Μαριάντα Πιερίδη στο TLIFE: Το νυφικό που διάλεξε και οι λόγοι που κάνουν τον Δημήτρη Κατριβέση ιδανικό σύντροφο!

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την ερχόμενη Κυριακή. Στο πλευρό τους θα έχουν όλα τα αγημένα τους πρόσωπα και τις προετοιμασίες τις έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η μέλλουσα νύφη. Είναι άλλωστε μια διαδικασία που απολαμβάνει και έχει φροντίσει κάθε κομμάτι να έχει τη σφραγίδα της αλλά και την αποδοχή του συντρόφου της.

Κάπου ανάμεσα σε αυτή τη γλυκιά ζάλη -και λίγες μόλις ώρες πριν από τον γάμο της με τον άνθρωπο που περιγράφει ως “ιδανικό σύντροφο”- μιλάει στο TLIFE για τα συναισθηματά της. Μας αποκαλύπτει μάλιστα πώς θα είναι το νυφικό που επέλεξε και παρόλο που δεν μας είπε πού έχουν αποφασίσει να πάνε ταξίδι του μέλιτος, μας εκμυστηρεύεται ότι θα γίνει σύντομα!

Ποια είναι τα συναισθήματά σου λίγες ώρες πριν το γάμο; Αγχωμένη ή ενθουσιασμένη;
Είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ!

Η πρόταση πώς έγινε;
Ήμασταν στο γραφείο μας, σε έναν ωραίο καναπέ που έχουμε εκεί. Μου λέει κάποια στιγμή: “Τι θα έλεγες να παντρευτούμε και μάλιστα σύντομα;” Και είπα “οκ”. Δεν το σκέφτηκα πολύ. (γέλια)

Ήταν μια χαλαρή στιγμή.
Ναι, έγινε πολύ χαλαρά! Νομίζω, τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος κάπως έτσι τις κάνει τις προτάσεις. Είναι η εποχή που ζούμε.

Εσένα σου είχε περάσει από το μυαλό η προοπτική του γάμου σου με τον Δημήτρη;
Δεν μου είχε περάσει σαν προοπτική, όχι. Δεν είχα σκεφτεί αν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Είχα σκεφτεί ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι ο ιδανικός για κάτι τέτοιο αλλά όχι ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τόσο άμεσα.

Τι είναι αυτό που έχει και σε κάνει να λες ότι είχα σκεφτεί πως είναι ο “ιδανικός”;
Αυτό που έχει ο Δημήτρης, κατ’ αρχάς, είναι ότι σου εκπέμπει σιγουριά. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πάρα, μα πάρα πολύ. Είναι εκπληκτικός σαν άνθρωπος, είναι υπέροχος σαν άντρας. Σαν σύντροφος, είναι ο άνθρωπος που θέλει κάθε γυναίκα να έχει δίπλα της.

Νιώθεις ότι σου έχει βγάλει τον πραγματικό σου εαυτό μέσα από τη σχέση σας;
Αυτό που μου προκαλεί… είναι ότι μπορώ να είμαι ήρεμη και να μην έχω άγχος για τίποτα. Μπορώ να ξυπνάω το πρωί και να χαμογελάω! Αυτό τα λέει όλα.

Στις προετοιμασίες του γάμου σε βοηθάει;
Όχι και το καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα. Ο άνθρωπος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ οπότε μένει σε εμένα αυτό. Εννοείται όταν υπάρχει λίγος χρόνος μέσα στην εβδομάδα, κάποια στιγμή που θα τον πετύχω σε φάση ηρεμίας, θα του πω τι έχω κάνει μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα δεν είναι όλες οι ώρες κατάλληλες για να του μιλήσω για αυτό το θέμα. Τραβάει τόση πίεση μέσα στη μέρα που είναι συγκεκριμένες οι στιγμές και συγκεκριμένες οι μέρες της εβδομάδας που μπορεί να γίνει αυτό. (γέλια)

Άλλωστε η προετοιμασία είναι μια διαδικασία που την απολαμβάνεις.
Ναι! Βέβαια, δεν το συζητώ! Απλά είμαστε δύο και πρέπει να ενημερώνεται και ο άλλος για να μην του έρθει ταμπλάς στην εκκλησία. (γέλια)

Ο γιος σου έχει καταλάβει τι ακριβώς θα συμβεί την Κυριακή;
Ο Νικόλας είναι πάρα πολύ μικρός για να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Και να καθίσω να του το εξηγήσω, δεν θα καταλάβει τι ακριβώς γίνεται. Καταλαβαίνει ότι εδώ είναι το σπίτι του, ότι είμαστε μια οικογένεια πλέον. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος, αυτή τη στιγμή, να μπω σε πιο βαθιά ανάλυση και να του εξηγήσω περισσότερα. Είναι πολύ μικρός!


Πάντως, έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους.
Ναι, έχουν πολύ καλή σχέση. Δεν βλέπονται συχνά αλλά όταν βλέπονται φροντίζει ο Δημήτρης να παίζουν και να κάνουν κάτι χαρούμενο μαζί.

Πώς θα είναι το νυφικό σου;
Το νυφικό είναι μακρύ. Φαντάσου το σαν ένα ολόσωμο γάντι. Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο φόρεμα που από την περιφέρεια και κάτω είναι φαρδύ.

Το διάλεξες ανάμεσα σε άλλα που δοκίμασες ή είναι κάτι που είχες στο μυαλό σου και σχεδιάστηκε εξ αρχής;
Το είχα στο μυαλό μου και απευθύνθηκα σε μία φίλη σχεδιάστρια που είναι κι εκείνη σε μία πολύ καλή και ήρεμη φάση στη ζωή της. Γιατί, της είπα, δεν θέλω τίποτα που να μου προκαλεί άγχος αυτή την περίοδο. Της είπα τι έχω στο μυαλό μου και μου απάντησε “έλα να το κάνουμε παρέα”.Οπότε μπήκαμε μαζί στη διαδικασία του στησίματος και του σχεδίου. Της είπα πώς ακριβώς ήθελα να γίνει και με τι ύφασμα και από εκεί και πέρα ανέλαβε εκείνη.

Read More

And More