Νίκος Βουρλιώτης στο TLIFE: Η ζωή με την νεογέννητη κόρη του, ο έρωτας με τη γυναίκα του και η οργή του! VIDEO

Ο Νίκος Βουρλιώτης δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι στην κορυφή εδώ και 20 χρόνια με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Πάντα μαχητικός πάντα στις επάλξεις, με δυνατό στίχο και αγάπη για τη δουλειά του. Έχει σταθερό κοινό ενώ η νεολαία είναι πάντα στους φανατικούς θαυμαστές του! Αυτή την περίοδο ο Νivo που το 1994 δημιούργησε με τον Μιχάλη Παπαθανασίου το δημοφιλές συγκρότημα Goin’ Through.

Αυτή την περίοδο ο Νίκος Βουρλιώτης έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος! Πριν 25 μέρες απέκτησε με την σύζυγό του, Όλγα Καρπαθάκη την κόρη του που άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Πριν λίγο καιρό όμως κυκλοφόρησε και το … άλλο του παιδί, το νέο του τραγούδι “Καληνύχτα Ελλάδα” που κάνει ήδη επιτυχία. Αν διαβάσεις του στίχους θα καταλάβεις πολλά από αυτά που ζεις αλλά δεν τα αντιλαμβάνεσαι λόγω καθημερινότητα!

Ο Nivo, ήρθε στο TLIFE και μας αποκάλυψε τα συναισθήματά του για την νεογέννητη κόρη του, για το πως γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε τη σύζυγό του, ποιος απο τους δυο ζηλεύει τον άλλον αλλά και γιατί είναι οργισμένος, θυμωμένος και πληγωμένος! Θα πήγαινε στο Survivor 2;

” Είμαι συναισθηματικά καταβεβλημένος από την κατάσταση που βιώνουμε, όπως είναι όλοι οι ενεργοί Έλληνες πολίτες που παράγουν και δημιουργούν και δεν σου κρύβω ότι είμαι ιδιαίτερα πληγωμένος και νιώθω την ανάγκη να καληνυχτίσω την Ελλάδα η όποια μας έφερε στο σημείο που είμαστε αυτήν την στιγμή”

Δες το βίντεο με όσα αποκαλύπτει ο Νίκος Βουρλιώτης στο TLIFE

Δηλαδή… Δεν έχεις ελπίδα για την Ελλάδα; Δεν θα με έβρισκες πιο ευτυχισμένο από αυτήν την περίοδο γιατί έχουμε ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια και είμαι πολύ αισιόδοξος, αλλά…

Πως άλλαξε την ζωή σου η μπέμπα; Το έχεις συνειδητοποιήσει; Γιατί εσείς οι άνδρες αργείτε λίγο… Είναι αλήθεια ότι εμείς οι άντρες το καταλαβαίνουμε όταν πρωτοπάρουμε το μωρό σπίτι. Εκεί ξεκίνησαν όλα να λειτουργούν εντελώς διαφορετικά. Δεν χωράει σε λέξεις αυτό που νιώθω αυτήν την στιγμή, με αυτό το μωρό και αυτήν την κατάσταση που βιώνουμε στο σπίτι. Με προετοίμαζαν όλοι οι φίλοι μου ότι πρόκειται να ξενυχτίσουμε πολύ, αλλά τίποτα από όλα αυτά που βιώνουμε αυτήν την στιγμή με την Όλγα δεν είναι ικανά να μας λυγίσουν. Η μπέμπα ξύπνησε προχθές 6 η ώρα το πρωί, νυκτόβια σαν τον μπαμπά της.

Εσύ ξενυχτάς ή είσαι από τους μπαμπάδες που γυρίζουν πλευρό όταν κλαίει το μωρό;Όχι. Βρίσκομαι κοντά στην Όλγα και την βοηθάω.

Η Όλγα πως το έχει πάρει;Προσπαθεί να είναι ψύχραιμη αλλά, είναι ενθουσιασμένη. Δεν θα παραδεχτεί ότι είναι πολύ κουρασμένη. Θέλω να πω σε όλους αυτούς τους νέους που το σκέφτονται, αλλά διστάζουν γιατί έχουν οικονομικές δυσκολίες και άλλα προβλήματα που τους αποθαρρύνουν ότι είναι ό,τι σημαντικότερο θα ζήσουν στην ζωή τους.Εγώ και η Όλγα μετά το παΐδι είμαστε ένα πράγμα.


Το “Καληνύχτα Ελλάδα” σκίζει ήδη, Ποιο είναι το feedback που έχεις;

Το κοινό έχει μεγάλη ανταπόκριση σαν να το περίμενε. Το project αυτό δουλεύτηκε με σκοπό να αποκτήσει μια υπεραξία σε βάθος χρόνου, με δυνατότητα να αφήσει την δική του ιστορία στα μουσικά πράγματα. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου θέλω να αφήσω παρακαταθήκη για την μικρή και για κάθε μικρή. Διαχωρίζοντας αυτές τις δυο πλευρές παρουσιάζουμε τις δυο οπτικές γωνίες που μπορεί να ακούσει ο κάθε ακροατής. Υπάρχει εκεί έξω κοινό που είναι πικραμένο και του ταιριάζει περισσότερο η ‘Virgin white’ εκτέλεση και υπάρχει και κοινό οργισμένο που θέλει να ξεσπάσει και να τα διαλύσει όλα και ταυτίζεται με την μπλε εκτέλεση.

Read More

And More