Χάσε κιλά με τη νέα δίαιτα του Δημήτρη Γρηγοράκη! Η απόλυτη καλοκαιρινή δίαιτα είναι εδώ…

Η απόλυτη καλοκαιρινή δίαιτα είναι εκείνη που έχει αναλάβει να σε απαλλάξει από τα περιττά κιλά το καλοκαίρι. Προηγήθηκαν τα τρία μενού και σήμερα ακολουθεί το τέταρτο.

Το 4ο μενού της Απόλυτης Αντιοξειδωτικής Καλοκαιρινής Δίαιτας σε βρίσκει στην καρδιά των διακοπών. Και ο Δημήτρης Γρηγοράκης το σχεδίασε έχοντας αυτό στο μυαλό του.

“Πάντα η περίοδος των διακοπών ευνοεί τη μείωση βάρους με την υιοθέτηση μίας διατροφής πλούσιας σε φρούτα, λαχανικά, χυμούς και νερό. Το κολύμπι, οι περίπατοι και τα παιχνίδια στην παραλία μπορούν να γίνουν πολύτιμοι σύμμαχοι στην προσπάθειά μας αυτή” επισημαίνει ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης.

Πόσα κιλά θα χάσεις;

Αυτή τη φορά το πόσα κιλά θα χάσεις εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα. Αν έχεις αποφασίσει να αράξεις σε μια ξαπλώστρα για όσο διάστημα είσαι σε διακοπές, τότε σαφώς και η απώλεια θα είναι μικρότερη. Το γεγονός πως είσαι χαλαρή και χωρίς άγχος και σκοτούρες είναι καλό. Απλά πρέπει να το συνδυάσεις με φυσική δραστηριότητα.

“Τα κιλά που θα χάσετε στη συγκεκριμένη περίπτωση εξαρτώνται κυριολεκτικά από το πόσο «δραστήριοι τύποι» θα είστε” αναφέρει ο κ. Γρηγοράκης.

Κάνε κλικ επάνω στην κάρτα για να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα διατροφής

Για να κατεβάσεις τη δίαιτα στον υπολογιστή σου κάνε κλικ εδώ

Read More

And More