Kérastase Elixir Ultime: το προϊόν που λατρεύτηκε από όλες τις γυναίκες τώρα και σε συλλεκτική συσκευασία!

Πάντα ήθελα να κάνω ένα ταξίδι μέχρι την Ανατολή… Να ζήσω την εμπειρία ενός γνήσιου λουτρού με έλαια που σε κάνουν να νιώθεις άλλη. Αντ’ αυτού, όμως, θα προτιμήσω να μείνω εδώ. Και να σου φέρω την Ανατολή εδώ. Και λέω να ξεκινήσω με ένα τραγούδι. Αυτό.

Τα έλαια ήταν ανέκαθεν η αδυναμία μου. Όπως ακριβώς ο χρυσός. Όπως ακριβώς η Ανατολή. Κράτησε αυτές τις λέξεις κλειδιά και σου μεταφέρω αμέσως την είδηση!
Έλαια= Το μαγικό έλαιο για τα μαλλιά από την Kérastase, το Elixir Ultime είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου προϊόντα ! Γιατί χάρη στα 4 πολύτιμα έλαια που περιέχει προσφέρει στα μαλλιά μου βαθιά θρέψη, τέλεια λάμψη και τα κάνει απαλά σαν μετάξι!
Χρυσός= Το χρυσαφένιο χρώμα της συσκευασίας του παραπέμπει σε πολύτιμο άρωμα!
Ανατολή= Το μαγικό προϊόν αυτό για τα μαλλιά με τα τέσσερα Πολύτιμα έλαια “φοράει” εορταστική στολή, γίνεται συλλεκτικό και παίρνει το όνομα Elixir Ultime by Yaz Bukey.
Και ένα γρήγορο fashion μάθημα
Η Yaz Bukey είναι ένα από τα πιο fashionable brands αυτή την στιγμή στον κόσμο και αποτελεί δημιούργημα της Yaz & Emel. Πρόκειται για δύο οθωμανές πριγκίπισσες που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για να εγκατασταθούν τελικά στο Παρίσι, να σπουδάσουν μόδα και να εργαστούν για κορυφαίους οίκους όπως Christian Lacroix και Givenchy.
Σήμερα, οι δημιουργίες του επιτυχημένου δίδυμου φοριούνται από πολλούς stars. Για πάρε μια γεύση: Bjork, Gwen Stefani, Courtney Love, Mick Jagger, Kylie Minogue και πολλοί, πολλοί ακόμη!
Η έμπνευση για το συλλεκτικό Kérastase Elixir Ultime ήρθε εντελώς αβίαστα, όταν η Yaz μυήθηκε στην μαγεία του από τον κομμωτή της. Από την πρώτη στιγμή αγάπησε το προϊόν (δεν είναι η μόνη!) για την ελαφριά υφή του που δε βαραίνει τα μαλλιά και το εθιστικό του άρωμα.
Αμέσως φαντάστηκε το Elixir Ultime σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο! Τα τέσσερα πολύτιμα έλαια που συνενώθηκαν δημιουργικά σε ένα μπουκάλι πρέπει να ταξιδέψουν για να επιστρέψουν στις ανατολίτικες ρίζες τους. Έντονα επηρεασμένη από την καταγωγή της όπου το λουτρό με έλαια αποτελεί μέρος της τούρκικης κουλτούρας, της ήταν εύκολο να σκεφτεί το Elixir Ultime πίσω από τους τοίχους ενός οθωμανικού παλατιού.
Αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας συλλεκτικής συσκευασίας που αποδίδει τέλεια το μυστήριο, τη λάμψη και την πολυτέλεια που αποπνέει αυτό το προϊόν!
Στα πρακτικά…
Το Kérastase Elixir Ultime χρησιμοποιείται με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους για να δώσει στα μαλλιά σου την λάμψη του χρυσού (η συσκευασία του δεν πήρε τυχαία αυτή την απόχρωση!)
Πριν το λούσιμο για να απομακρύνει τα υπολείματα styling και να δώσει θρέψη στα μαλλιά. Εφάρμοσέ το προϊόν σε μέγεθος ένα ή δύο φουντουκιών και κάνε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και στα μήκη των μαλλιών.
Πριν το πιστολάκι για μεταξένιο αποτέλεσμα. Εφάρμοσέ το προϊόν σε μέγεθος ένα ή δύο φουντουκιών στα μήκη των μαλλιών με ιδιαίτερη προσοχή στις ευαισθητοποιημένες ζώνες.
Μετά το χτένισμα ώστε να σταθεροποιήσεις το χτένισμα. Μια μόνο σταγόνα στις άκρες αρκεί για να δώσει ακαταμάχητη λάμψη στα μαλλιά σου!
Για φρεσκάρισμα των μαλλιών κατά την διάρκεια της ημέρας. Βαλ’το στην τσάντα σου και δες τα ατίθασα μαλλιά σου να αποκτούν πειθαρχία εδώ και τώρα!
To Elixir Ultime θα το βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια Kérastase

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Read More

And More