Κωστής Μαραβέγιας στο TLIFE: “Πιστεύω ότι ο νικητής του The Voice είναι στη δική μου ομάδα”

Ο Κωστής Μαραβέγιας, μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice, έχει κάνει όλες τις γυναίκες να θέλουν να τον παντρευτούν! Ευγενής, συγκροτημένος και με ωραίο λόγο. Δεν έχει απαρνηθεί ούτε στιγμή τη ρομαντική του φύση και την ονειροπόλα διάθεση παρόλο που φαίνεται απόλυτα γειωμένος. Αν και φοβερά εξωστρεφής σαν τραγουδοποιός, είναι η ήρεμη δύναμη του talent show του ΣΚΑΙ. Σίγουρα για πολλούς, που δεν έχουν παρακολουθήσει την πολυετή πορεία του στο τραγούδι, μια ευχάριστη έκπληξη!

Μικρός είχε σαν στόχο να αλλάξει τον κόσμο. Μεγαλώνοντας αποφάσισε ότι πρέπει να αρχίσει από τον εαυτό του. Παραμένει όμως πιστός στις αρχές, στις αγάπες και στα τραγούδια του. Ακόμα κι όταν η ζωή του τον φέρνει να είναι ένας από τους 4 coaches του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού project.

Με ποιο τραγούδι θα πήγαινες ως διαγωνιζόμενος στο The Voice;
Μάλλον με κάτι ρυθμικό και ματζόρε. Κάτι που θα ταίριαζε περισσότερο σε μένα και θα αισθανόμουν άνετα και σίγουρος ώστε να μην με καταβάλει το άγχος

Ποιον coach θα διάλεγες από την τετράδα; Χωρίς να εξαιρείται από τον απάντηση ο εαυτός σου.
Εκτιμώ και τους τρεις συναδέλφους μου εξίσου, τον καθένα για διαφορετικούς λόγους. Ειλικρινά, δεν θα ήξερα ποιον να πρωτοδιαλέξω. Εμένα όχι προφανώς, το ζήτημα είναι να αντλήσουμε γνώση και ιδέες έξω από τον εαυτό μας, είναι ζητούμενο η συνεργασία και όχι η προσωπική επιβεβαίωση.

Πιστεύεις ότι ο νικητής είναι στη δική σου ομάδα;
Ναι. Έχω πίστη στο ταλέντο και στην προσωπικότητα των παιδιών. Βέβαια πιστεύω γενικότερα, πως τα παιδιά είναι ήδη νικητές και κερδισμένα με τη συμμετοχή και την προβολή που έχουν ήδη κερδίσει.

Εκτός από τη φωνή τι άλλο χρειάζεται ένας τραγουδιστής για να φτάσει στην κορυφή;
Συγκροτημένη προσωπικότητα, εργατικότητα, αισθητική πληρότητα και διευρυμένη μουσική καλλιέργεια.

Τι είναι αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο στο show μέχρι στιγμής;
Αισθάνομαι την ευθύνη αλλά και την τιμή να μπορώ να δώσω την αισθητική μου, τις συμβουλές μου, τις όποιες γνώσεις μου στα νέα παιδιά που συμμετέχουν. Ελπίζω να τους βοηθώ ουσιαστικά και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που που δείχνουν.

*Τι μας απάντησε στις ίδιες ερωτήσεις:
Η Έλενα Παπαρίζου
Ο Πάνος Μουζουράκης

Read More

And More