Winter Diet! Η δίαιτα που σε προστατεύει από το κρύο και σε βοηθάει να χάσεις 4 κιλά…

Κρύο, χιόνι (για τις τυχερές) και συγκεντρώσεις στα σπίτια με καλούς φίλους. Ο χειμώνας μας φέρνει πιο κοντά! Έλα όμως που το κρύο σου ανοίγει την όρεξη! Και έρχονται και Χριστούγεννα. Δεν θέλεις ούτε να φανταστείς την πιθανότητα παραπανίσιων κιλών!

Η Winter Diet είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να σε προστατέψει από το κρύο και παράλληλα να σε βοηθήσει να χάσεις 4 κιλά μέχρι το νέο έτος!

Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς εξηγεί πως “με το κρύο είναι πέραν της αρκετά καλής ενδυμασίας, θα πρέπει να τρεφόμαστε και ιδιαίτερα σωστά”

Κάνε κλικ πάνω στην κάρτα για να δεις αναλυτικά τι περιλαμβάνει το διαιτολόγιο

Αν θέλεις να κατεβάσεις τη δίαιτα στον υπολογιστή σου κάνε κλικ εδώ

Μικρές συμβουλές για… μεγάλα αποτελέσματα!
Αν θέλεις λοιπόν να αισθάνεσαι πάντα ζεστασιά, προσέχοντας όμως και τη σιλουέτα σου ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές:

– Βάλε στο καθημερινό διατροφολόγιο τρόφιμα τα οποία περιέχουν αρκετή ποσότητα βιταμινών, αλλά χωρίς ιδιαίτερη περιεκτικότητα υγρών, πράγμα που θα σε μειώσει τη θερμική ισορροπία του οργανισμού. Έτσι καλό είναι να προτιμάς μικρά φρούτα και να τα προτιμάς από τους χυμούς που έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό

– Φρόντισε τα τρόφιμα που επιλέγεις να είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα, και όχι τρόφιμα με κορεσμένα λίπη όπως γαριδάκια, τσιπς, junk food, αλλά τρόφιμα τα οποία θα προάγουν την υγεία και θα διατηρήσουν την εύρυθμη λειτουργία του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Τέτοια τρόφιμα πλούσια σε λιπαρά οξέα είναι οι ξηροί καρποί, ο σολομός ή ο τόνος.

Read More

And More