Perfect Body! Κάψε λίπος με το 5ο μενού της νέας δίαιτας του Δημήτρη Γρηγοράκη!

Πέρασε ο πρώτος μήνας κι αν έχεις ακολουθήσει όλα τα μενού… νιώθεις υπέροχα. Είναι βέβαια φορές που σε πιάνει πάλι εκείνη η λιγούρα το βράδυ ή εκείνη η λαιμαργία σου να πάρεις παγωτό στο γυρισμό από την παραλία. Το 5ο μενού της Απόλυτης Καλοκαιρινής Αντιοξειδωτικής Δίαιτας θα σε βοηθήσει να διώξεις μια και καλή τις κακές σκέψεις. Μην ξεχνάς πως τώρα ο οργανισμός καίει λίπος ακόμη πιο αποτελεσματικά. Δεν θέλεις να του κόψεις τη φόρα!!

“Κεντρικός στόχος θα πρέπει να είναι η σταδιακή μεταβολή των κακών διατροφικών συνηθειών. Αλλάζοντας σταδιακά τις κακές διατροφικές συνήθειες, πέρα από τη μείωση του βάρους βελτιώνεται και η υγεία σε σημαντικό βαθμό” εξηγεί ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης.

Ο συνδυασμός που καίει λίπος

“Η πέμπτη φάση του προγράμματος της Απόλυτης Καλοκαιρινής Αντιοξειδωτικής Δίαιτας συνεχίζει να περιλαμβάνει το συνδυασμό των τροφίμων ανώτατης διατροφικής αξίας χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη με υψηλή περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών μονάδων Orac. Το όλο φαινόμενο έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της διαδικασίας της λιπόλυσης” επισημαίνει ο Δημήτρης Γρηγοράκης. Απώλεια βάρους δηλαδή και μάλιστα λίπους.

Πες αντίο στο δεκατιανό!

Σε αυτή τη φάση πρέπει να βοηθήσεις τον μεταβολισμό σου να μην κουραστεί και να συνεχίσει ακάθεκτος. “Βρισκόσαστε σε προχωρημένο στάδιο της δίαιτας και μπορεί να ισχύει και πάλι το φαινόμενο της αρνητικής μεταβολικής προσαρμογής (μείωση μεταβολικού ρυθμού)” αναφέρει ο κ. Γρηγοράκης. Έτσι αφαιρώντας το δεκατιανό θα δώσεις στο σώμα σου την απαραίτητη ανάσα για να μην κατοπονηθεί από την προσπάθεια.

Κάνε κλικ επάνω στην κάρτα για να δεις αναλυτικά τι περιλαμβάνει το 5 πρόγραμμα της δάιιτας!

Για να κατεβάσεις το πρόγραμμα της 5ης εβδομάδας στον υπολογιστή σου κάνε κλικ εδώ

Read More

And More