Θέλεις να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα; Σου έχουμε την ιδανική δίαιτα…

Shhh!! Αν κάνεις ησυχία είμαι σίγουρος πως θα τα ακούσεις. Τα καμπανάκια των Χριστουγέννων ηχούν από μακριά και εσύ θέλεις, πρέπει και μπορείς να είσαι πιο όμορφη από ποτέ σε αυτές τις γιορτές. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις λοιπόν είναι να ξεκινήσεις και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση με ένα πρόγραμμα διατροφής για να χάσεις τέσσερα κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα. Γιατί όπως θα ξέρεις ήδη πολύ καλά, το παν σε ένα εντυπωσιακό ρούχο είναι η εφαρμογή… Και καμία δεν θέλει να δυσανασχετεί με την κοιλίτσα της στο παρά πέντε που …δεν γίνονται και πολλά πράγματα!

“Αν κάνουμε μια σωστή προσπάθεια με το τρίπτυχο «ποικιλία-μέτρο-ισορροπία» θα καταφέρουμε να χάσουμε τέσσερα κιλά σε ένα μήνα χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία μας” εξηγεί η Διαιτολόγος Διατροφολόγος Αθηνά Ρούντου που σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι.

Κάνε κλικ επάνω στην κάρτα για να δεις τι περιλαμβάνει αναλυτικά…
/
Για να κατεβάσεις το μενού στον υπολογιστή σου κάνε “κλικ” εδώ

Extra συμβουλές για να δεις αποτελέσματα:
Πέρα όμως από το διαιτολόγιο, το οποίο και μπορείς να εξακολουθήσεις εναλλάσσοντας τα γεύματα των ημερών μέχρι και τα Χριστούγεννα, η διαιτολόγος σου δίνει μερικές ακόμη συμβουλές για να δεις διαφορά στη ζυγαριά πριν έρθει ο Άη Βασίλης.

– Τα μικρά και συχνά γεύματα είναι το μυστικό για την μείωση των κιλών αφού επιτυγχάνουν τη συνεχή ενεργοποίηση του μεταβολισμού τον έλεγχο του αισθήματος πείνας και κορεσμού.

– Δώσε έμφαση στην κατανάλωση τροφίμων ολικής αλέσεως (δημητριακά/ζυμαρικά ολικής αλέσεως, καστανό/ αναποφλοίωτο ρύζι, ψωμί πολύσπορο, πλιγούρι), τα οποία είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που αυξάνουν την αποβολή λίπους και ενισχύουν την απώλεια βάρους.

– Απόφεύγε το άσκοπο τσιμπολόγημα

Μείωνε την ποσότητα φαγητού που έτρωγες ως τώρα. Η ποσότητα δεν θα πρέπει να ξεπερνά το μέγεθος μιας μικρής μερίδα εστιατορίου (ή να ζυγίζει περίπου 200 γραμμάρια).

– Κατανάλωνε καθημερινά τρεις μερίδες γαλακτοκομικών χαμηλών σε λιπαρά (γάλα, γιαούρτι, τυρί) που προσδίδουν στον οργανισμό την απαιτούμενη ποσότητα ασβεστίου για τη ρύθμιση του μεταβολισμού και την καύση λίπους.

– Πες όχι στα πολύ γλυκά και λιπαρά σνακ τα οποία αυξάνουν τις θερμίδες που λαμβάνεις και κάνουν τον δείκτη της ζυγαριάς να ανεβαίνει.

– Μείωσε την πρόσληψη αλατιού, έτσι ώστε να αντιμετωπίσεις την κατακράτηση υγρών που επιβαρύνει την κυτταρίτιδα και τα πρηξίματα.

– Πίνε καθημερινά 10-12 ποτήρια υγρών (νερό, χυμοί, ελληνικός ή στιγμιαίος καφές, ημίπαχο γάλα, τσάι, ρόφημα κρόκου Kοζάνης). Η επαρκής ενυδάτωση βοηθάει στην αποβολή τοξινών από τον οργανισμό, βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και αυξάνει τον κορεσμό.

– Αύξησε τη φυσική σου δραστηριότητα, μιας και είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσεις τις καύσεις και να πετύχεις την απώλεια λίπους τοπικά.

Read More

And More