Αγγελική Δημητρακοπούλου: Η νέα ζωή της ηθοποιού του “Λόγω τιμής” – Γιατί άφησε την υποκριτική για να γίνει σχεδιάστρια μόδας! [pics]

Είναι εδώ και 12 χρόνια μακριά από τη showbiz, και ενώ οι περισσότεροι καλλιτέχνες νοσταλγούν την τέχνη τους εκείνη βρήκε μια άλλη τέχνη για να διοχετεύσει την δημιουργικότητά της!

Είναι από τις ηθοποιούς που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το 1996 σε ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, το “Λόγω τιμής” της Μιρέλας Παπαοικονόμου, με συμπρωταγωνιστές της τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη τον Άλκη Κούρκουλο, τη Βίκυ Βολιώτη, τον Άρη Πυρπασόπουλο, την Χριστίνα Αλεξανιάν. Μετά συνέχισε για αρκετά χρόνια να υπηρετεί την υποκριτική μέχρι που το 2005 αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μια νέα ζωή!

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου, απέκτησε δυο υπέροχα κόρες που σήμερα είναι 10 και 12 ετών και έγινε σχεδιάστρια μόδας! Μαζί με τον σύζυγό της Ορέστη Καμπερίδης αποφάσισαν να δημιουργήσουν όμορφα ρούχα και αξεσουάρ για τις γυναίκες και έχουν εδώ και χρόνια τη δική τους εταιρεία ρούχων με το ευρηματικό όνομα “Mummy’s boyfriend”!

Και είναι μια εργαζόμενη μαμά, όπως όλες οι άλλες! Ξυπνάει κάθε πρωί στις 6.30 για να πάει τις μικρές σχολείο, περνάει ατέλειωτες ώρες στο εργαστήριό της σχεδιάζοντας και ράβοντας τα ρούχα της και αργά το βράδυ ηρεμεί με τον σύζυγο όταν πλέον τα παιδιά έχουν πέσει για ύπνο…

H ηθοποιός μιλάει σήμερα στο TLIFE, για τη ζωή της μακριά από τις κάμερες το θέατρο και τα τηλεοπτικά πλατό και αποκαλύπτει τι την έκανε να εγκαταλείψει την υποκριτική. Η Αγγελική μας εξέπληξε όταν στην ερώτησή μας για το αν της λείπει η τηλεόραση απάντησε αφοπλιστικά και άμεσα: “Όχι καθόλου”!


– Γιατί αποφάσισες να εγκαταλείψεις την ηθοποία; Επειδή δεν έβγαζες πλέον χρήματα ή γιατί κουράστηκες;

Έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι έκανα δυο παιδιά οπότε έφτασα σε ένα δίλημμα αν θα τα μεγαλώσω εγώ η όχι… Τελικ αποφάσισα να τα μεγαλώσω. Και το χάρηκα πάρα πολύ δεν έχω μετανιώσει. Το έκανα συνειδητά. Είναι κάτι το οποίο έγινε σιγά σιγά δηλαδή έλεγα όχι σε μια δουλειά γιατί δεν ήθελα να λείψω, μετά έγιναν δυο, μέχρι που σταμάτησα.

Θα ξαναγύριζες στην υποκρτιτική;
Έχω πολύ γεμάτη ζωή. Νομίζω ότι θα μου ανέτρεπε λίγο τη ζωή μου αυτή τη στιγμή και ίσως να με δυσκόλευε.

– Είσαι ευχαριστημένη από αυτό που κάνεις; Καλύπτει τις ανάγκες σου;
Ήθελα να κάνω κάτι με τα χέρια μου ακόμα κι όταν ήμουν στο θέατρο καθώς πολλές ώρες μέσα στο σπίτι με παιδιά είναι δύσκολο και έτσι άρχισα με τις κατασκευές. Με έκανε χαρούμενη.Άρχισα σιγά σιγά να γίνεται πιο συγκεκριμένο δηλαδή πήρα την ραπτομηχανή της μαμάς μου και πήγα να ράψω αλλά δεν είχα ιδέα. Έμαθα μόνη μου

-Τα ρούχα και τις τσάντες τα σχεδιάζετε μαζί με τον σύζυγο;
Ναι μαζί με τον Ορεστη. Τα φτιάχναμε στο σπίτι και μας άρεσαν και σιγά σιγά αυτό έγινε μια εταιρία που λέγεται mummy’s boyfriend που έχει πολύ άρωμα από την ζωή του ηθοποιού.Ρούχα με άνεση και στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ.Βασικά πάντα ξεκινάμε με το τι θα είχαμε ανάγκη εμείς να έχουμε και με το τι υλικά έχουμε. Τα υλικά μας πάντα μας προσφέρουν έμπνευση.

-Πιστεύεις ότι με αυτή τη δουλειά βγάζεις περισσότερα χρήματα; Είσαι πιο άνετα απ΄ ότι αν συνέχιζες στο θέατρο;
Σίγουρα έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα στην Ελλάδα άρα και μεις δεν αποτελούμε εξαίρεση οπότε δεν θα έλεγα ότι έλυσα το πρόβλημα της ζωής μου αλλά θεωρώ ότι έχω καλύτερο έλεγχο.

Φωτογραφίες: ΠΕΤΡΟΣ ΧΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ TLIFE
Συνέντευξη ρεπορτάζ Μαρία Ρουμελιώτου

Δες φωτογραφίες από τη νέα συλλογή της Mummy’ boyfriend με τις δημιουργίες της ηθοποιού



Read More

And More