Έλενα Ασημακοπούλου στο TLIFE: «Θέλω πολύ σύντομα ένα δεύτερο παιδί»

Είναι ένας από τους ανθρώπους που αμέσως σε κάνουν να νιώσεις οικειότητα. Χαμογελαστή, ήρεμη και ετοιμόλογη η Έλενα Ασημακοπούλου ζει την κάθε στιγμή και χαίρεται για τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της. Φέτος, η κόρη της Μαρία Ροζάρια γίνεται πέντε χρόνων και εκείνη επιστρέφει ενεργά στα τηλεοπτικά πράγματα, μπαίνει στην παρέα του Namaste στο Epsilon και ταυτόχρονα περνά όμορφες στιγμές πλάι στην οικογένειά της….
Βλέπεις ο σύζυγός της Μπρούνο Τσιρίλο, μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στο εξωτερικό (και την ομάδα που διαγωνιζόταν) επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και βρίσκεται στο πλευρό της. Όσο για εκείνη; Δηλώνει πως είναι στα καλύτερά της και αποκαλύπτει στο TLIFE πως… νιώθει έτοιμη για ένα ακόμη παιδί!

Φέτος σε βρίσκουμε στην παρέα του Namaste… Πώς είναι εμπειρία του να βγαίνεις καθημερινά ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα;
Είναι μια καινούρια και ευχάριστη εμπειρία για εμένα! Απολαμβάνω τη κάθε στιγμή και χαίρομαι πολύ που είμαι και εγώ μέλος αυτής της παρέας!
Πώς είναι η σχέση σου με την Ναταλία Γερμανού;
Δε ξέρω αν ακούγεται υπερβολικό όμως εγώ την Ναταλία τη νοιώθω δικό μου άνθρωπο! Είναι πολύ γενναιόδωρη και ακομπλεξάριστη!

Υπήρξαν δυσκολίες στο να δέσετε ως ομάδα με τα υπόλοιπα παιδιά;
Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε όλοι μαζί δέσαμε αμέσως! Είμαστε μια παρέα όχι μόνο τηλεοπτική… Μιλάμε και βρισκόμαστε και εκτός δουλειάς!
Η κόρη σου τώρα είναι κοντά στα 5… Πώς είναι να συνδυάζεις δουλειά και μητρότητα;
Καιρός ήταν να επιστρέψω και εγώ πιο ενεργά! Ήμουν συνέχεια δίπλα της σχεδόν τα πρώτα 4 χρόνια! Είναι σίγουρα πιο εξαντλητικό γιατί σηκώνομαι πολύ νωρίς το πρωί να μαγειρέψω, να ετοιμάσω το παιδί για το σχολείο, να μαζέψω το σπίτι και μετά φεύγω και μέχρι τις 5 είμαι σίγουρα στη δουλειά! Όμως νοιώθω γεμάτη!

Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού;
Ναι, και πολύ σύντομα μάλιστα! Όχι δεν είμαι έγκυος όμως νοιώθω πιο έτοιμη από κάθε άλλη φορά!
Βρίσκεις αλήθεια χρόνο για εσένα;
Όχι, για εμένα δε βρίσκω αλλά δε με πειράζει! Θέλω να τα έχω όλα έτοιμα για το παιδί μου και τον άντρα μου και ας έρχομαι σε τελευταία μοίρα εγώ… κάποιες φορές γκρινιάζω αλλά μετά μου περνάει!

Πώς είσαι ως μητέρα με την Μαρία Ροζάρια; Αυστηρή ή ελαστική;
Η αλήθεια είναι ότι το ρόλο της κακιάς τον έχω εγώ στο σπίτι όχι όμως πάντα με επιτυχία! Προσπαθώ να βάζω όρια!
Τώρα ο σύζυγος επέστρεψε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για το επόμενο επαγγελματικό βήμα, αυτό του προπονητή. Είσαι χαρούμενη που είναι και πάλι κοντά σας;
Πάρα πολύ! Περάσαμε αρκετό χρονικό διάστημα χωριστά και τώρα αναπληρώνουμε!

Ήταν δύσκολο τόσο καιρό να χρειάζεται να περνάτε χρόνο χωριστά;
Πάρα πολύ! Δεν είχα το στήριγμα μου και περνούσα αναγκαστικά πολλές δυσκολίες μόνη μου όπου ερχόταν η ώρα φυσικά και λύγιζα… όμως ακόμα και με την απόσταση ανάμεσα μας φρόντιζε να κάνει το παν για να αισθάνομαι ασφάλεια!
Η απόσταση έφερε κρίση στη σχέση ή την έκανε πιο δυνατή;
Και τα δυο! Υπήρχαν φορές που απομακρυνόμασταν και φορές που δε βλέπαμε την ώρα να βρεθούμε!
Με τον Μπρούνο σχεδιάζατε να κάνετε μαζί γάμο και βάφτιση, αλλά ανωτέρας βίας ο γάμος αναβλήθηκε. Σκέφτεστε να τον κάνετε κάποια στιγμή στο μέλλον;
Αν και τα χρόνια πέρασαν και δεν υπάρχει ο ίδιος ενθουσιασμός… ποτέ μη λες ποτέ!
Θα ήθελες να κάνεις τηλεόραση και μέσα από κάποια τηλεοπτική σειρά αυτήν την περίοδο; Έχεις δεχτεί προτάσεις; Θα σου άρεσε να συνδυάσεις και θέατρο;
Αν μπορούσα να τα συνδυάσω και τα δυο θα το ήθελα πολύ! Μου λείπει η υποκριτική… είναι η ψυχοθεραπεία μου! Μου αρέσει να υποδύομαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι! Θα ήθελα πολύ να κάνω θέατρο και ακόμα περισσότερο παιδικό θέατρο!

Ποιος είναι ο πιο ωραίος ρόλος που έχεις υποδυθεί ως τώρα;
Σίγουρα η αγαπημένη μου ήταν η Αλίκη στη Πολυκατοικία! Όμως πέρασα υπέροχα και με την Άννα στην Ονειροπαγίδα!
Αυτές τις μέρες, επικρατεί μεγάλο σοκ σε όλο τον κόσμο μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Σε φοβίζει όλη αυτή ή κατάσταση;
Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι… με φοβίζει πάρα πολύ κυρίως για το παιδί μου… Πλέον δε ξέρω σε τι κόσμο θα μεγαλώσει… Υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια…
Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου όνειρο για το μέλλον;
Πλέον δε κάνω όνειρα για το μέλλον… Προσπαθώ να ζω το σήμερα και να ελπίζω για ένα καλύτερο αύριο!

Συνέντευξη – Επιμέλεια κειμένου: Νατάσσα Στρόβιλα
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Η Έλενα Ασημακοπούλου φόρεσε φόρεμα της εταιρείας Matis
Ευχαριστούμε το Epsilon και το στούντιο του Namaste για τη φιλοξενία!

Read More

And More