Health Test: Νέα επαναστατική μέθοδος! Χάσε μέχρι και 9 κιλά χωρίς δίαιτα…

Βρες ποιες τροφές σε εμποδίζουν να αδυνατίσεις και χάσε μέχρι και 9 κιλά σε 90 μέρες χωρίς να κάνεις δίαιτα!

Έχεις παρατηρήσει περιόδους στη ζωή σου που όσο και να προσπαθείς με δίαιτα και σωστή διατροφή ο οργανισμός σου δεν ανταποκρίνεται; Νιώθεις συνεχώς φούσκωμα και πρήξιμο, ενώ και εκείνα τα περιττά κιλά δεν λένε να φύγουν με τίποτα! Έχεις σκεφτεί μήπως για αυτό ευθύνονται κάποιες συγκεκριμένες τροφές που μπλοκάρουν τον μεταβολισμό σου;

Το Health Test της Ιατρού-Διατροφολόγου Ιβάνας Τζόρτζεβιτς υπόσχεται να σε βοηθήσει ακριβώς σε αυτό: να βρεις δηλαδή τι είναι εκείνο που μπλοκάρει τον οργανισμό σου και δεν σου επιτρέπει να χάσεις κιλά: “Με το Healthy Test δίνεται η δυνατότητα να υπάρξει η διάγνωση των τροφών που προκαλούν δυσανεξία στον οργανισμό μας” εξηγεί η κα. Τζόρτζεβιτς.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;
Δεν είναι ανάγκη να κάνεις εξετάσεις αίματος, ούτε να δώσεις δέιγμα DNA! Αρκεί να κρατήσεις στα χέρια σου δυο μπρούτζινες ράβδους και ένα ειδικό μηχάνημα θα πάρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οργανισμό σου. Σε λίγα λεπτά θα έχεις στα χέρια σου μια λίστα με τις τροφές που πρέπει να τρως και εκείνες που είναι καλό να αποφύγεις.

“Τα στοιχεία που συλλέγονται αναλύονται με την βοήθεια τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικών υπολογιστών και ο κάθε εξεταζόμενος λαμβάνει άμεσα τα αποτελέσματα του τεστ, αναλυτικές οδηγίες καθώς και έναν κατάλογο τροφών, από τον οποίο μπορεί να μάθει ποιες τροφές επιτρέπεται να καταναλώνει ελεύθερα, ποιες τροφές επιτρέπεται να καταναλώνει περιορισμένα, και ποιες τροφές θα πρέπει να αποφεύγει για να μην έχει τα συμπτώματα της τροφικής δυσανεξίας” εξηγεί η Ιατρός Διατροφολόγος Ιβάνα Τζόρτζεβιτς.

Με τις κατάλληλες οδηγίες θα παρατηρήσεις μεγάλη διαφορά στο σώμα σου, αλλά και στη διάθεσή σου από τις πρώτες κιόλας ημέρες. “Σε ένα μήνα ο οργανισμό σας θα απελευθερωθεί από την τροφική δυσανεξία και εσείς θα νιώθετε εξαιρετική ευεξία και ζωντάνια” αναφέρει η κα. Τζόρτζεβιτς.

Σε διάστημα 3 μηνών θα έχεις καταφέρει:

– Να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά. Κατά μέσο όρο κανείς μπορεί να χάσει έως και 9 κιλά χωρίς δίαιτα
– Να αισθανθείς καλύτερα και να ανακουφιστείς από το πρήξιμο και το φούσκωμα
– Να νιώσεις καλύτερα από την δυσπεψία που σε ταλαιπωρεί
– Να αντιμετωπίσεις την αντιαισθητική κυτταρίτιδα

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ
Η Ιατρός-Διατροφολόγος Ιβάνα Τζόρτζεβιτς εξηγεί πως πολλές είναι οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα δυσανεξίας σε κάποιες τροφές και δεν το γνωρίζουν. “Το 40-50% του πληθυσμού πάσχει από τροφική δυσανεξία, χωρίς να το γνωρίζει”! Κι αυτό δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και του οργανισμού γενικότερα.

Τι είναι η τροφική δυσανεξία;

“Η τροφική δυσανεξία είναι μία αρνητική αντίδραση του οργανισμού σε ορισμένες τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά όπως ντομάτα, καρότο κτλ., διαφορετική από άνθρωπο σε άνθρωπο” επισημαίνει η κα. Τζόρτζεβιτς. Έτσι ο μεταβολισμός σου δεν λειτουργεί σωστά, με αποτέλεσμα να “βάζεις” κιλά, να νιώθεις συνέχεια κουρασμένη και να σε ταλαιπωρεί ενοχλητικός τυμπανισμός.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ;
Το τεστ αυτό δεν έχει σκοπό να σε κάνει να βγάλεις μια για πάντα κάποια τρόφιμα από το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας σου. Τα αποτελέσματά του θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις συγκεκριμένη διατροφή για διάρκεια τριών μηνών.

Στη συνέχεια καλό είναι να επαναλάβεις το health test και να δεις πως λειτουργεί ο οργανισμός σου. “Το γεγονός πως μια τροφή μπλοκάρει τον οργανισμό σου σήμερα, δεν σημαίνει πως θα συμβαίνει το ίδιο για πάντα” εξηγεί η Ιατρός-Διατροφολόγος Ιβάνα Τζόρτζεβιτς.

Ένα τεστ σύμμαχος της υγείας σου

Εκτός από την λίστα με τα τρόφιμα που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις, το τεστ θα σου δείξει και την κατάσταση της υγείας σου. “Με το Asyra AT3 έχουμε τη δυνατότητα να εκτιμήσουμε την κατάσταση της υγείας των οργάνων και των συστημάτων του σώματος, καθώς μπορεί να κάνει μια γρήγορη και αξιόπιστη επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού που μας δείχνει ποια όργανα και ποια συστήματα του οργανισμού μας επιβαρύνονται” εξηγεί η κα. Τζόρτζεβιτς.

Φεύγοντας από το γραφείο της Ιατρού-Διατροφολόγου θα γνωρίζεις ακόμη ποια θρεπτικά στοιχεία (μέταλλα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία) έχει ανάγκη περισσότερο ο οργανισμός σου. “Μας δίνεται έτσι η δυνατότητα να θωρακίσουμε σωστά τον οργανισμό, αφού πλέον μπορούμε να γνωρίζουμε αν έχουμε έλλειψη σε κάποια θρεπτικά συστατικά . Πάνω σε αυτά τα αποτελέσματα προτείνεται η λήψη αντίστοιχων συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά υπάρχει και παροχή ομοιοπαθητικού φαρμάκου για όλα τα προβλήματα υγείας” αναφέρει η Ιβάνα Τζόρτζεβιτς!

Ετικέτες

Read More

And More