Ο Σάκης Ρουβάς έκλεψε τις εντυπώσεις στο 1o live! Όλα όσα αποκαλύπτει στο TLIFE για το The Voice

Δεν χρειαζόμασταν το The Voice Of Greece για να μάθουμε ποιος είναι ο Σάκης Ρουβάς. Χρειαζόμασταν όμως τον Σάκη Ρουβά για να δώσει σε αυτό το talent show του ΣΚΑΙ την διάσταση που του πρέπει και να το φέρει ακόμα πιο κοντά στους τηλεθεατές.

Το The Voice κατάφερε να κάνει μια τρελή ανοδική πορεία στις τηλεθεάσεις. Η ομάδα έδεσε και έφτασε στο φαντασμαγορικό πρώτο live, το βράδυ της Πέμπτης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν μιλάμε για τον Σάκη Ρουβά. Όλα είναι αποτέλεσμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς κι αυτό μπορούμε εύκολα να το διαπιστώσουμε και από όσα λέει o ίδιος στο TLIFE.

Μπορεί όλα να γυρίζουν γύρω του αυτό το διάστημα -αφού “έσκασε” ήδη η έιδηση για τον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη, το Κέντρο Αθηνών κάνει σερί από sold out βραδιές και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι που αναμένεται να γίνει hit- αλλά ο Σάκης Ρουβάς επικεντρώνει την προσοχή του στος #gladiators του #teamsakis. Δεν είναι απλά ο coach τους αλλά και το πρότυπό τους!


Και δεν δυσκολεύεται κι εκείνος να μπει για λίγο στη θέση τους…

Με ποιο τραγούδι θα πήγαινες ως διαγωνιζόμενος στο The Voice;
Με ένα τραγούδι που θα μου έδινε τη δυνατότητα να επικοινωνήσω καλύτερα με τον κόσμο. Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι το «κλειδί». Άλλωστε, έτσι ξεκίνησα κι εγώ όταν ήρθα αντιμέτωπος με τους φόβους, τις αγωνίες, τα όνειρα μου για πρώτη φορά το 1991 στο διαγωνιστικό μέρος του «Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης» με το τραγούδι «Πάρ’τα»!



Ποιον coach θα διάλεγες από την τετράδα; Χωρίς να εξαιρείται από την απάντηση ο εαυτός σου.

Θα διάλεγα αυτόν που θα με έπειθε ότι με διεκδικεί γιατί πιστεύει στις δυνατότητές μου ως καλλιτέχνη και θα με βοηθούσε ως coach να δυναμώσω και να προχωρήσω.

Πιστεύεις ότι ο νικητής είναι στη δική σου ομάδα;
Πιστεύω στα παιδιά της ομάδας μου, είναι μαχητές, είναι νικητές και δουλεύουμε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση.


Έκτος από τη φωνή τι άλλο χρειάζεται ένας τραγουδιστής για να φτάσει στην κορυφή;
Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Οφείλουμε να διεκδικούμε τα όνειρά μας με όραμα και πίστη για να ανακαλύψουμε την αλήθεια μας και να την επικοινωνούμε, να τη μοιραζόμαστε με τον κόσμο.

Τι είναι αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο στο show μέχρι στιγμής;
Τα πάντα! Απολαμβάνω κάθε στιγμή τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες! Είναι μια δυνατή εμπειρία και μια υπέροχη συνεργασία, όπως άλλωστε καταγράφεται και τηλεοπτικά και αναγνωρίζεται από τον κόσμο.

*Τι μας απάντησε στις ίδιες ερωτήσεις
Η Έλενα Παπαρίζου
Ο Πάνος Μουζουράκης

Ο Κωστής Μραβέγιας

Read More

And More