Tα πιο in fashion φορέματα γίνονται δικά σου με ένα “κλικ”!

Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε ένα φόρεμα; Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε ένα ρούχο που αναδεικνύει τη θηλυκότητά μας; Θα σου απαντήσω με μία λέξη: κανείς! Κι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να έχεις αναλογίες μοντέλου για να σαγηνεύσεις ή να φορέσεις super sexy και mini κομμάτια. Ακόμη κι ένα φόρεμα μακρύ σε αέρινη γραμμή θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις και πίστεψε με θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη πιο άνετα μέσα στα ρούχα σου. Το φόρεμα, αν έχεις το σωστό, είναι ένα από τα πιο εύκολα ρούχα και ίσως μία από τις πιο εύκολες λύσεις του τι να φορέσεις αφού το μόνο που το μεταμορφώνει είναι τα αξεσουάρ.

Η Άνοιξη έφτασε και πλέον δικαιολογίες και υπεφυγές για να βάλεις χρώμα στη ζωή σου είναι περιττές. Παίξε με τις ζωηρές αποχρώσεις της φετινής παλέτας και επένδυσε σε κομμάτια γήινα που θα είναι και διαχρονικά.

Το TLIFE σου προτείνει φορέματα μέσα από το Net-A-Porter, το νούμερο ένα shopping προορισμό στον κόσμο, που θα σου λύσουν τα χέρια σε εκδηλώσεις όπως είναι οι γάμοι, οι αραβώνες, οι βαφτίσεις αλλά και θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Απόκτησε αυτό που σου αρέσει εύκολα, με ένα μόνο “κλικ”.


Βy Malene Birger 262 ευρώ “κλικ” εδώ Charlie by Matthew Zink 399 ευρώ “κλικ” εδώ


DRKSHDW by Rick Owens “κλικ” εδώ Diane von Furstenberg “κλικ” εδώ


Helmut Lag 375 ευρώ “κλικ” εδώ
Helmut Lang 245 ευρώ “κλικ” εδώ

Holy Tee 344 ευρώ “κλικ” εδώ J.Crew 140.27 “κλικ” εδώ

Μarc by Marc Jacobs “κλικ” εδώ Michael Michael Kors 175 ευρω”κλικ” εδώ


OAK 296 ευρώ “κλικ” εδώ Ralph Lauren Black Label 990 ευρώ “κλικ” εδώ

See by Chloe 510 ευρώ “κλικ” εδώ Tibi 593 ευρώ “κλικ” εδώ

And More