ΔΙΑΙΤΑ: Ένα πρόγραμμα διατροφής για να χάσεις κιλά χωρίς γυμναστική…

Το μυστικό της επιτυχίας για όμορφο σώμα είναι ένας συνδυασμός: Σωστή διατροφή και γυμναστική! Υπάρχουν όμως περίοδοι στη ζωή μιας γυναίκας που δεν προλαβαίνει να γυμναστεί -ή δεν θέλει. Και αυτές τις μέρες αναρωτιέσαι γιατί αν και δεν τρως πάρα πολύ, παίρνεις κιλά ή στην καλύτερη περίπτωση δεν μπορείς να χάσεις βάρος. Έχουμε ένα πρόγραμμα διατροφής για κορίτσια που δεν προλαβαίνουν να βάλουν στο πρόγραμμά τους και τη γυμναστική το οποίο θα βοηθήσει να χάσεις μέχρι και τέσσερα κιλά σε ένα μήνα.

Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Μαριέτα Μαρκούση έχει ένα μενού διατροφής που μπορεί να βοηθήσει κάποιον που κάνει καθιστική ζωή. “Ένας άνθρωπος με καθιστικό τρόπο ζωής έχει σίγουρα χαμηλότερο μεταβολισμό σε σύγκριση με κάποιον που ασκείται” εξηγεί η διαιτολόγος που προτείνει το διαιτολόγιο.

Κάνε κλικ πάνω στο μενου για να δεις τι περιλαμβάνει αναλυτικά…
/
Αν θέλεις να κατεβάσεις το μενού στον υπολογιστή σου κάνε “κλικ” εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυτείς! Η γυμναστική είναι σημαντικό κομμάτι για ένα όμορφο σώμα, αλλά και για να προστατέψεις την υγεία σου. Θα ήταν καλό λοιπόν κάποια στιγμή να την εντάξεις στο πρόγραμμά σου. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να βρεις εύκολες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις από το σπίτι.

Αν πάλι είσαι ήδη ένα fitness girl που γυμνάζεται συστηματικά, τότε έχουμε το πρόγραμμα διατροφής που σου ταιριάζει. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η γυμναστική καίει περισσότερες θερμίδες

“Η αύξηση του μεταβολισμού μέσω της άσκησης επέρχεται σύντομα και μπορεί να είναι διαρκής όσο αυξάνουμε σταδιακά είτε την ένταση, είτε τη διάρκεια της δραστηριότητας” τονίζει η διαιτολόγος. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως θα μπορείς να είσαι λίγο πιο… ελαστική με τη διατροφή σου, αν στην καθημερινότητά σου βάλεις και λίγη γυμναστική. Ξεκίνα με 20′ λεπτά περπάτημα και σιγά, σιγά θα βρεις το δικό σου fitness calling!

Read More

And More