Τάνια Μπρεάζου στο TLIFE: “Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με την Τάμτα”

Την ίδια σκηνή με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας μοιράζεται η Τάνια Μπρεάζου. Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια, που αγαπήσαμε μέσα από το X Factor, εμφανίζεται φέτος στο Κέντρο Αθηνών μαζί με το είδωλό της Σάκη Ρουβά, τη μεντορά της Τάμτα και μια λαϊκή φωνή που θαμάζει πολύ, την Πάολα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ακόμα ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή και όλοι μαζί αποτελούν το #Stardome της νυχτερινής διασκέαδασης της Αθήνας. Το TLIFE τη συνάντησε κάπου ανάμεσα στις προετοιμασίες της και μας μίλησε για όλα! Για τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Τάμτα, για τα όνειρά της για το μέλλον αλλά και για το νέο της τραγούδι!

Για δεύτερη φορά στη σκηνή και συνεργάζεσαι ξανά με τον Σάκη Ρουβά.
Ξανά! Τώρα πιο οργανωμένοι. Πιο ανανεωμένοι. Είναι ένα σχήμα πάρα πολύ καλό. Πιστεύω θα περάσουμε πάρα πολύ καλά αυτό το χειμώνα.

Έχεις δηλώσει “ρουβίτσα” οπότε καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό για τον Σάκη. Σου δίνεται όμως η ευκαιρία αυτή τη φορά να συνεργαστείς και με ένα ακόμα δυνατό όνομα, την Πάολα.
Τη θαυμάζω πάρα πολύ την Πάολα. Είχα πάρα πολύ μεγάλη περιέργεια να δω πως είναι από κοντά, να τη γνωρίσω. Τη γνώρισα και είναι ένα άτομο αξιαγάπητο και πολύ γλυκό. Γλυκιά ψυχή.

Άρα νιώθεις ενθουσιασμένη αλλά και τυχερή ταυτόχρονα;
Ναι, ακριβώς!

Ένας λόγος παραπάνω αφού έχεις εδώ και τη δασκάλα σου (σ.σ. την coach της στο X Factor, Τάμτα).
Ναι, έχω τη δασκάλα μου, τον μέντορά μου και τώρα πλέον συνεργάτιδα! Είναι τριπλή η χαρά μου.

Την νιώθεις ακόμα να λειτουργεί σαν δασκάλα κάνοντας παρεμβάσεις και παρατηρήσεις;
Πιστεύω αυτό μένει. Τόσους μήνες που ήμασταν εκεί στην πίεση, στο παιχνίδι, πρόβες συνέχεια μαζί, με συμβούλευε, μου έκανε παρατηρήσεις… Μένει αυτό! Μένει και χαίρομαι γι’ αυτό γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με την Τάμτα.

Η Τάμτα δεν απέκλεισε, μελλοντικά, να κάνετε κάτι δισκογραφικά μαζί γιατί είστε κοντά μουσικά. Εσύ πώς το βλέπεις αυτό;
Ναι, συμφωνώ μαζί της. Είμαστε κοντά και στο στιλ. Και ναι, γιατί όχι; Θα μου άρεσε πάρα πολύ!

Τα δικά σου όνειρα ποια είναι για το μέλλον;
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα ήθελα να κάνω μια καριέρα που θα μείνει. Να με ακούσει ο κόσμος και να πει πως είμαι εγώ. Να είμαι ο εαυτός μου. Ακριβώς αυτό που θέλω να δείξω. Ο χαρακτήρας μου, το στιλ μου και να με ξέρει ο κόσμος για αυτό που είμαι.

Μετά το τέλος του X Factor μέχρι σήμερα έχεις γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Ειδικά μέσα από τα social media. Σου προκαλεί αμηχανία όλο αυτό ή το χαίρεσαι;
Το χαίρομαι πάρα πολύ! Δεν νιώθω αμήχανα. Αν και μερικές φορές, όταν γίνεται πολύ έντονο αυτό, ίσως με πιάνει μία αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόση αγάπη από τον κόσμο μετά το παιχνίδι. Ακόμα και τώρα, που έχουν περάσει κάποιοι μήνες από το talent show, λαμβάνω αγάπη στο δρόμο και μηνύματα.

Θεωρείς, λοιπόν, το X Factor μια σωστή επιλογή; Θα το ξανάκανες αν γυρνούσαμε το χρόνο πίσω;
Βέβαια και θα το ξανάκανα. Δεν θα ήθελα να αλλάξω απολύτως τίποτα. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ακόμα και για τα λάθη που έκανα, που ίσως υπήρχε λόγος που έγιναν. Όχι, δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα.

Σε ποια λάθη αναφέρεσαι;
Λάθη ακόμα και φωνητικά. Θα προσπαθούσα να δίνω, όπως πάντα κάνω, τον καλύτερό μου εαυτό.

Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι;
Θα κυκλοφορήσει το πρώτο μου single, σε λίγες μέρες, από την Feelgood Records. Σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Θάνου Παπανικολάου. Θα ονομάζεται “Ο κόσμος μου”. Ένα νεανικό pop κομμάτι που ελπίζω να πάει καλά και να αρέσει στον κόσμο.

Η διαδικασία της ηχογράφησης και του studio σου αρέσει;
Είναι πάρα πολύ ωραία διαδικασία. Δεν την κάνω βέβαια πρώτη φορά, πρώτη φορά την κάνω επαγγελματικά. Έχει δουλειά αλλά είμαστε εδώ, έχουμε όρεξη και αυτό μετράει. Έχω αγάπη για αυτό που κάνω οπότε δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Read More

And More