Η απόλυτη καλοκαιρινή δίαιτα συνεχίζεται! Ενεργοποίησε τον μεταβολισμό σου τώρα…

Αυτό το καλοκαίρι θα έχει ήλιο, θάλασσα και απώλεια κιλών. Η απόλυτη καλοκαιρινή αντιοξειδωτική δίαιτα του Δημήτρη Γρηγοράκη υπόσχεται να σε συντροφεύσει μέχρι το Σεπτέμβρη. Και τότε θα δεις το σώμα σου να αλλάζει σε αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Έχεις ήδη δει διαφορά τις δύο πρώτες εβδομάδες. Το 3ο μενού έχει σκοπό να κρατήσει τον μεταβολισμό σου σε τέλεια φόρμα για περισσότερες καύσεις.

“Η προσπάθειά σας βρίσκεται περίπου στο μέσο της και ο κεντρικός στόχος αυτής της φάσης είναι να κρατήσει ενεργή την ικανότητα του μεταβολισμού. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείτε ένα ενεργό βιολογικό περιβάλλον που ευνοεί την οξείδωση του σωματικού λίπους” εξηγεί ο Κλινικός διαιτολόγος διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης.

Εξαφάνισε το δεκατιανό
Μην απορήσεις αν δεν βρεις δεκατιανό σε αυτό το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής. “Αυτό όμως δεν συμβαίνει από λόγους παράλειψης, αλλά δυστυχώς είναι επιβεβλημένο” εξηγεί ο Δημήτρης Γρηγοράκης. Πολύ απλά με αυτό το… “τρικ” θα καταφέρεις να τονώσεις ακόμη περισσότερο τον μεταβολισμό σου, τώρα που διανύεις ήδη την 3η εβδομάδα διατροφής.

Πόσα κιλά θα χάσεις…
Όπως γνωρίζεις πολύ καλά, το πόσα κιλά θα χάσεις είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων – πόσα παραπάνω κιλά έχεις, αν το ποσοστό λίπους σου είναι αυξημένο ή όχι κτλ! “Τα κιλά που θα χάσετε στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουν απόλυτη σχέση με το υπόλοιπο βάρος που σας απομένει να χάσετε προκειμένου να αποκτήσετε το ιδεώδες. Μπορείτε ωστόσο να αναμένετε μία απώλεια της τάξεως του 1 έως 2 κιλά.” επισημαίνει ο διαιτολόγος.

Κάνε κλικ επάνω στο πρόγραμμα διατροφής προκειμένου να δεις τι περιλαμβάνει

Εαν θέλεις να κατεβάσεις το πρόγραμμα της 3ης εβδομάδας στον υπολογιστή σου κάνε κλικ εδώ

Read More

And More