Δίαιτα για να διώξεις την ενοχλητική κυτταρίτιδα!

Πόσο ενοχλητική αυτή η κυτταρίτιδα! Και πόσο επίμονη! Θα αποδειχτούμε όμως πιο δυνατές από αυτή τη μάγισσα που διαταράσσει με αντιαισθητικές λακουβίτσες την επιδερμίδα μας. Και το όπλο μας είναι αυτή εδώ η δίαιτα!

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη αφού μας πρότεινε κάποιους τρόπους για να την καταπολεμήσουμε (για να τους δεις κάνε κλικ εδώ), τώρα μας δίνει και μια δίαιτα για να έχουμε σίγουρο αποτέλεσμα ενώ παράλληλα αδυνατίζουμε!

Χάσε λοιπόν έως και 4 κιλά σε ένα μήνα (αν το συνδυάσεις με γυμναστική μπορεί να καταφέρεις να χάσεις και περισσότερα) και απαλλάξου τελείως από τον αιώνιο εχθρό και φόβο κάθε γυναίκας!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η διαιτολόγος σου δίνει και κάποιους βασικούς κανόνες που θα πρέπει να τηρείς στη διατροφή σου, οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν ανασταλτικά και στην εμφάνιση κυτταρίτιδας.

– Μείωσε το αλάτι στη μαγειρική σου! Προκαλεί κατακράτηση υγρών, φούσκωμα και συσσώρευση λίπους σε σημεία που δεν θέλεις (γοφοί, μηροί, κοιλιά, μπράτσα). Απόφυγε όλα τα φαγητά ακόμα και τα έτοιμα που ενδέχεται να περιέχουν (πατατάκια, γλυκά, fast food).

– Πίνε αρκετή ποσότητα υγρών μέσα στην ημέρα. Φυσικούς χυμούς από φρούτα, τσάι πράσινο, smoothies (για να δεις smothies κατά της κυτταρίτιδας κάνε κλικ εδώ) και φυσικά άφθονο νερό!

– Μην ξεχνάς τα μικρά και συχνά γεύματα. Ανά 3 ώρες κάποιο μικρό υγιεινό σνακ, όπως μπάρες δημητριακών, κάποιο light γιαούρτι ή φρούτα εποχής. Σε κρατούν για αρκετή ώρα πλήρη και έτσι δεν υποκύπτεις στις διάφορες λιγούρες.

– Κράτησε όσο μπορείς σταθερές τις ώρες που τρως γιατί έτσι το σώμα σου δεν ζητά φαγητό τις επικίνδυνες ώρες (που καίγονται δυσκολότερα θερμίδες), όπως είναι το βράδυ!

Επιμέλεια: Θεοδωροπούλου Δέσποινα

Read More

And More