Γιώργος Καπουτζίδης στο TLIFE: “Στο Voice νοιώθω ο εαυτός μου 100%”

Ο τρίτος κύκλος του The Voice έχει καταφέρει να χτυπήσει “κόκκινο” στους πίνακες τηλεθέασης. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και βλέπει φανατικά κάθε τετάρτη και Πέμπτη τα επεισόδια στον ΣΚΑΙ. Ένας από τους συντελεστές της επιτυχίας του είναι και ο παρουσιαστής του, Γιώργος Καπουτζίδης.

Το TLIFE τον συνάντησε στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου των blind auditions και διαπιστώσαμε πόσο πολύ το απολαμβάνει και ο ίδιος. Χαμογελαστός, άνετος και με το πηγαίο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια

Μας μίλησε για τον λόγο που εκείνος θεωρεί ότι το φετινό talent show έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, για τον τρόπο που προσεγγίζει την παρουσίαση, ενώ μας απαντά ποιον coach θα διάλεγε ανάμεσα στον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά,.



Νιώθεις μεγαλύτερη άνεση φέτος στην παρουσίαση μιας και είναι ένας ρόλος στον οποίο έχεις δικιμαστεί και στο παρελθόν ή συνεχίζεις να το βιώνεις με κάποιο άγχος;

Νοιώθω πολύ άνετα στο family room. Νοιώθω ότι ο ρόλος μου είναι να καλωσορίσω τους συγγενείς και φίλους των παικτών, να τους κάνω να απαλλαγούν από το άγχος τους και αυτό το δεκάλεπτο που κρατάει για αυτούς η όλη διαιδικασία, να το βιώσουν όσο γίνεται καλύτερα. Είναι άνθρωποι που έχουν αγωνία, αισθάνονται πολλές φορές αμήχανα, άβολα, οπότε μου αρέσει να είμαι προστατευτικός απέναντί τους. Θέλω να φύγουν από ‘κει και να νοιώσουν, ασχέτως αποτελέσματος, ότι έπεσαν σε καλά χέρια, ότι τους φρόντισα, ότι τους υποδεχθήκαμε όμορφα. Είναι όλοι τους μέρος του προγράμματός μας, είμαστε μαζί σε όλο αυτό. Οπότε το κλίμα πρέπει να είναι όμορφο μεταξύ μας. Όλο αυτό λοιπόν μου βγαίνει τόσο αβίαστα, χωρίς κανένα άγχος, και πραγματικά νοιώθω ο εαυτός μου 100%. Έχω πάρει άλλωστε τόση αγάπη από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, τόση εκτίμηση, είναι η ευκαιρία μου να τους το ανταποδώσω.


Στα blinds σε έχουμε δει να ζεις την αγωνία μαζί με τους παίκτες. Στα live θα είσαι και πάλι με το μέρος τους ή θα κρατήσεις μια πιο ουδέτερη στάση;

Νομίζω θα ακολουθήσω και πάλι το συναίσθημά μου. Ούτε τη χαρά μου θα κρύψω, ούτε τη στεναχώρια μου.

Τι είναι αυτό που πιστεύεις ξεχωρίζει το φετινό Voice και ο κόσμος το έχει φτάσει ψηλά στις μετρήσεις τηλεθέασης;

Νομίζω ότι είναι πολύ διασκεδαστικό, οι τέσσερις coaches και έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, και είναι πολύ προστατευτικοί απέναντι στους διαγωνιζόμενους. Ευγενικοί, γλυκείς και η ίδια ατμόσφαιρα επικρατεί και στο family room. Το αντιμετωπίζουμε όλοι σαν ένα όμορφο μουσικό παιχνίδι. Όταν δίνεις στα πράγματα την αξία και τη σημασία που τους αναλογεί, έχεις πάντα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αν τα περιφρονήσεις ή αν τα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα απ’ ότι πρέπει, θα αποτύχεις. Σεβόμαστε τον τηλεθεατή, σεβόμαστε τους διαγωνιζόμενους και σεβόμαστε και τους εαυτούς μας. Μας βλέπουν άνθρωποι που έχουν συσσωρεύσει την κούραση, τα νεύρα και την ένταση μιας ολόκληρης μέρας. Δε θα του σερβίρουμε λοιπόν επιπλέον νεύρα, και ένταση. Θα τους δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σκεφτείτε το σαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Όταν οι ομάδες, αντί για νεύρα και εντάσεις, βάζουν φαντασία και ευρηματικότητα στο παιχνίδι τους, βλέπεις ένα ωραίο θέαμα.


Ποιον coach θα διάλεγες ως διαγωνιζόμενος ή για ποιον λόγο θα διάλεγες τον καθένα από τους 4;

Ειλικρινά θα διάλεγα αυτόν που θα με διεκδικούσε πιο πειστικά. Και είναι και πολλοί οι διαγωνιζόμενοι που επέλεξαν τελικά με αυτό το κριτήριο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More