Δίαιτα Αποτοξίνωσης: Κάνε το απαραίτητο detox και αδυνάτισε…

Γύρισες από τις διακοπές με αυτό το ευχάριστο συναίσθημα που σου αφήνουν οι όμορφες και αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές. Γύρισες όμως και με ένα βάρος… στο στομάχι, μετά από τόσο έτοιμο φαγητό και αλκοόλ που κατανάλωσες. Νιώθεις τύψεις που δεν μπόρεσες να προσέξεις τη διατροφή σου. ΟΥΤΕ ΚΑΝ! Μην νιώθεις καμία ενοχή. Διακοπές ήσουν και είχες ανάγκη να ξεφύγεις λίγο. Έτσι κι αλλιώς μπορείς να επανορθώσεις και να νιώσεις καλύτερα, χάνοντας κιλά αλλά και αποτοξινώνοντας τον οργανισμό σου!

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη ετοίμασε μία δίαιτα που υπόσχεται να σε αποτοξινώσει και να σε αδυνατίσει έως και 4 κιλά! Η αντιοξειδωτική αυτή δίαιτα είναι σούπερ δυνατή και αποτελεσματική χάρη στα αντιοξειδωτικά smoothies, τα οποία περιλαμβάνει.

Τι σημαίνει αποτοξίνωση
Αποτοξίνωση σημαίνει απομάκρυνση των τοξικών ουσιών από τα νεφρά, το συκώτι, το παχύ έντερο και τους ιδρωτοποιούς και σμηματογόνους αδένες. Οι περιττές ουσίες και τα συστατικά λοιπόν που αποβάλλονται μέσω του σώματος είναι και αυτά που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού.


Γιατί το σώμα τη χρειάζεται

Η μη ισορροπημένη διατροφή, η καθιστική ζωή, το κάπνισμα, το αλκοόλ και το στρες προκαλούν αυξημένη συσσώρευση τοξινών στο σώμα με αποτέλεσμα να μπλοκάρουμε κάθε προσπάθεια για να ελέγχουμε το σωματικό βάρος. Η αποτοξίνωση βοηθάει στη μείωση της κατακράτησης υγρών και αυξάνει την αποβολή των τοξινών, κυρίως από το ήπαρ (συκώτι) και τα νεφρά. Όσο πιο καθαρό είναι το σώμα μας από τοξίνες, τόσο πιο εύκολο είναι να ελέγχουμε το βάρος μας.


Ποια είναι τα οφέλη της

Με την αποτοξίνωση θα ενδυναμώσεις τον οργανισμό σου. Θα γεμίσεις με ενέργεια και ζωντάνια. Επίσης θα μπορέσεις να αποβάλλεις όλες τις περιττές ουσίες που βλάπτουν τον οργανισμό και κυρίως το βάρος σου δεν θα ξεφεύγει από τον έλεγχο σου!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Για να δεις πώς θα φτιάξεις όλα αυτά τα smoothies-detox κάνε κλικ εδώ!


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

Για σίγουρα αποτελέσματα καλύτερα να αποφύγεις καθόλη τη διάρκεια της δίαιτας τα εξής:
– Αλκοόλ
– Κάπνισμα
– Ζάχαρη
– Αλάτι
– Επεξεργασμένα τρόφιμα και junk food
διότι περιέχουν χαμηλά επίπεδα βιταμινών και θρεπτικών συστατικών, ενώ είναι πλούσια σε συντηρητικά και άλλες επιβλαβείς ουσίες.
– Κορεσμένο λίπος
από το κρέας, τα γαλακτοκομικά, το βούτυρο,τα γλυκά, τα γαριδάκια, τη μαγιονέζα.

Επιμέλεια: Θεοδωροπούλου Δέσποινα

Read More

And More