5 τυχερές αναγνώστριες μεταμορφώνονται για τις γιορτές με Elixir Ultime! Δες το πριν και το μετά!

Πέντε τυχερές αναγνώστριες, πέντε κορυφαίοι κομμωτές- σύμβουλοι Kérastase, ένα μαγικό ελιξήριο για τα μαλλιά…
Η Μαρία, η Σιμώνη, η Δανάη, η Χριστίνα, η Κατιάνα και το Elixir Ultime από την Kérastase…

Αρκετό καιρό πριν σου είχαμε ανακοινώσει τον διαγωνισμό του μαγικού Elixir Ultime. Θυμάσαι (στο θυμίζω εγώ εδώ!). Πέντε από εσάς θα φορούσατε το μικρό μαύρο φόρεμά σας, τα αγαπημένα σας high heels και θα ερχόσασταν να σας μεταμορφώσουμε! Και ήρθατε… Ή καλύτερα ήρθαν, αφού είπαμε πως μόλις πέντε δικαιούνταν να συμμετέχουν στο γύρισμα. Ας στις συστήσω πριν δεις την θεαματική αλλαγή τους!

Η Δανάη

Η Κατιάνα

Η Σιμώνη

Η Χριστίνα

Η Μαρία

Αυτές είναι οι πέντε τυχερές αγαγνώστριες του TLIFE πριν αφεθούν στα χέρια των κομμωτών- συμβούλων Kérastase και των make up artist experts του YSL. Πώς μεταμορφώθηκαν; Πώς πέρασαν; Τι μας λένε για την εμπειρία τους; Πάρε μια πρώτη γεύση από backstage στιγμές προτού απολαύσεις το βίντεο!

Οι κομμωτές σύμβουλοι της Kérastase και οι πέντε τυχερές αναγνώστριες του TLIFE έχουν λάβει θέσεις! Φώτα, κάμερες, πάμε! Το γύρισμα ξεκινάει!

Η Σοφία και η Κατερίνα, make up artist experts του YSL, ανέλαβαν το μακιγιάζ των αναγνωστριών. Το αποτέλεσμα; Απλώς εκθαμβωτικό! Θα το δεις στην πορεία…

Επόμενη φάση η απαραίτητη θεραπεία με Fusio Dose.

Παράλληλα, οι κάμερες εστιάζουν στο μακιγιάζ.

…Και το Elixir Ultime είναι έτοιμο να απογειώσει την εμφάνιση των αναγνωστριών που αυτή την φορά θα μονοπωλήσουν τα βλέμματα στο ρεβεγιόν!

Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε αυτό το βίντεο…
Plus:
έχει και πολλές ιδέες για να κλέψεις κι εσύ για το δικό σου christmas make over (στο βίντεο αυτό θα σου αποκαλύψω το δικό μου αγαπημένο χτένισμα! Περιμένω να μου πεις και το δικό σου!).

Read More

And More