Aπέκτησε το σακάκι της Angelina Jolie και το τζιν της Sarah Jessica Parker!

“Που μπορώ να βρω το σακάκι της Angelina Jolie;”. “Που μπορώ να βρω το της Sarah Jessica Parker;”
Είσαι στο σωστό σημείο. Εδώ ακριβώς θα βρεις αυτά που φοράνε οι επώνυμες. Με ένα “κλικ” θα έρθουν σπίτι σου κατευθείαν από το πιο γνωστό και έγκυρο online shop.

Οι επώνυμες φίλες, μας απασχολούν σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση με τις στιλιστικές τους επιλογές. Το TLIFE φροντίζει πάντα να σου δίνει όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες ώστε να σου δίνει έμπνευση για τα δικά σου ντυσίματα αλλά και για να παίρνεις ιδέες για έξυπνους συνδυασμούς. Αυτή τη στιγμή το TLIFE συνεργάζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα με το Net-a-Porter.com και σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις όλα όσα βλέπεις να φοράνε οι star με ένα κλικ.

Πρώτη και αγαπημένη η πάντα chic Αngelina Jolie που σαφέστατα η κομψή αισθητική της σε κάνει να θέλεις να μάθεις τι φοράει.


H Angelina Jolie επέλεξε λευκό σακάκι με χρυσή διακριτική αλυσίδα που έδωσε λάμψη στο στιλ της του οίκου Gucci. Το σακάκι είναι σατέν, κοστίζει 1400 ευρώ και μπορεί να γίνει δικό σου με ένα κλικ εδώ

H Sarah Jessica Parker που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons στον κόσμο φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία στα τζιν Current/Elliott αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να τα επιλέγει σε δημόσιες casual εμφανίσεις.


Σε εμφάνιση της παρέα με τον γιο της έκανε ένα casual chic σύνολο και επέλεξε το λεοπαρ γκρι τζιν της εταιρίαςCurrent/Elliott το οποίο αξίζει να μοιραστώ μαζί σου πως ήταν sold out σε όλη την Ελλάδα και στο net-a-porter.com για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το παντελόνι κοστίζει 236 ευρώ και μπορεί να γίνει δικό σου με ένα κλικ εδώ .


H Sarah Jessica Parker σε ακόμη μία εμφάνιση της με αρκετά casual look φόρεσε το Current/Elliott παντελόνι σε κόκκινη απόχρωση και οφείλω να μοιραστώ μαζί σου πως με κάνει να θέλω να το φορέσω κι εγώ. Αν θέλεις να το κάνεις δικό σου μπορείς, με ένα κλικ. Το παντελόνι κοστίζει 223.76 ευρώ.

And More