μας. Φάγαμε, ήπιαμε και μας βρίσκει η Δευτέρα φουσκωμένες να ψάχνουμε το φαρδύ ρούχο που θα μας συνοδεύσει στο γραφείο χωρίς να νιώθουμε δυσφορία… Δεν θέλω ενοχές! Το ευχαριστήθηκες; Αυτό έχει σημασία. Τώρα δίαιτα. Και μάλιστα μια γρήγορη δίαιτα. Ένα εβδομαδιαίο μενού που θα βοηθήσει τα κιλά από τις εορταστικές ατασθαλίες να μην “μείνουν” πάνω σου. Εφτά μέρες αυτοσυγκράτησης που θα σε απαλλάξουν από αυτά τα δύο κιλά που σε ενοχλούν και θα επανέλθεις στα κανονικά σου.

Δεν έχεις λοιπόν φίλη μου παρά να κρατήσεις τις όμορφες αναμνήσεις από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και να κάνεις το απαραίτητο detox μιας και ακολουθεί κι άλλο ένα τριημεράκι που -είμαι σίγουρη- θα το γλεντήσεις πάλι… 😉

Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Τσαμπίκα Κοντόγιαννου έχει το εβδομαδιαίο μενού που θα μας σώσει από τον νευρικό κλονισμό της ζυγαριάς και δεν έχεις παρά να το τηρήσεις κατά γράμμα. Μια βδομαδούλα είναι άλλωστε. Θα τα καταφέρουμε….

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


*Μια συμβουλή για σένα

Μην ξεχνάς να πίνεις ένα ποτήρι πράσινο τσάι και πλούσιο σε κατεχίνες μετά το μεσημεριανό σου γεύμα.


* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More